- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #25.641
ay ben çok tırsıyorum yaa valla. iki sene önce bi kere arkadaş ortamıyla birlikte görmüştüm babasını. arkadaşlarla onlara yemeğe gitmiştik o zaman yani şeker adam ama iş ciddiye binince nasıl olucak bilmiyorum. o zaman 3 dk anca gördüm yani. ama hatırlıyomuş beni yaa. geçen sarma yollamıştım çok beğenmiş hepsini o yemiş nerdeyse
yani aslında sever beni bence ama yinede tırsıyorum ben.
Bende cok severim taşlı, pırıltlı şeyleri yaa güle güle kullan canımcım :) Buarada cvp vermedınnn bişey alıyo mu diye sormustun yaa sevgililer günü ve dogum günüm hariç bişey görmedim dahaa yazdım
o kadar samimiler mi canım :26::26:Kızlar benımki eğlenceye gittiği gece foto çekinmişşler benımkinin yanında bi kızz var arkadası ama uzaktan biri görse sevgilisi heralde der kızdım bende yanındaki kız sevgilin gibi olmuş ne güzel yazdım sadece bi foto ne var bunda yazmış.....
evet canım öyle biz de kutlamıyoruz zaten
Ama o gün tesadüfi olarak bizim için anlamlı bir gün
Sevgilim bana 14 şubat 2010 da yüzük takmıştı
Bizim yıldönümümz 13 mart aslında benim safım tarihleri karıştırmış 14 şubat zannetmiş
Kızlar benımki eğlenceye gittiği gece foto çekinmişşler benımkinin yanında bi kızz var arkadası ama uzaktan biri görse sevgilisi heralde der kızdım bende yanındaki kız sevgilin gibi olmuş ne güzel yazdım sadece bi foto ne var bunda yazmış.....
Sevgilimle bugunki bi muhabbetimiz
Ben: bana seri cevap vereceksin, meşgul olmayacaksın, sanki bana maden işçisisin, yemek yemekle filan meşgul olunmaz
Sevgilim: bana emir mi veriyorsun
Ben: evet sana emrediyorum, kibarca söyledik de ne oldu sanki, aynı devam ediyorsun
Sevgilim:
Ahahah özgüven patlaması
Ben: bana seri cevap vereceksin, meşgul olmayacaksın, sanki bana maden işçisisin, yemek yemekle filan meşgul olunmaz
Ben: evet sana emrediyorum, kibarca söyledik de ne oldu sanki, aynı devam ediyorsun
Sevgilim:
Ahahah özgüven patlaması
yok canım siz o amaçla kutlamıyorsunuz ki ama yıl dönümü olarak kutluyorsunuz şekerim
bi garipçe bende varım:) nerdeyse altı yıl oldu tık yok:)
anammm ne haşin çıktın bacı sen
ahaha off süpermiş canım onlar çok meşgul ya hiç vakitleri olmazben de kpssye hazırlanıyor diye susuyorum susuyorum susuyorum teli yanına almıyo çalşırken püfff :44:
Bende yakın bizamanda işe başlıcam inşallah :)Ben çalışmıştım ya bi ara insanın kendi parasını harcaması kadar güzel birşey yokk :) Bu mayısta yine çalışıcam kısmetsee :))
Canım önceden böyle konularda nasıldı yani kız arkadaşlarıyla görüşme konusunda...Kızlar benımki eğlenceye gittiği gece foto çekinmişşler benımkinin yanında bi kızz var arkadası ama uzaktan biri görse sevgilisi heralde der kızdım bende yanındaki kız sevgilin gibi olmuş ne güzel yazdım sadece bi foto ne var bunda yazmış.....
Sevgilim:
Ahahah özgüven patlaması
aman çalışsın boşver. bnm sevgilim gibi tembel olmasın
hoşgeldin canım
bundan sonra böyle
aman çalışsın boşver. bnm sevgilim gibi tembel olmasın
hoşbulduk demekki benim kadar bekleyen sabreden varmış:) bunalıma girmiştim bu aralar iyi oldu:)
Bizim yıldönümü olayı çok karışık hangi dünü yıldönümü olarak kutlayacağımıza karar veremedik o yüzden her sene farklı bir zamanda kutluyoruz mesela bu sene 13 martta kutlayacağız
8 şubat : İlk kez tanıştığımız zaman. Benim de ona aşık olduğum zaman
14 şubat : sevgilim benden hoşlanmaya başlamış, beraber konsere gitmiştik. Ertesi yılki 14 şubatta da bana yüzük taktı
2 mart : sevgilime açılmaya çalıştım ilk defa bana sarıldı
13 mart: biz çıkıyor muyuz ya sevgili miyiz diye sordum evet çıkıyoruz dedi
Eeee söyle bakalım bizim yıldönümümüz hangisi ?
6 yıl demiştin di mi canım maşallah
Bizim de bu 8 şubatta tanışalı 4 yıl olacak
Yaşlarınız kaç? OKul durumu iş güç askerlik ?
ooo öyle hesaplarsak kimse tarih koyamaz canım
bizim de 6 eylül de tanıştık
21 eylül de çıkmaya başladık
yanii biz hngisini kutlasak ki
bizim tanışalı bi 8 oldu galiba
yaşlar 25 26:) bizde okul bitti askerliği bekle bekle derken o da bitti:) sonra 2 senedir kpss magduru olduk o şimdi işi oldu gibi ama ben tekrar hazırlanıyorum:)aslında bu aralar isteme olaylarını konusuyoruz ama herkes sınava girdikten sonra olsun diyo haklılarda kafanı diğer işlerle meşgul etmemi istemiyolar çünkü atanmanın sınırında kaldım bakalım nasip kısmet:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?