- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #6.241
aynen canım ya, bi de mesela benimkinin bi arkadaşı var, o çocuğun sevgilisi de benim arkadaşım. o çocukla benimki bi gün takılırken çocuk benimkine anlatıyo geçen gün şöyle bi hatunlaydım diye, bundan bikaç ay sonra bu çocuğun sevgilisi olan yani benim arkadaşım da bana geçen gün hangi çocuktan hoşlandığını anlatıyo.:) Aynen benimkide öyle anlatır ağzına gelenii..Bazen konuşur konuşur sonra birden durur 'noldu tehlikeli bişey mi söylicen'' felan diyorumm yok deyip devam ediyo :) hoşuma gidiyo o hareketlerii..Haklısın canım da bu zamanda kimseye karışılmıyo artıkk..en iyisi herkesi kendi haline bırakmak..zor oluyo, haksızlık kabul edilemiyo ama sen iyi niyetle söylersin karşıdaki aynı şekilde anlamayabilir işte..
oyle de kızlar sonucta ablamın eşi ya ne biliyim aileler arası fıkır caısması gııbı onların aıldede olsa boyle bişi asla kabul etmezlerdı herhalde Ataturk un Allaha ınanmadıgını ıddıa edıyo onu bıle eleştirio:26:
ben de bazen muhabbetin fazla derinine iniyorum oraları hızlı geç diyobenımkı pek bilmek istemiyo bu tarz şeyleriii gerek yokmuşş bi kere sivilce gibi bişey çıkmıştıı karnımın altında şeyime yakın bi yerdeydi söylemiştim ay ne gerek varmış o olsa söyleyemezmişşş utanırmış bende senı yakın gördüğüm için söyledım ama artık asla söylemem merak etme demiştim![]()
tabii ki canım, onlar her şeyden önce arkadaşımız. yarın öbürgün evlenince onun gözü önünde epilasyon yapmak istemem ama mesela hamile olunca zor oluyomuş eğilmek falan, mecbur onlar yapcak, alışsınlarAhahahah aynı bennnn![]()
![]()
o da merakla dinler ama...Ayy bazen arkadaşım gbi oluyoo hoşuma gidiyo valla :)