- Konu Sahibi _Semiramis_
- #5.381
bence gayet normall canımm sen isteğine göre sonra yeni alıp koyabilirsinn bunun bi sayısı yoktur diye düşünüyorummnormal mi sectiklerim fazlamı karar veremedim bana kalsa daha cooooooooook isterimde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence gayet normall canımm sen isteğine göre sonra yeni alıp koyabilirsinn bunun bi sayısı yoktur diye düşünüyorummnormal mi sectiklerim fazlamı karar veremedim bana kalsa daha cooooooooook isterimde![]()
kızım önce gwen gidiyor görmüyor musun hazırlıklara bilem başladı nasıl önce ben gidebilirim ki
benim içime gwenden sonra hürrem gidicek gibi geliyor hissettim bi an bak![]()
evet canım, bizim çok avantajlarımız var gerçekten. onur hep der ki, şimdiki tartışmalarımız çok olsun, sorun değil, hatta onlar bizim lehimize, çünkü ne kadar çok şey hakkında tartışırsak o kadar ders alırız, o kadar tanırız birbirimizin düşüncelerini ve ona göre davranırız.. temelimiz sağlam olur, evlenince de mutlaka sorunlar olur ama biz bu yola bi çoğunu halletmiş olarak güçlü bi şekilde gircez der. ee doğru söze ne denir
hahah süpermişbenim aklımdaki de 23 temmuz. 13 mayıs (onun doğumgünü) 10 haziran(benim doğumgünüm) 13+10=23 düğün
mayıs,haziran, TEMMUZ
ayy kuzum deme öyle ya bence çoğumuz aynı yıl evlenebiliriz. sonra bi bakmışız topik boş, acaba neden boş![]()
bence gayet normall canımm sen isteğine göre sonra yeni alıp koyabilirsinn bunun bi sayısı yoktur diye düşünüyorummama biraz kırmızı falanda al kızz
![]()
hahah süpermişbenim aklımdaki de 23 temmuz. 13 mayıs (onun doğumgünü) 10 haziran(benim doğumgünüm) 13+10=23 düğün
mayıs,haziran, TEMMUZ
![]()
benim aklımdaki tarih 08.08.2016hihihi 8+8=16 :):):) ya da 07.08.2015 hihi 8+7=15
ay yaaa ben bu muhabbetlerimizide özlerimmmevet canım, bizim çok avantajlarımız var gerçekten. onur hep der ki, şimdiki tartışmalarımız çok olsun, sorun değil, hatta onlar bizim lehimize, çünkü ne kadar çok şey hakkında tartışırsak o kadar ders alırız, o kadar tanırız birbirimizin düşüncelerini ve ona göre davranırız.. temelimiz sağlam olur, evlenince de mutlaka sorunlar olur ama biz bu yola bi çoğunu halletmiş olarak güçlü bi şekilde gircez der. ee doğru söze ne denir
mayıs,haziran, TEMMUZ
ayy kuzum deme öyle ya bence çoğumuz aynı yıl evlenebiliriz. sonra bi bakmışız topik boş, acaba neden boş![]()
ulan gwen sabreden derviş muradına ermiş hakkaten hadı 7 yıl sonu inşallah burda kutlamada yapıciizzz
ay siz böyle hesap yapınca aklıma devlet bahçeli geldi.benim içimden de hep 27 mayıs geçiyor, kardeşimin doğum günü, ne alakaysa artık
![]()
len gwen bistüyer bence sade yani daha albenili olanları var onların biraz daha araştır bence bende 2.beyaz takımı beğendim![]()
evet kuzum ailesini sevip saygı göstermeyen karısına hiç göstermez bencedeedüşkünlük cok önemli değil ama tabii kayınvalide anlaşılabilecek uyumlu bi insansaaa değilse ozaman vay halimizeee
![]()
ben jartiyerleri cok seksi buluyorum yaa benım bütün geceliklerim jartiyerli olur sanırımmm bide kırmızı bol olur benımki kırmızı seviyooya bende alıyorum arada zaten begendikce kırmızıda guzel olur aman valla oyle guzel modeller varki alıp evde dolanırım oyle okdr alıyoruz 5 dkkada cıkarmk olmaz![]()
offff bustiyer olana bittim cok seksüüüüüüüüü:92::131:
büstiyer cok guzel dimi bende onu cok begendim ya
ben jartiyerleri cok seksi buluyorum yaa benım bütün geceliklerim jartiyerli olur sanırımmm bide kırmızı bol olur benımki kırmızı seviyoodolanda baban falan görsünn o haldee
![]()
inşallah hep böyle olurr kuzumm gerçi benım nişanlı arkadasım biraz bu konuda benı korkutuyoo bizde telde konusuyoruz yaa bana bitanem canım falan diyoo arkadasıma anlatıyorum banada nişanlanmadan öyle diyoduu diyoo :18:ne çıkarsa bahtımızaben bi kere yüzyüze adamakıllı konuştum kaynanacıkla, ondan da dünyalar şekeri bi kadındı doğal olarak
yani zaten herkesin ilk izlenimi budur sanırım
![]()