Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

valla oyle birsey yasamadım hic genelde ust bacak dedigimde oldugu gibi alırlar zaten fiyat cok ucuk ya one oyle 55 lira hani desenki oldugu gibi tum vucudumu aldırdım he diycem tamam deseydin ya bu ne boyle hangi agdayı kullanıyorsunuzda bu kadar pahalı diye

çok yoruldum bugün yahu
sevgilimin askerlik işlemlerini hallettik.
ağustosta kesin asker

Son düzenleme:

aman zaten bır daha gıtmem oraaya

bu çantadan bende de var canım aynı modelde güle güle kullan herkeste bayılıyor yani zevklerimiz benziyor demek ki

yaa bu ne ki bi defasında acelem vardı akşamına yola çıkacaktık girdim kuaförün birine ağda sedyesi bile yoktu şok geçirdim
acil olduğu için ve civarda başka kuaför olmadığı için mecbur bacaklarımın alt tarafını aldırdım sandalye üzerinde
oranın bir daha yanından dahi geçmedim
bu kadar olur

Son düzenleme:
canım sende benım gıbı cok takıyorsun hata yapıyoruz bak,
bence gorusmek ıstemedıgı ıcın değildir ayrı sehırlerdeymıssınız e işi de varmıs belkı ondan karamsar baktı sakın ol,gerçi senın sewgılınde hiç sakin değil.o trip yaparken de 5 yasında gıbı oluyor sende ona oyle soyle.hep kendılerı haklı zaten

kız senın su sogukkanlılıgına hayranım su tüyodan bıze de ver cok sewmıyor musun acABA sen bu adamı da bu kadar uzun süre süründürebiliyorsun yada onun aşkından cok emınsın galba.kac yasında senınkı?

adresını yollasaydın valla gelırdım .bu becerıksızler mahvettı benı .

yaa bıde ben ogrensem su agda ısını de ,bunlarla ugrasmasam

yarım yamalak koltuk altı ve bacaga tam 55 tl aldılar .

e canım pesssss bızde komple 25e alıyorlar.geleydın bana ben beleşe yapardım

çok yoruldum bugün yahu
sevgilimin askerlik işlemlerini hallettik.
ağustosta kesin asker
ah canım umarım bı cabuk hayırlısıyla gecer
benim yükselenim başak demek ki eleştiri yanımı bu burçtan almışım
tabı kızım acayıp mukemmelıyetcı hiç bişiyi begenmez sureklı eleştirir hayattan sogutur basaklar valla

28 yaşında canım.. ve evet çok eminim sevgisinden ama çok hata yapıp beni üzüyor biliyorumki asla beni unutamaz ayrılsak bile..
ama biraz gözünü açsın istedim, 3. kişileri önemsemesin sadece biz önemli olalım istedim buralara geldik..
bide ben çok inatçıyımdır çevremde keçi diyenler çoğunlukta.. o yüzden uzun süre süründürürüm her hatasında..

ınsallah anzercıgım ınsallah .

bı sıkıntı cıkmasın dıe dua et benım ıcın nolur

inşallah tatlım..

bildir canım kendine gelsin biraz..

bu çantadan bende de var canım aynı modelde güle güle kullan herkeste bayılıyor yani zevklerimiz benziyor demek ki

tesekkur ederım canım .ben bunu bı moda blogun da gorup cok begenmıstım .

mınnacık bırsey ama sırın neyse bugun de tesaduf h&m de gordum .

hem de 19 tlcık cok mutlu oldum ve kaptım .

sarısı da cok tatlıydı yaa .onu almamak ıcın zor tuttum kendımı

ana sıyah kombınım ıcın pembıs aldım .sen de gule gule kullan tatlım

hmmm 3. kişileri benım kı de cok onemsıyor bende mı bu taktıgı yapsam ne.
ama benımkı cekmez kı nazımı bir çeker iki çeker sonrada yettin beeee der çeker gider valla:26:

ay bı ben bulamıyorum 25tlye agda yapan bır yerı yaa .

fıstıgım arastır vardır mutlaka cok lüks bı yer olması sart değil temız olsun yeter

tatlım kucuk cantalar benımde cok hoşuma gıdıyor ama benım cantam da yok yok o sebepten buyuk cantaları tercıh edıyorum mutlaka makyaj malzemelerımı de koyuyorum cunku

sağol canım benimki eskidi bile bir yıl oldu benimkide pembe
ama siyah kombinin için sarıda olurdu bence

ne kadar ayıp bırsey bu yaa .paramızla rezıl oluyoruz .hıc esnaflık anlayısları yok .

musterıye ozen guler yuz yok .sonra benım aılem de elıt pahalı kuaforlere

gıdıyorum dıye dır dır yapıyorlar .ne yapıyım bunlara gıdınce paramla resmen rezıl oluyorum .

ayrıca ıukıncı sınıf kuaforlerın de masallah elıt kuaoforlerden fıyat bakımından hıc bı farkı yok .

bugun cok ıyı anladım .salonun arkasın da ufacık bı oda var betondan heryer .

sadece ufak bı sedye var .boyum sıgmıyor .sedye bıle tozluydu .

ve oda karanlık sarı ısık kullanıyorlar .sarı ısıkta artık ne kadar saglıklı agda alınır bılemeyecım

hem de o dandık kuafore 55 tl odedım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…