• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ay yaaa ben bu muhabbetlerimizide özlerimmm :59: her topikte böyle sıcaklık olmuyo sankii biz aile gibi oldukk her aksam biliyorumki sizler burdasınız ve muhabbet edicez gülüşüp dertleşicezzz :16:

canım biz de "Uzun Süreli İlişkisi Olup Evlenenler" topiğinde buluşuruz artık :32: öyle bir topik yok gerçi ama açarız yanii, hele bi evlenelim de :21:

canım senin tarih de çok hoşmuş :D aslında biz 8 şubatta tanıştık 13 martta çıkmaya başladık bu tarihler de düğün tarihi olabilir ama şubat kış mart bahar yaw keşke yaz olsaydı :D
tatlım biz 3 kasımda çıkmaya başladık. değil düğünü o tarihte yapmak, yıldönümlerimizde bile ya o hasta olur ya ben hasta olurum, ya dışarda kar yağar, deli gibi soğuktur. hani tam kışa ilk girerken deli bi soğuk yapar ya, kaç yıldır dikkat ediyorum tam 3 kasıma denk geliyo :47:
13 martta soğuk olur tahminimce, tanışmamızı bikaç ay erteleyelim yaza denk gelsin gibi bi düşünce de olamaz yani :27: işte böyle anlamsız günlerden anlam çıkarmaya devam edelim :9:

ay siz böyle hesap yapınca aklıma devlet bahçeli geldi. :1:benim içimden de hep 27 mayıs geçiyor, kardeşimin doğum günü, ne alakaysa artık:37::1:

devlet bahçelinin bayan versiyonu biz olsa gerek :27: belki de o tarihte olur canım içine doğuyo herhalde :31:

kızlar kimin kaç yıllık ilişkisi var kendisi kaç sevgilisi kaç yaşında ve evlenmek için neyi bekliyorlar diye yazsak herkesi alt alta olmaz mı ? mesela benim 3 yıl doldu okulların bitmesini bekliyoruz tahminen 4 yıl var önümüzde ben 19 yaşındayım sevgilimle aramda 1.5 yaş var.. kimisi iş bulmayı bekliyor filan olmaz mı böyle yazsak ?

konu sahibi semiramis 1. sayfa ilk mesaja bunu yazabilir

Son düzenleme:
ben ıc camasırını sıyah sewıyom valla kırmızı felan deil...soyle jartıyerlı bustıyerlı sıyah bır takım alttada topuklu ayakkabılar felan off fena yanııııı:118:

tatlım biz 3 kasımda çıkmaya başladık. değil düğünü o tarihte yapmak, yıldönümlerimizde bile ya o hasta olur ya ben hasta olurum, ya dışarda kar yağar, deli gibi soğuktur. hani tam kışa ilk girerken deli bi soğuk yapar ya, kaç yıldır dikkat ediyorum tam 3 kasıma denk geliyo :47:
13 martta soğuk olur tahminimce, tanışmamızı bikaç ay erteleyelim yaza denk gelsin gibi bi düşünce de olamaz yani :27: işte böyle anlamsız günlerden anlam çıkarmaya devam edelim :9:

devlet bahçelinin bayan versiyonu biz olsa gerek :27: belki de o tarihte olur canım içine doğuyo herhalde :31:

haklısın canım anlamsız günleri anlamlı yapmaya devam edelim :)

Back
X