- Konu Sahibi _Semiramis_
- #5.401
onu gelinligin icine giyerim artıkın![]()
ay cok fecii ewlenesım geldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu gelinligin icine giyerim artıkın![]()
evet kesinlikle. erkeklerin büstiyer beğenmeleri gayet normal yani.onu gelinlik altına mı düşünüyorsun peki canım. bohça işlerinden pek anlamam gerçi de :26:
ay yaaa ben bu muhabbetlerimizide özlerimmmher topikte böyle sıcaklık olmuyo sankii biz aile gibi oldukk her aksam biliyorumki sizler burdasınız ve muhabbet edicez gülüşüp dertleşicezzz
![]()
bende gezinirim valla kocamı öyle karşılarımmmmyok kız simdi degil evlenince dolanırım diyom zatenjartiyer bende seviyorum valla
ben jartiyerleri cok seksi buluyorum yaa benım bütün geceliklerim jartiyerli olur sanırımmm bide kırmızı bol olur benımki kırmızı seviyoodolanda baban falan görsünn o haldee
![]()
evet cnm oyle dusunuyorum gelinligin icine guzel olur heralde![]()
bende gezinirim valla kocamı öyle karşılarımmmm![]()
![]()
hahahhhhh cok güldüm bunaaagwen ılk koydugun ne oyle kocişinle yatakta evcılık mı oynucan anam![]()
tatlım biz 3 kasımda çıkmaya başladık. değil düğünü o tarihte yapmak, yıldönümlerimizde bile ya o hasta olur ya ben hasta olurum, ya dışarda kar yağar, deli gibi soğuktur. hani tam kışa ilk girerken deli bi soğuk yapar ya, kaç yıldır dikkat ediyorum tam 3 kasıma denk geliyocanım senin tarih de çok hoşmuşaslında biz 8 şubatta tanıştık 13 martta çıkmaya başladık bu tarihler de düğün tarihi olabilir ama şubat kış mart bahar yaw keşke yaz olsaydı
![]()
ay siz böyle hesap yapınca aklıma devlet bahçeli geldi.benim içimden de hep 27 mayıs geçiyor, kardeşimin doğum günü, ne alakaysa artık
![]()
gecelikte jartiyer olmaz ki
sütyen takımlarında olur ve bistüyer takımlarında olur![]()
ay cok fecii ewlenesım geldı![]()
ay evet yaa gerçi biz evde 3 kadınız erkek yokkk ama genede tam rahat değilsinnvalla cok guzel ya bide varya evde dikkat ediyosun ustune basına evlenince super istedigin gibi giyin acık sacık giyin oh ne rahat![]()
İNŞALLAH sevdiklerinizle evlenirsiniz kızlar amin
neyse işte kızz bütün sütyen takmlarımda alırım bendeeeeegecelikte jartiyer olmaz ki
sütyen takımlarında olur ve bistüyer takımlarında olur![]()
kızım olur olmazmı jartiyeri giyer ustunde bişicik olmazsadece gecelik giyer altan jartiyer corabı gozukur cok seksu yani
![]()
gwen ılk koydugun ne oyle kocişinle yatakta evcılık mı oynucan anam![]()
tatlım biz 3 kasımda çıkmaya başladık. değil düğünü o tarihte yapmak, yıldönümlerimizde bile ya o hasta olur ya ben hasta olurum, ya dışarda kar yağar, deli gibi soğuktur. hani tam kışa ilk girerken deli bi soğuk yapar ya, kaç yıldır dikkat ediyorum tam 3 kasıma denk geliyo
13 martta soğuk olur tahminimce, tanışmamızı bikaç ay erteleyelim yaza denk gelsin gibi bi düşünce de olamaz yaniişte böyle anlamsız günlerden anlam çıkarmaya devam edelim
devlet bahçelinin bayan versiyonu biz olsa gerekbelki de o tarihte olur canım içine doğuyo herhalde
![]()