- 15 Mart 2012
- 528
- 12
- 318
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #6.201
Acıyor (Göksel) - YouTube bende bunu kendime ve odunuma armağan ediyorummm![]()
Ayni bnde dinledim demin ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acıyor (Göksel) - YouTube bende bunu kendime ve odunuma armağan ediyorummm![]()
Yokk :) Bi an yüzümde ciddi bi tavır olduuşüphelendim kendimden yaa
![]()
benım yok kuzum ya sakladıgım bişey herşeyi anlatırım ona geneldee![]()
benim var 1 tane:26: söylemem gerek aslında ama nasıl söyleyeceğim hala bilmiyorum![]()
ben ona hep yavru kedim derdim eğer ayrılırsak candan erçetinin kedi özledi şarkısını dinleyemem ağlarım yolda yavru kedi görsem ağlarımmmmAyni bnde dinledim demin ..![]()
ben de anlatmazsam çatlıyorum kızlar![]()
benım sakladıgım bı sırrım var buyuk eniştemın hristiyan oldugunu cesaret edıp daha soyleyemedım:26::44:![]()
ah kıyamammm senınki baya dindardı dmi ama eniştenın dini sizi etkilemezkiiii herkes özgürdür inançları konusundabenım sakladıgım bı sırrım var buyuk eniştemın hristiyan oldugunu cesaret edıp daha soyleyemedım:26::44:![]()
ben de anlatmazsam çatlıyorum kızlar![]()
benım sakladıgım bı sırrım var buyuk eniştemın hristiyan oldugunu cesaret edıp daha soyleyemedım:26::44:![]()
ben de altıma kaçırsam söylüyorum, o kadar iğrencimama bu sırrı aramız bozulacak diye söyleyemiyorum. aslında sır değil ama geçmişte söylediğim bi yalan, eninde sonunda öğrenecek gerçi. :18:
:) aynen anında anlatmak istiyorumm :) onda da öyledir hmen anlatır :)
ben de altıma kaçırsam söylüyorum, o kadar iğrencimama bu sırrı aramız bozulacak diye söyleyemiyorum. aslında sır değil ama geçmişte söylediğim bi yalan, eninde sonunda öğrenecek gerçi. :18:
kuzum sen beğendiysen al tabi ama doğruyu söylemek gerekirse benım zevkime hitap etmedi ben daha renkli daha spor desenleri seviyorummm
aman tatlım o onu o kadar da ilgilendirmesin yaa, eniştenle kan bağın yok ki, teyzen falan olsa neyse dicem, gerçi onu bile takmaması lazım![]()
SEn böyle konuştukta hepimizin kafasında ampüller yanıyo he haberin olsunnaynen saçma sapan şeyleri anlattığım olmuştur..sonra kendi kendime niye anlattın ya bunlar da anlatılır mı derimm
![]()
baskalrının dininden onane yaaaaaavalla ben takmam he benim sevgilim din degiştircem dese bile tepki gostermem
![]()
benimki de öyledir. bazen bi lafa başlıyo, sonunu getirmenin tehlikeli olduğunu sonradan fark ediyo, ama iş işten geçiyo, söyletiyorummesela bi arkadaşının sevgilisi var, ama o arkadaşı bi kere benimkinin yanına geldiğinde bayan parfümü kokuyomuş. ben de bunu o arkadaşının sevgilisine anlatırsam diye korkuyo ama iş işten geçiyo artık
bi kız olarak o kızın aldatılmasına müsaade edemem diyorum
ee sonradan karışmıyorum tabii o ayrı
söylersem bi daha hiçbir şeyini anlatmaz zaten
![]()