• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

yettim gariii kızlarrrrr
semıramıs canm boş dolduruşlara gelme moralını bozmaktan başka bişeye yaramaz mesafe koy teyzenle arana...

kızlar bende fal baktırmıstım sız bırbırınızın kaderısınız demıstı bana 2013 te dugun dedı bıde:53: tabiiki Allah tan baska kimse gelecegı bılemez ama insana moral verıyor guzel seyler duymak...
hosgeldın hürremcimm :16: evet ya bende ne kadar günah oldugunu bilsemde umutlanıyormmm baktıyorum dayanamayıpp :8: kız bende 1-2 yıla gidiyomuşum gerçi yüzükler var dedii amaa olsunnn :21:

canım gwenden sonra seni veriyoruz galiba :1: hadi inş :16:
benim en erken 2015, ben daha başınızdayım canlar, turşumu kurucaksınız benim :9:
ahh kuzummm ikimiz bu topiğe kazık çakıcaz galibaaaa hatta sen benden önce evlenirsen beni unutmayın ha buralarda takılıyo olurumm :27:

benden ala turşu mu olur asıl
atractive turşusu marketlerinizden ısrarla isteyiniz:52:
kızım bu işler hiç belli olmuyo, ilk sen gitmeyesin :23:
olsun canm gec olsun guc olmasın ay benm herıf 35 inde kız gwenden sonra ben gıdeyım gariii:52:

canm aslında cok gunah gercekten baktırmamak en ıyısı ama muhabbet olsn dıe hosumuza gıdıyor işte
ayy inş kalbine göre olur canım, o kadar yaşı varsa o zaman kendimden çok isterim sizinkini :16:
evet mantıklı kuzumm gerçektenn kiraya verip o kirayla kredi borcumuzu ödeyebiliriz meselaa ya da dediğin gibi kendi kiramızı ödeyebiliriz bu hiç aklıma gelmemişti :21: öyle valla yeterki onunla başbaşa oldugum bi yer olsunn gerisi hiç önemli değill :16: kızlar buarada hani derlerya evin en küçük çocuğuyla evlenme falan diyee sanırım aile daha düşkün olurmuş öyle bişeyler okumuştumm sizce nekadar doğru bu gerçi benımki en küçüğü değil en büyüğü ama merak ettim :26:

öyle bişey duymadım ama doğruluğu yüksek sanırım :1: benimki evin küçüğü, bi de abisi var, o evlendi kız tarafına gitti, teee kayseriye, yılda 1 kere anca geliyolar, bayramlarda bile gelmiyolar, hiiiçç düşkünlüğü yok. ama onur öyle mi yaa, edirnede yaşayalım diye yapmıcağı şey yok. :37: ben de aksine hiç sevmiyorum burayı, burda yaşamak istemiyorum ki zaten buraya atanmam imkansız. ama bazen ona diyorum ki ''içimden bi ses edirnede yaşıcaz'' diyorum. ''içindeki sese kurban olurum ben'' diyo :36: hele anneye çok düşkün. hem kendi annesine, hem benim anneme.. acayip bağlı. ama şöyle diyolar, ailesine bağlı olan eşine daha çok bağlı olur, çünkü ilerde eşi onun ailesi olucak, şu an geçerli olan ilerde sizin için de aynı şekilde olur diyolar. bakalım :6:

kesinlikle canım :34: hem benim hayalim var mesela, böyle küçük bi köyde müstakil evde yaşamak istiyorum. hani pembe panjurlu derler ya mor panjurlu istiyorum ben de :1: bu da ancak emekli olunca olur, bunu da biliyorum. o yüzden ev parasını kenara koyup emeklilikte ortaya çıkarmalı :23:
ay evet canım, benimki de hayvanlara bayılıyor,özellikle köpeklere,gerçi ben aşırı korkuyorum ama ona bi çare bulacakmış beyefendi:1: köpek falan almak da müstakil ev dışında imkansız gibi. ben de bahçeye, bitki beslemeye bayılırım. bizim de hep hayalimiz minicik de olsa bahçeli müstakil bir evimiz olsun. doğayla iç içe.. sessiz sakin.. bahçesinde meyve ağaçları,minik çardağı olan, canımız istediğinde bahçeye inip meyve toplayıp yiyebildiğimiz... ayy anlatırken bile huzur doluyor insan..:16:

canım gwenden sonra seni veriyoruz galiba :1: hadi inş :16:
benim en erken 2015, ben daha başınızdayım canlar, turşumu kurucaksınız benim :9:

benden ala turşu mu olur asıl
atractive turşusu marketlerinizden ısrarla isteyiniz:52:

kızlar merak etmeyin ben turşuluğu kimseye bırakmam:52: büyük ihtimalle sizi evlendirip gidicem :1: bizim 2016'ya doğru aksayabilir çünküü:31:

Back
X