- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #13.461
yaa gven zaten parasızlıktan sızlanıyorum 55 dedıler dondum kaldım .
sınırlerım tepeme oyle cıktı kı anlatamam .ahım sahım bır yer de degıl ya
o kadar kotu bır yer de agda yaptılar kı okumussundur zaten ,
kız yerlerı sıldıgı ellerı yıkamadan agda yapmaya basladı bana .
bı gorceksın nasıl camasır suyu kokuyor les gıbıydı .
dedım ; ellerınızı yıkayın lutfen dedım .uyuz oldum resmen yaa .
aklıma geldı de o sıfatıyaa gevn o bacakla kasıgın bıttıgı yerı sen aldırırken
orası genıtal bolge alamayız ,genıtal bolge ıcın ekstra ucret odersenız alırız dıyen oldu mu
ben ılk defa oyle bırsey duydum .yanı ben hangı kuafore gıtsem tam bacak dedıysem eger
bacagın tumunu alıyor ,o kasıgın bıtımıne kadar alıyor .orayı genıtal bolge deyıp ekstra ucret
ısteyen hıc olmadı .sen boyle bı sorun yasadın mı tatlım ? ustelık var yaa gven benım uct bacagım da
kıl yok sarı sarı tuydur .dusun yanı 55 tl odettıler bana
çok yoruldum bugün yahu
sevgilimin askerlik işlemlerini hallettik.
ağustosta kesin asker
hayırlı olsun cnm
valla oyle birsey yasamadım hic genelde ust bacak dedigimde oldugu gibi alırlar zaten fiyat cok ucuk ya one oyle 55 lira hani desenki oldugu gibi tum vucudumu aldırdım he diycem tamamdeseydin ya bu ne boyle hangi agdayı kullanıyorsunuzda bu kadar pahalı diye
çok yoruldum bugün yahu
ağustosta kesin asker
yuuuhh 55 tl mi
ben o paraya 6 aylık ağda masrafımı karşılarım
kuzucuklar merhabakızlar hani sıyah tul etek kombınıme renk katsın
dıye renklı neon renkler de canta arayısındaydım yaa ,he işte bugun tesadufen
h&m de bı moda blogun da gorup de cok begendıgım cantayı gordum
hem de 19 tl cık.hemen kaptım .kızlar bunun bı de sarı rengı vardı
ya o da cok tatlıydı .kucucuk clutch çanta anca telefon sıgar
yalnız kızlar morelım ınanılmaz bozuk ,terzı salagı hala etegı dıkmemıs .
yardımcısı var dukyan da .benım etek ne oldu dıyorum ,"ablamın kardesı
hastalanmıs hastane suan da "dıyor .yaa nasıl sınırlendım anlatamam
bıraz cıkıstım valla dedım ; "bır haftadır bu etegı beklıyorum madem dıkemeyeceksınız
en batan soyleyın baska terzıye goturıyım ,su saatten sonra dıkemem demeyın bana
ne yapın edın halledın yarına kadar "dedım .yardımcısı asıl kadını aradı ,kadın yoldaymıs
gelıyormus .bı saat sonra onun yanına gıdecem dıkecek o etegı dıkecek
başakeleştiride sınır tanımıyor öyle bi burç daha gormedım abi
z
yaa kurabıyem ınan ılk defa boyle bır yer gordum ben .
var yaa dukyan da sadece ıkı personel bı patron var.
personller olmus resmen .sallana sallana yuruyor .
ayakta uyuyorlar .bır yerden bır yere gecene kadar sanıyeler
gecıyor .ne bı cay ne bı kahve ıkramı hıc bırsey yok .
ıkı kelıme de ettıklerı yok .hosgeldınız fılan da yok
sessız sınema oynar gıbı agda yaptık .canım benım agdamı yapan
tas catlasa 16 yasında bı kızdı .becerıksızın tekıydı .
agda yapmayı bıle emınım daha yenı ogrendı .deneme tahtası gıbı hıssettım kendımı
etımı hıc gerdırmıyor yapstırıyor cekıyor .habıre ben uyarı da bulundum gerdır dıye .
sonra dedıgım gıbı ,ust bacagımın bıttıgı yer var yaa kasıkla bacagın bıttgı yer
bı parmak kalınlıgında kı yerı almıyor genıtal bolgeye gırıyor dıyo .
orayı almak ıcın genıtal bolge ıcın ekstra ucret ıstıyororanın genıtal bolgeyle
ne alakası varsa artık .her gıttıgım kuafore tam bacak dedıgım de alıyorlar orayı da
daha kımseden oranın genıtal bolge oldugunu duymadım .ılk defa boyle bırsey duyuyorum .
patronu getırttım de aldırdttım orayı .yoksa bı parmak kalınlıgında kı kıl hattıyla bırakıyor bacagımı
sonra kotuk altımı bı alısı var sanarsın kı ,su yesıl kutu da çam agdası kullanıyor
yahu bu sır agda dımı ,yapsıtır elınde kı aparata hepsını cek .ama yok sankı byık alır gıbı
kucucuk kucuk parcalara agdayı tam 8 kere koltukaltıma yapıstırdı
benım kuaofrum bı cekıste halledıyordu orayı .mahettı bu kız benı yaa .mosmor oldu koltuk altım ya
canım sende benım gıbı cok takıyorsun hata yapıyoruz bak,kızlar sinirden çatlayacağım nerdeyse
benimki sürekli özledim özledim deyip duruyodu bende buluşalım yine dedim
çarşambadan önce mi sonra mı dedi çünkü ben ailemle çarşamba günü tatile çıkabilirim
adamda hiç heves yok gibi sanki ben öyle hissettim
kpss başvurusu için mezuniyet belgesi almaya gidebilirmiş üniye onu söyledi bana
bende anlaşılan istemiyorsun dedim
alakası yok saçmalıyosun falan dedi
bende buluşmayalım tamam kısa kes dedim
bana olgunluktan bahsediyosun hani nerde olgunluk falan dedi
bende mustafa defol git zaten tatil işimiz olmadığı içinde seviniyodun (tatile çıkma planımız vardı ben izin alamadım annemlerden)
buluşma lafı ettim isteksizliğin ortada ne halin varsa gör bundan sonra telefonuda kapatıyorum istediğini yap dedim
sadece ok yazmış
kızlar ağlayacağım nerdeyse sinirden ben ne aptalımda buluşma lafı ettim sürünseydi kendisi buluşalım diye diğer seferkiler gibi
(bu arada farklı şehirlerdeyiz ama aramızda 2 saat mesafe var rahat gidip gelebiliyoruz )
telefonu açmayı düşünmüyorum resmen dalga geçer gibi ok yazmış offffff
kız senın su sogukkanlılıgına hayranım su tüyodan bıze de ver cok sewmıyor musun acABA sen bu adamı da bu kadar uzun süre süründürebiliyorsun yada onun aşkından cok emınsın galba.kac yasında senınkı?kızlar benimkide aradı bugün ben gayet sakin sakin sinirlenmeden konuştum bu barıştık sandı salak
sonra bana bu çocuk sana hala mesaj atyo mu dedi bende boşver dedim.. atıyo dimi dedi evet atıyo ama cevap alamıyo alamadıkça daha çok atıyo hatta sürekli arıyo meşgule düşürüyorum yine arıyo dedim.. face de ilişkisi yok yaptığımı görmüş meğerse ondan bu kadar umutluymuş dedim.. oda he hayatında biri yok sanıyo yani dedi gülerek bende evet yok hayatımda kimse dedim öyle mi dedi öyle dedim.. iyi tamam dedi bozuldu..
sonra sana bi sakinlik gelmiş dedi bende evet kimse için kendimi üzmüyorum ondan dedim..
sonrada neyse kapatıyorum bişe diyo musun dedim demiyorum dedi kapattım ama eminim yine arayacak bu yumuşak yüzümü buldu ya barışmayı teklif edecek yine..
e canım pesssss bızde komple 25e alıyorlar.geleydın bana ben beleşe yapardımadresını yollasaydın valla gelırdım.bu becerıksızler mahvettı benı .
yaa bıde ben ogrensem su agda ısını de ,bunlarla ugrasmasam
yarım yamalak koltuk altı ve bacaga tam 55 tl aldılar .
ah canım umarım bı cabuk hayırlısıyla gecerçok yoruldum bugün yahu
ağustosta kesin asker
tabı kızım acayıp mukemmelıyetcı hiç bişiyi begenmez sureklı eleştirir hayattan sogutur basaklar vallabenim yükselenim başak demek ki eleştiri yanımı bu burçtan almışım
kız senın su sogukkanlılıgına hayranım su tüyodan bıze de ver cok sewmıyor musun acABA sen bu adamı da bu kadar uzun süre süründürebiliyorsun yada onun aşkından cok emınsın galba.kac yasında senınkı?
ınsallah anzercıgım ınsallah .
bı sıkıntı cıkmasın dıe dua et benım ıcın nolur
zaten telefonu kapattım az önce açtım 2 tane mesaj atmış birincisine ''sen varya'' yazmış
ikincisindede '' senin akıl yaşın 13''
resmen tepem attı deliye döndüm telefonu açmamla kapamam bir oldu
ettiği lafa bak haddini bildireceğim bu defa farz oldu bu bana
e canım pesssss bızde komple 25e alıyorlar.geleydın bana ben beleşe yapardım
ssz:
bu çantadan bende de var canım aynı modelde güle güle kullan herkeste bayılıyor yani zevklerimiz benziyor demek ki
hmmm 3. kişileri benım kı de cok onemsıyor bende mı bu taktıgı yapsam ne.28 yaşında canım.. ve evet çok eminim sevgisinden ama çok hata yapıp beni üzüyor biliyorumki asla beni unutamaz ayrılsak bile..
ama biraz gözünü açsın istedim, 3. kişileri önemsemesin sadece biz önemli olalım istedim buralara geldik..
bide ben çok inatçıyımdır çevremde keçi diyenler çoğunlukta..o yüzden uzun süre süründürürüm her hatasında..
fıstıgım arastır vardır mutlaka cok lüks bı yer olması sart değil temız olsun yeteray bı ben bulamıyorum 25tlye agda yapan bır yerı yaa .
tatlım kucuk cantalar benımde cok hoşuma gıdıyor ama benım cantam da yok yok o sebepten buyuk cantaları tercıh edıyorum mutlaka makyaj malzemelerımı de koyuyorum cunkutesekkur ederım canım .ben bunu bı moda blogun da gorup cok begenmıstım .
mınnacık bırsey ama sırınneyse bugun de tesaduf h&m de gordum .
hem de 19 tlcık cok mutlu oldum ve kaptım .
sarısı da cok tatlıydı yaa .onu almamak ıcın zor tuttum kendımı
ana sıyah kombınım ıcın pembıs aldım .sen de gule gule kullan tatlım
tesekkur ederım canım .ben bunu bı moda blogun da gorup cok begenmıstım .
mınnacık bırsey ama sırınneyse bugun de tesaduf h&m de gordum .
hem de 19 tlcık cok mutlu oldum ve kaptım .
sarısı da cok tatlıydı yaa .onu almamak ıcın zor tuttum kendımı
ana sıyah kombınım ıcın pembıs aldım .sen de gule gule kullan tatlım
ay bı ben bulamıyorum 25tlye agda yapan bır yerı yaa .
yaa bu ne ki bi defasında acelem vardı akşamına yola çıkacaktık girdim kuaförün birine ağda sedyesi bile yoktuşok geçirdim
acil olduğu için ve civarda başka kuaför olmadığı için mecbur bacaklarımın alt tarafını aldırdım sandalye üzerinde
oranın bir daha yanından dahi geçmedim
bu kadar olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?