Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bizimde sorunumuz iş anzerim ya okulu bitti şöyle sağlam bi işi olsa askerliğini sonrada yapar zaten 5 ay mesele değil
gerçekten uzaklık çok kör kuyu ilişkilerimizde
ben eminim bak gerçekten evlenince bunlara gülüp geçeceksiniz siz:1:

askerlik lafı geçince atladım direkt :1:
tatlım bence askere gitsin gelsin bak benimki mezun olduğu gibi başvurdu askerliğe ağustosta gidicek şimdi
bu devirde askerlik yapmadan adamı köle gibi çalıştırıp 500 lira maaş veriyorlar eline bu konu tecrübeyle sabit :ssz:
ya bide şöyle düşünüyorum ben sevgiliyken hadi bi şekil 5 ay ayrı kalmaya dayanırım ama evliyken bunu istemem :1:

askerlik lafı geçince atladım direkt :1:
tatlım bence askere gitsin gelsin bak benimki mezun olduğu gibi başvurdu askerliğe ağustosta gidicek şimdi
bu devirde askerlik yapmadan adamı köle gibi çalıştırıp 500 lira maaş veriyorlar eline bu konu tecrübeyle sabit :ssz:
ya bide şöyle düşünüyorum ben sevgiliyken hadi bi şekil 5 ay ayrı kalmaya dayanırım ama evliyken bunu istemem :1:

aa bak o çok doğru aslında bende dayanırım 5 ay mesele değil gerçektende evlendikten sonra daha zor olur en mantıklısı sevgiliyken gitsin gelsin:34:

bizimde sorunumuz iş anzerim ya okulu bitti şöyle sağlam bi işi olsa askerliğini sonrada yapar zaten 5 ay mesele değil
gerçekten uzaklık çok kör kuyu ilişkilerimizde
ben eminim bak gerçekten evlenince bunlara gülüp geçeceksiniz siz:1:
ahh bi evlensek zati sorun kalmazdı :1:
e iş başvurusu yapıyo mu peki seninki hedefi ney şu an?

meraba kızlar.ben sitede yeniyim.ve bu aşk konusunda çok dertliyim.sorcağım soru var.ama nerden sorcağımı bulamadım.yardımcı olursanız sevinirimmm

canım bir kaç tanışı referans oldu kendisine birkaç yere başvuruda bulundu
başlangıçta sıradan bi iş olsada olur diyo askerlikten sonra kalıcı sağlam bi iş olur ancak diyo:31:
senin ki şekerim?

canım benimki bi arsa gibi biyerleri vardı onu satıp dükkan açacam diye tutturdu olmadı yılbaşına kadar bunla uğraştı sonrada iş aramaya başladı ama yakınlarının buldukları işler sağolsunlar zarara uğratacak cinsten..
yani hem neredeyse şehrin çıkışında işler buldular hemde az maaşlı iş buldular.. mesela 700 tl lik iş atıyorum ama bunun yarısı yola gidecek cinsten..
şimdi kendisi başvurular yapmıştı en son bana öyle demişti onların sonucunu bekliyodu..
seninkide doğru düşünmüş deneyim kazanır hem.. :31:

Bizim de düğün,balayı topiğimiz olacak mı be kızçeler ? :31::31:

icimi hoplattin :) ya eylülde Allah izin verirse nisan olacak bi hos heycanlandim..gecen ay saka gibi geliyordu,hala aman yok yok diyordum

o kadar bekledigimizden bakalim insallah onlarda olur...

canım bir kaç tanışı referans oldu kendisine birkaç yere başvuruda bulundu
başlangıçta sıradan bi iş olsada olur diyo askerlikten sonra kalıcı sağlam bi iş olur ancak diyo:31:
senin ki şekerim?

canim isi bastan ski tutsun ya

valla benimkide senelerce öyle girdi cikti,bankara müracaat etti..

en son 2010 daydi sanirim kuzum banada dememisti güya olursa hemen evlenecektik sürpriz yapacakmis,ziraat bankasinin kendi actigi sinavi kazanmis mülakatta elenmis o zaman icine oturmus

4 kisi girmisler hepsini yedek medek almislar bu kalms ben o kadar aptal degilim diye,calisiyordu isten cikti,kpss kursuna basladi

bizim görüsmeler cok kisaldi ama sabrettik 2011 de sükür güzel puan aldi..subata bir kuruma girdi..anca su zamanlara geldik yani

bastan cok siki tutsun hedefi neyse onlari koysun ortaya baslasin valla senler öyle bir geciyorki..

off ne cok sicak yaniyorum bu arada

salonda mı olacak evde mi nişan canım..

evde aile arasinda.. ya bu arada henüz istenme filan olmadi biz yurt disindayiz o türkiyede :) ailelerde tanismadi henüz bizimki biraz tersten gibi ama olsun hayirlisi olsun

iste eylülde gidecez alelacele olacak bakalim..

Son düzenleme:
evde aile arasinda.. ya bu arada henüz istenme filan olmadi biz yurt disindayiz o türkiyede :) ailelerde tanismadi henüz bizimki biraz tersten gibi ama olsun hayirlisi olsun

iste eylülde gidecez alelacele olacak bakalim..

hımm anladım canım olur ya hepsi sırasıyla ve hayırlısıyla inşallah..

Bizim de düğün,balayı topiğimiz olacak mı be kızçeler ? :31::31:
ayy süper olur yahu bence şimdiden açalım ki ileride kopukluk olmaz topiğimizin ilk gelinleri sedulu ile buzlarülkesi olcak sanırım :123:
canım benimki bi arsa gibi biyerleri vardı onu satıp dükkan açacam diye tutturdu olmadı yılbaşına kadar bunla uğraştı sonrada iş aramaya başladı ama yakınlarının buldukları işler sağolsunlar zarara uğratacak cinsten..
yani hem neredeyse şehrin çıkışında işler buldular hemde az maaşlı iş buldular.. mesela 700 tl lik iş atıyorum ama bunun yarısı yola gidecek cinsten..
şimdi kendisi başvurular yapmıştı en son bana öyle demişti onların sonucunu bekliyodu..
seninkide doğru düşünmüş deneyim kazanır hem.. :31:

ya iş çok önemli tatlım ya öyle okulu bitirmekle kalmıyo hiçbişey sonrası daha sıkıntılı bi dönem:31:
canim isi bastan ski tutsun ya

valla benimkide senelerce öyle girdi cikti,bankara müracaat etti..

en son 2010 daydi sanirim kuzum banada dememisti güya olursa hemen evlenecektik sürpriz yapacakmis,ziraat bankasinin kendi actigi sinavi kazanmis mülakatta elenmis o zaman icine oturmus

4 kisi girmisler hepsini yedek medek almislar bu kalms ben o kadar aptal degilim diye,calisiyordu isten cikti,kpss kursuna basladi

bizim görüsmeler cok kisaldi ama sabrettik 2011 de sükür güzel puan aldi..subata bir kuruma girdi..anca su zamanlara geldik yani

bastan cok siki tutsun hedefi neyse onlari koysun ortaya baslasin valla senler öyle bir geciyorki..

off ne cok sicak yaniyorum bu arada

canım çok haklısın ama henüz askerliği olmadığı için hedefine yönelik bi atılım yapamıyo
askerlik şartı var tüm işlerde
bide okulu daha bu sene bitti uzatmalı oldu 2 sene hemde onun için baya gecikti :50:

ayy süper olur yahu bence şimdiden açalım ki ileride kopukluk olmaz topiğimizin ilk gelinleri sedulu ile buzlarülkesi olcak sanırım :123:

ya iş çok önemli tatlım ya öyle okulu bitirmekle kalmıyo hiçbişey sonrası daha sıkıntılı bi dönem:31:

canım çok haklısın ama henüz askerliği olmadığı için hedefine yönelik bi atılım yapamıyo
askerlik şartı var tüm işlerde
bide okulu daha bu sene bitti uzatmalı oldu 2 sene hemde onun için baya gecikti :50:

tatlım iş bi resmiyete gelsin hele konuyu açmak kolay :1:
ama planlarımızda bi aksilik çıkmazsa seneye evlilik yolu gözüküyor
tabi yine de her şeyin hayırlısı :31:

Back
X