• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

evet sizin elinize olucak.
babam ilk tanışma eşimi sevememişti onunla evlenmemi bile istemiyordu annem rahmetli.
sevgilimi kaybetmek istemiyordum ne zaman babamla konuşsam beni dinlemiyordu görmezden geliyordu
ne yapacağımı şasırmıştım delirmiştim
teyzemden yardım istedim edemediler babamı ikna edemediler
amcamla yengemle konuştum onlara canı saolsun
babamla konuştular
babam bu seferde dinlendi nihayet

şimdi de babam eşime" oğlumm" diyor
ne güzell şimdi seviyodur baya eşini aslında özellikle gençlere karşı ailelerin cok anlayışlı olmaları lazım ufak bi hatalarında silmek tavır koymak cok yanlıs bence :31:

öyle hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
bir de şöyle bir şey var ya
hayırlıysa beri hayırsızsa geri ALLAHIM diye dua edicekmişsin o yüzden ben hep öyle dua ederdim olmadı demek hayırsızmış benim için
sende öyle dua et:31:

öyle dua etmek lazım ewet canm ama okadar cok sevıyorumkı nerdeyse nolursa olsun olsun modundayım

sevdıgım ıcın kıskanıyorum zaten bana desekı bosuna kurma kafanda senden baskasını gozum gorur mu dese ben hemen anında yelkenlerı ındırıcem bıdaha kıskanclık kalmaz bıle aslında boyle yapsa ama demıyo azıtıyo:25:

Back
X