• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar uykum geldi yatayım artık yarın aksam yokum biliyosunuz iyi geceler herkese görüşürüzz :16:

slm cnm hosgeldın sende topiğime :16: kendınden bahset bizlere bakalımmm :29:

Hoşbuldum tatlım :) İzmirde ailemle yaşıyorum . 23 yaşındayım.Bir halk eğitimi merkezinde usta öğreticilik yapıyorum, bi taraftan da aöf den lisans tamamlıyorum.Moda - Makyaj - Güzellik başlıca ilgi alanlarımdan.Eski ziyaretçilerindenim buranın :)

iyiyim canım tşk ederim :ssz:
evlilik yolunda mısın falan?

evlilik yolunda olmayı isterdim ama zor gibi :/ 1 buçuk senelik bir birlikteliğim var.Sevgilim de aöf den lisans tamamlıyor ama sondu onun bu sene.alttan ders bırakmayıp 6 aycık askere gidip gelicek, sonrasında da artık ciddi ciddi başlayacaktık...derken bi iş girdi hayatımıza ve herşeyi değiştirdi... kızıyorum, ama seviyorum da... çok düşününce de kafam karışıyor, nolucak bilemiyorum :/

sen evlilik yolundasın sanırım :)

kızlar dün kk bi ara hizmet dışıydı, hiç çıkasım yoktu ama o kadar uykum vardı ki, uykuya yenik düştüm.
daha bile erken yatmalıyım yaa sonra sersem gibi oluyorum :37:

evlilik yolunda olmayı isterdim ama zor gibi :/ 1 buçuk senelik bir birlikteliğim var.Sevgilim de aöf den lisans tamamlıyor ama sondu onun bu sene.alttan ders bırakmayıp 6 aycık askere gidip gelicek, sonrasında da artık ciddi ciddi başlayacaktık...derken bi iş girdi hayatımıza ve herşeyi değiştirdi... kızıyorum, ama seviyorum da... çok düşününce de kafam karışıyor, nolucak bilemiyorum :/

sen evlilik yolundasın sanırım :)

Canımmm daha 23 yaşındasın çok gençsin ileride neler olacağından göstericek.. :26:
sevgilin aöf yi bitirdikten sonra hemen askere mi yoksa işe mi?

2.5 senedir evliyim :8:

Ne zaman hizmet disiydi canim, neden?:27:
ben hic denk gelmedim :26:

gece saat 2 civarıydı canım. zaten uykum vardı, ama çıkmak istemiyodum. iyi oldu :9:
siteye bakım falan yapıyolardı herhalde
bugün kalktım 12 de, anca kahvaltı et, temizlik yap vs.. bütün günün gidiyor. halbuki erken kalksak öyle mi ya? :105:

Son düzenleme:
gece saat 2 civarıydı canım. zaten uykum vardı, ama çıkmak istemiyodum. iyi oldu :9:
siteye bakım falan yapıyolardı herhalde
bugün kalktım 12 de, anca kahvaltı et, temizlik yap vs.. bütün günün gidiyor. halbuki erken kalksak öyle mi ya? :105:

Cok dogru soyledin cnm,sabahlari erken kalkmasi gibisi yok valla, ben sabah sporum oldugu icin erken kalkiyorum bide erken yapilan kahvaltida vucuda cok iyi geliyo.. tavsiye ederim:16:

Cok dogru soyledin cnm,sabahlari erken kalkmasi gibisi yok valla, ben sabah sporum oldugu icin erken kalkiyorum bide erken yapilan kahvaltida vucuda cok iyi geliyo.. tavsiye ederim:16:
ay canım ne güzel yapıyosun ya, ne kadar sağlıklı.. tahmin edebiliyorum. ben bi de çok düzensiz besleniyorum. kahvaltıyı sevmiyorum. dışardaysam öğlen çiğköfte akşam hamburger yediğim oluyo :27: kola vazgeçilmezim :52:

Back
X