- Konu Sahibi _Semiramis_
- #2.421
cok ısındım size ondan oyle![]()
bende sana ısındım hatta ben hepinize ısındım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok ısındım size ondan oyle![]()
olsun beni alan onları kabullenip alacak belkimm
hem ben evlenmeden bütün malzemelerimi masraflarımı stoklıcam
annemde aynı şeyi diyo harbi ha kimse almaz seni batırırsın kocanı diyo![]()
bende tümünüze ısındımmmmmm vallahibende sana ısındım hatta ben hepinize ısındım![]()
canm ben semıramıs ve gwenın manıtları var ama dılım varmıyor otekımızın taze bıttı:18:
yahu bıde alakasız olcek emma atractıve ve gwencooper ne dimek![]()
amınnnINSALLAH sizde kavusursunuz canim![]()
ay bu gece karnıma ağrılar girdi gülmekten yaa ne komiksiniz kızlar koptum hürrem yaa yaaaaa![]()
bak annende ayni seyi soyluyor![]()
işin kötüsü babam da aynı şeyi söylüyorr ana farkettim herkes benim çok masraflı olduğumu düşünüyor bacılar harbi evde kalıcam duyanlar beni almıcak sonra kısmetlerim kapanıcak![]()
ben hic birinizi sevmedim hepinize uyuz oldum![]()
niye kız zilli zarife senı:122::122::122::122::122::122:ay su ıfade kopartıyo benı:122::122::122::122::122:
ahh tweety sana o resimdeki yerın neresi oldugunu söylemeseydımmm böyle konusabilecek miydin bakalımmmmben hic birinizi sevmedim hepinize uyuz oldum![]()
ahh tweety sana o resimdeki yerın neresi oldugunu söylemeseydımmm böyle konusabilecek miydin bakalımmmm![]()
niye kız zilli zarife senı:122::122::122::122::122::122:ay su ıfade kopartıyo benı:122::122::122::122::122:
zilli zarife mii
![]()
![]()
kızlar nasıllll![]()
gözler güzelmişş ama esmer erkekler favorimm tıpkı aşkım gibii![]()
kızlar nasıllll![]()