- Konu Sahibi _Semiramis_
- #4.201
evet şimdilik öyle annem hiç yaptırmıyo evlenince bol bol yapacaksın zaten diyoWaaaooowww ne güzel kıskandım sende hiç yorucu yoook![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet şimdilik öyle annem hiç yaptırmıyo evlenince bol bol yapacaksın zaten diyoWaaaooowww ne güzel kıskandım sende hiç yorucu yoook![]()
slm cnm hosgeldın sende topiğime:) Selamlaarr...Dünden beri yazıcaktım buraya şimdiye kısmet oldu.
evet şimdilik öyle annem hiç yaptırmıyo evlenince bol bol yapacaksın zaten diyo![]()
:) Selamlaarr...Dünden beri yazıcaktım buraya şimdiye kısmet oldu.
slm cnm hosgeldın sende topiğimekendınden bahset bizlere bakalımmm
![]()
selam kybele hoşgeldiinn nasılsın?![]()
kızlar uykum geldi yatayım artık yarın aksam yokum biliyosunuz iyi geceler herkese görüşürüzz![]()
kızlar uykum geldi yatayım artık yarın aksam yokum biliyosunuz iyi geceler herkese görüşürüzz![]()
Selam canım.İyiyim, sen nasılsın ? :)
iyiyim canım tşk ederim
evlilik yolunda mısın falan?
uyuyamayanlardanım
evlilik yolunda olmayı isterdim ama zor gibi :/ 1 buçuk senelik bir birlikteliğim var.Sevgilim de aöf den lisans tamamlıyor ama sondu onun bu sene.alttan ders bırakmayıp 6 aycık askere gidip gelicek, sonrasında da artık ciddi ciddi başlayacaktık...derken bi iş girdi hayatımıza ve herşeyi değiştirdi... kızıyorum, ama seviyorum da... çok düşününce de kafam karışıyor, nolucak bilemiyorum :/
sen evlilik yolundasın sanırım :)
kızlar dün kk bi ara hizmet dışıydı, hiç çıkasım yoktu ama o kadar uykum vardı ki, uykuya yenik düştüm.
daha bile erken yatmalıyım yaa sonra sersem gibi oluyorum![]()
Ne zaman hizmet disiydi canim, neden?
ben hic denk gelmedim :26:
gece saat 2 civarıydı canım. zaten uykum vardı, ama çıkmak istemiyodum. iyi oldu
siteye bakım falan yapıyolardı herhalde
bugün kalktım 12 de, anca kahvaltı et, temizlik yap vs.. bütün günün gidiyor. halbuki erken kalksak öyle mi ya? :105:
ay canım ne güzel yapıyosun ya, ne kadar sağlıklı.. tahmin edebiliyorum. ben bi de çok düzensiz besleniyorum. kahvaltıyı sevmiyorum. dışardaysam öğlen çiğköfte akşam hamburger yediğim oluyoCok dogru soyledin cnm,sabahlari erken kalkmasi gibisi yok valla, ben sabah sporum oldugu icin erken kalkiyorum bide erken yapilan kahvaltida vucuda cok iyi geliyo.. tavsiye ederim![]()