- Konu Sahibi _Semiramis_
- #3.081
ay sormaaaaaaa herkes menapozda andropozda sankı![]()
çeyizimize bir kutuda uyarıcı hap alalım bari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay sormaaaaaaa herkes menapozda andropozda sankı![]()
seksulugumu gosterecek bi smile bulamadım
ay bende yatıyım ya 5 olcak saat![]()
kızlar sabahları 2 bucukta uyanıyom vlla su yatıs saatını bıraz daha once cekıp muhabbete erken baslasak daha ıyı olcek utanıom o saatte uyanmaya.sizler kacta uyanıyonuz
gercı gec saatlerde yazısmakta daha zewklı oluo bide ben erken saatlerde ders calsıom
günaydin kizce![]()
canim calismak istemiyor
evet cnm maşallah topiğim baya hareketlii kızların sayesindeUwww 310 sayfa olmuş. Bi kaç gündür bakamıyodum buraya okuyamadım bile sayfaları. Ee kızlar nasılsınız ? Sevgililerinizle aranız nasıl![]()
evet cnm maşallah topiğim baya hareketlii kızların sayesindeiyi valla nasıl olsun bugun ona gecikmiş 1 nisan şakamı yaptım yüreğine iniyoduuu
senın sevdiceğinle aran nasılll
![]()
evet cnm maşallah topiğim baya hareketlii kızların sayesindeiyi valla nasıl olsun bugun ona gecikmiş 1 nisan şakamı yaptım yüreğine iniyoduuu
senın sevdiceğinle aran nasılll
![]()
evet ama haketmiştii o bana yaptıı ben cok üzüldüm o aksam dedim ona bunun intikamı ağır olacakk diyeeBaya gecikmiş 1 nisan şakası olmuş kız odaİyi valla ne olsun. Üniversite okuyo benimkide.. Geçen hafta sonu buradaydı iyiydi aramız. Bu hafta sonuda geliyor. Smsimiz, kontörümüz yok anacım her aksam msnde konuşabiliyoruz 2 haftadır böyleyiz. Şuanda da arkadşalarıyla dışarıda, bi arkadaşndan msj atp haber werdi az önce ama kimle ne yapıyor nerede bilmiyorum bi gelsin evine msne girsin hesaba çekeceğim
![]()