• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızım önce gwen gidiyor görmüyor musun hazırlıklara bilem başladı nasıl önce ben gidebilirim ki :33:
benim içime gwenden sonra hürrem gidicek gibi geliyor hissettim bi an bak:53:

yaa bi aşık olursun birine, yıldırım nikahıyla evleniverirsiniz valla :52:
duygusala bağlıcam şimdi yaa, yuvadan uçuyonuz hee :43:
gwencim ben 6,7 ve 8 e bayıldım bu arada :23:

evet canım, bizim çok avantajlarımız var gerçekten. onur hep der ki, şimdiki tartışmalarımız çok olsun, sorun değil, hatta onlar bizim lehimize, çünkü ne kadar çok şey hakkında tartışırsak o kadar ders alırız, o kadar tanırız birbirimizin düşüncelerini ve ona göre davranırız.. temelimiz sağlam olur, evlenince de mutlaka sorunlar olur ama biz bu yola bi çoğunu halletmiş olarak güçlü bi şekilde gircez der. ee doğru söze ne denir :31:

hahah süpermiş :1: benim aklımdaki de 23 temmuz. 13 mayıs (onun doğumgünü) 10 haziran(benim doğumgünüm) 13+10=23 düğün :52: mayıs,haziran, TEMMUZ :9:

ayy kuzum deme öyle ya bence çoğumuz aynı yıl evlenebiliriz. sonra bi bakmışız topik boş, acaba neden boş :23:

canım senin tarih de çok hoşmuş :D aslında biz 8 şubatta tanıştık 13 martta çıkmaya başladık bu tarihler de düğün tarihi olabilir ama şubat kış mart bahar yaw keşke yaz olsaydı :D

bence gayet normall canımm sen isteğine göre sonra yeni alıp koyabilirsinn bunun bi sayısı yoktur diye düşünüyorumm :31: ama biraz kırmızı falanda al kızz :1:

ya bende alıyorum arada zaten begendikce kırmızıda guzel olur aman valla oyle guzel modeller varki alıp evde dolanırım oyle okdr alıyoruz 5 dkkada cıkarmk olmaz:9:

len gwen bistüyer bence sade yani daha albenili olanları var onların biraz daha araştır bence bende 2.beyaz takımı beğendim:34:

hahah süpermiş :1: benim aklımdaki de 23 temmuz. 13 mayıs (onun doğumgünü) 10 haziran(benim doğumgünüm) 13+10=23 düğün :52: mayıs,haziran, TEMMUZ :9:

benim aklımdaki tarih 08.08.2016 :D:D hihihi 8+8=16 :):):) ya da 07.08.2015 hihi 8+7=15

ay siz böyle hesap yapınca aklıma devlet bahçeli geldi. :1:benim içimden de hep 27 mayıs geçiyor, kardeşimin doğum günü, ne alakaysa artık:37::1:

evet canım, bizim çok avantajlarımız var gerçekten. onur hep der ki, şimdiki tartışmalarımız çok olsun, sorun değil, hatta onlar bizim lehimize, çünkü ne kadar çok şey hakkında tartışırsak o kadar ders alırız, o kadar tanırız birbirimizin düşüncelerini ve ona göre davranırız.. temelimiz sağlam olur, evlenince de mutlaka sorunlar olur ama biz bu yola bi çoğunu halletmiş olarak güçlü bi şekilde gircez der. ee doğru söze ne denir :31:

ayy kuzum deme öyle ya bence çoğumuz aynı yıl evlenebiliriz. sonra bi bakmışız topik boş, acaba neden boş :23:
ay yaaa ben bu muhabbetlerimizide özlerimmm :59: her topikte böyle sıcaklık olmuyo sankii biz aile gibi oldukk her aksam biliyorumki sizler burdasınız ve muhabbet edicez gülüşüp dertleşicezzz :16:

evet kuzum ailesini sevip saygı göstermeyen karısına hiç göstermez bencedee :31: düşkünlük cok önemli değil ama tabii kayınvalide anlaşılabilecek uyumlu bi insansaaa değilse ozaman vay halimizeee :31:

ne çıkarsa bahtımıza :ssz: ben bi kere yüzyüze adamakıllı konuştum kaynanacıkla, ondan da dünyalar şekeri bi kadındı doğal olarak :27: yani zaten herkesin ilk izlenimi budur sanırım :1:

Son düzenleme:
ya bende alıyorum arada zaten begendikce kırmızıda guzel olur aman valla oyle guzel modeller varki alıp evde dolanırım oyle okdr alıyoruz 5 dkkada cıkarmk olmaz:9:
ben jartiyerleri cok seksi buluyorum yaa benım bütün geceliklerim jartiyerli olur sanırımmm bide kırmızı bol olur benımki kırmızı seviyoo :23: dolanda baban falan görsünn o haldee :9:

bakın en geldi aklıma 2 yıl önce falan bu sitede yüzük falı çok modaydı herkes yapıyor diye bende deneyeyim dedim
yüzüğü saçına mı ipe mi hatırlayamadım orasını bağlıyorsun bardağa su koyuyorsun kaç kez çarparsa o yaşında evleniceksiniz diye ay çok merak etmiştim ya hemen denedim ebnde o zaman 21 yaşında falanım yani denedim işte bana 26 çıkmıştı daha önümde 2,5 yıl var bakalım:52:derrrmişim iştee fala inanma falsızda kalma demişler:35:

ne çıkarsa bahtımıza :ssz: ben bi kere yüzyüze adamakıllı konuştum kaynanacıkla, ondan da dünyalar şekeri bi kadındı doğal olarak :27: yani zaten herkesin ilk izlenimi budur sanırım :1:
inşallah hep böyle olurr kuzumm gerçi benım nişanlı arkadasım biraz bu konuda benı korkutuyoo bizde telde konusuyoruz yaa bana bitanem canım falan diyoo arkadasıma anlatıyorum banada nişanlanmadan öyle diyoduu diyoo :18:

Back
X