- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #24.301
valla bende tam bilmiyorum ama nişandan sonra başlanır alışverişlere kuzum bizde misafir ve yatak odasını kız tarafı oturma ve mutfağı erkek tarafı alıyor diye biliyorum ama tabi paylaşılıyor mesela tvyi kız alırsa buzdolabını erkek çamaşır makinesi kız bulaşık erkek falan filan...fatih bu paylaşımdan hiç hoşlanmıyor bi kere söylemiştim herşeyi biz alırız cok saçma ben kimseye benım borcumu ödetmem falan demişti ama ne derse desin herşey usulüne uygun olacak
Biz aslında dışarı çıkacaktık sonra bazı pürüzler oldu arkadaşlarla ilgili.Bizde çıkmayalım dedik,bende ben o zaman eve gidiyorum annemi özledim dedim,sınavlardan falanda bıkmıştım zaten atladım uçağa ailemin yanına geldim.Anneciğim,babacığım ve ben 3 müz girdik eskisi gibi
Benim süper sosyal sevgilimde internet cafede oyun oynayarak girdi
Çok romantiktir çook
yok cnm nisan bohcası falan yapıyormusunuz siz
olsun canımmm bidahakine birlikte geçirirsinizzz
İnşallah canım.Ben dışarıya çıkmak,eğlenmek istiyorum.O evde oturmak istiyor genelde ama bakalım
ama negüzel aynı yerdesiniz her canınız istediğinde buluşuyosunuzdur
bebeklerim bende çıkayım artıkk uyku bastırdı birdenn tekrar sizleri burda görmek istiyorum yarın gecee iyi geceler öpüldünüzz
Bende muhabbeti gördüm ama ders çalışıyorum gece gündüz ondan katılamadım.
Yeni yıl hepimize mutluluk aynı zamanda söz nişan düğün felan getirsin kızlar
Berceste tatil nasıl geçti. Foto çektiysen özel albüm yapta bi amsterdam görelim kız
Ehe evet biz bile bile aynı şehri yazdık zaten
Siz neden ayrı şehirlerdesiniz üniv. nedeniyle mi?
yok canım biz ilk tanıştığımızdan beri ayrı şehirdeyiz :)
Aa hadi ya :)
E siz o zaman özleme alışmışsınızdır.
Ben şimdiden özledim valla sevgilimi,neyseki 2 gün sonra gidiyorum yanına.Keşke annem,sevgilim,ben 3 müz aynı evde yaşasak
*
Of bende bugün lazere başladım,kollarım kıpkırmızı oldu korkuyorum.:26:
Kızlarrr sevgilime süveter örüyorum
Daha önce kaşkol ve bere örmüştüm
Annem de yardım ediyor sağolsun yoksa ben pek becerikli değilimdir
Herkeste aynı telaş bende atkı örücem bir de sevgili eldiveni
Bende boyunluk örüyorum
12 gün sonra gelicek Allah'ın izniyle. O zaman vericem. Becerebilirsem birde bere örücem. Beceremezsem bi bere birde eldiven alıp takım yapıp öyle vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?