• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar sabahları 2 bucukta uyanıyom vlla su yatıs saatını bıraz daha once cekıp muhabbete erken baslasak daha ıyı olcek utanıom o saatte uyanmaya.sizler kacta uyanıyonuz

kızlar sabahları 2 bucukta uyanıyom vlla su yatıs saatını bıraz daha once cekıp muhabbete erken baslasak daha ıyı olcek utanıom o saatte uyanmaya.sizler kacta uyanıyonuz

beni bıraksalar bende uyanırım o satede annem uayndırıyo kahvaltıya 12 de kaktım bende bide ananemler kahvaltıya geliceklerdi yine sağolsun annem hazırladı kahvaltıyı ama olsun göxzlerimi zor açtım ya:53:

ammavelakincim unutkanlığa iyi gelen bi çay var demiştim. adı ginko biloba.
bu arada ben öyle her şeyi içemem; ama bunu tadı çok güzel. içine biraz da limon damlatıyorum. aynı ıhlamur gibi :31:

Uwww 310 sayfa olmuş. Bi kaç gündür bakamıyodum buraya okuyamadım bile sayfaları. Ee kızlar nasılsınız ? Sevgililerinizle aranız nasıl :23:

Uwww 310 sayfa olmuş. Bi kaç gündür bakamıyodum buraya okuyamadım bile sayfaları. Ee kızlar nasılsınız ? Sevgililerinizle aranız nasıl :23:
evet cnm maşallah topiğim baya hareketlii kızların sayesinde :32: iyi valla nasıl olsun bugun ona gecikmiş 1 nisan şakamı yaptım yüreğine iniyoduuu :1: senın sevdiceğinle aran nasılll :16:

evet cnm maşallah topiğim baya hareketlii kızların sayesinde :32: iyi valla nasıl olsun bugun ona gecikmiş 1 nisan şakamı yaptım yüreğine iniyoduuu :1: senın sevdiceğinle aran nasılll :16:

Baya gecikmiş 1 nisan şakası olmuş kız oda :1: İyi valla ne olsun. Üniversite okuyo benimkide.. Geçen hafta sonu buradaydı iyiydi aramız. Bu hafta sonuda geliyor. Smsimiz, kontörümüz yok anacım her aksam msnde konuşabiliyoruz 2 haftadır böyleyiz. Şuanda da arkadşalarıyla dışarıda, bi arkadaşndan msj atp haber werdi az önce ama kimle ne yapıyor nerede bilmiyorum bi gelsin evine msne girsin hesaba çekeceğim :19:

Son düzenleme:

1 nisan mı:53:
bi ayı geçmiş geçikmeyi geçmiş senesi gelicekmiş neredeyse:9:
ne şakası yaptın kız:9:

Baya gecikmiş 1 nisan şakası olmuş kız oda :1: İyi valla ne olsun. Üniversite okuyo benimkide.. Geçen hafta sonu buradaydı iyiydi aramız. Bu hafta sonuda geliyor. Smsimiz, kontörümüz yok anacım her aksam msnde konuşabiliyoruz 2 haftadır böyleyiz. Şuanda da arkadşalarıyla dışarıda, bi arkadaşndan msj atp haber werdi az önce ama kimle ne yapıyor nerede bilmiyorum bi gelsin evine msne girsin hesaba çekeceğim :19:
evet ama haketmiştii o bana yaptıı ben cok üzüldüm o aksam dedim ona bunun intikamı ağır olacakk diyee :47: motor çarptı bana hastanedeyim bacağım kırılmış dedimm :9: oha ya nasıl oldu falan yazmışş sonra yemın et dedi biliyo yalan yere yemin etmediğimiii sonra şaka yaptımm dedim ya bu nasıl şaka sağlıkla şakamı olurmuşş dedi korkmuş bayaa :9: öyle cok zor oluyo yaa benımkine her yaptığını rapor ediyo bana bende ona ediyorum tabiii :31:

Back
X