• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar bu havayı dağıtalım aartık ne dersiniz ya sonra daha çok üzülüyoruz hepimizin aşk acıları var neticede
şimdi size bişi göstericem fikir almak için
:26:

sizce nasıllar ben gördüm ve aşık oldum resmen:32::16:

ben de altıma kaçırsam söylüyorum, o kadar iğrencim:37::52: ama bu sırrı aramız bozulacak diye söyleyemiyorum. aslında sır değil ama geçmişte söylediğim bi yalan, eninde sonunda öğrenecek gerçi. :18:

SEn böyle konuştukta hepimizin kafasında ampüller yanıyo he haberin olsunn :27: aynen saçma sapan şeyleri anlattığım olmuştur..sonra kendi kendime niye anlattın ya bunlar da anlatılır mı derimm :D

:) aynen anında anlatmak istiyorumm :) onda da öyledir hmen anlatır :)

benimki de öyledir. bazen bi lafa başlıyo, sonunu getirmenin tehlikeli olduğunu sonradan fark ediyo, ama iş işten geçiyo, söyletiyorum :9: mesela bi arkadaşının sevgilisi var, ama o arkadaşı bi kere benimkinin yanına geldiğinde bayan parfümü kokuyomuş. ben de bunu o arkadaşının sevgilisine anlatırsam diye korkuyo ama iş işten geçiyo artık :23: bi kız olarak o kızın aldatılmasına müsaade edemem diyorum :20: ee sonradan karışmıyorum tabii o ayrı :51: söylersem bi daha hiçbir şeyini anlatmaz zaten :36:

kızlar bu havayı dağıtalım aartık ne dersiniz ya sonra daha çok üzülüyoruz hepimizin aşk acıları var neticede
şimdi size bişi göstericem fikir almak için
:26:

sizce nasıllar ben gördüm ve aşık oldum resmen:32::16:
kuzum sen beğendiysen al tabi ama doğruyu söylemek gerekirse benım zevkime hitap etmedi ben daha renkli daha spor desenleri seviyorummm :31:

SEn böyle konuştukta hepimizin kafasında ampüller yanıyo he haberin olsunn :27: aynen saçma sapan şeyleri anlattığım olmuştur..sonra kendi kendime niye anlattın ya bunlar da anlatılır mı derimm :D

haklısın kuzum baya esrarengiz konuştum:52: çok da abartılacak bişey değil gerçi. ona söylediğim an söyleyeceğim sizlere de. hatta bu da yakınlarda söylememe vesile olur belki de:31:

ben de altıma kaçırsam söylüyorum, o kadar iğrencim:37::52: ama bu sırrı aramız bozulacak diye söyleyemiyorum. aslında sır değil ama geçmişte söylediğim bi yalan, eninde sonunda öğrenecek gerçi. :18:

canım ben de epilasyon zamanlarımı, yaparken nasıl canımın yandığını ballandıra ballandıra anlatan biriyim :52:

benimki de öyledir. bazen bi lafa başlıyo, sonunu getirmenin tehlikeli olduğunu sonradan fark ediyo, ama iş işten geçiyo, söyletiyorum :9: mesela bi arkadaşının sevgilisi var, ama o arkadaşı bi kere benimkinin yanına geldiğinde bayan parfümü kokuyomuş. ben de bunu o arkadaşının sevgilisine anlatırsam diye korkuyo ama iş işten geçiyo artık :23: bi kız olarak o kızın aldatılmasına müsaade edemem diyorum :20: ee sonradan karışmıyorum tabii o ayrı :51: söylersem bi daha hiçbir şeyini anlatmaz zaten :36:

:) Aynen benimkide öyle anlatır ağzına gelenii..Bazen konuşur konuşur sonra birden durur 'noldu tehlikeli bişey mi söylicen'' felan diyorumm yok deyip devam ediyo :) hoşuma gidiyo o hareketlerii..Haklısın canım da bu zamanda kimseye karışılmıyo artıkk..en iyisi herkesi kendi haline bırakmak..zor oluyo, haksızlık kabul edilemiyo ama sen iyi niyetle söylersin karşıdaki aynı şekilde anlamayabilir işte..

Back
X