- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #14.141
gereksiz bi sıkıntı bastı işte
sigara paketinin bitmesine yarıyor bu sıkıntı başka bişeye değil![]()
sedulu sen sigara mı içiyosun

cık cık cık hiç yakışmadıı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizimde sorunumuz iş anzerim ya okulu bitti şöyle sağlam bi işi olsa askerliğini sonrada yapar zaten 5 ay mesele değil
gerçekten uzaklık çok kör kuyu ilişkilerimizde
ben eminim bak gerçekten evlenince bunlara gülüp geçeceksiniz siz![]()
askerlik lafı geçince atladım direkt
tatlım bence askere gitsin gelsin bak benimki mezun olduğu gibi başvurdu askerliğe ağustosta gidicek şimdi
bu devirde askerlik yapmadan adamı köle gibi çalıştırıp 500 lira maaş veriyorlar eline bu konu tecrübeyle sabit
ya bide şöyle düşünüyorum ben sevgiliyken hadi bi şekil 5 ay ayrı kalmaya dayanırım ama evliyken bunu istemem![]()
ahh bi evlensek zati sorun kalmazdıbizimde sorunumuz iş anzerim ya okulu bitti şöyle sağlam bi işi olsa askerliğini sonrada yapar zaten 5 ay mesele değil
gerçekten uzaklık çok kör kuyu ilişkilerimizde
ben eminim bak gerçekten evlenince bunlara gülüp geçeceksiniz siz![]()
ahh bi evlensek zati sorun kalmazdı
e iş başvurusu yapıyo mu peki seninki hedefi ney şu an?
meraba kızlar.ben sitede yeniyim.ve bu aşk konusunda çok dertliyim.sorcağım soru var.ama nerden sorcağımı bulamadım.yardımcı olursanız sevinirimmm
canım bir kaç tanışı referans oldu kendisine birkaç yere başvuruda bulundu
başlangıçta sıradan bi iş olsada olur diyo askerlikten sonra kalıcı sağlam bi iş olur ancak diyo
senin ki şekerim?
Bizim de düğün,balayı topiğimiz olacak mı be kızçeler ?![]()
keşke olsa canım ya.. ben burdaki herkesin sevdiğiyle evlenmesini mutlu olmasını istiyorum valla..
icimi hoplattin :) ya eylülde Allah izin verirse nisan olacak bi hos heycanlandim..gecen ay saka gibi geliyordu,hala aman yok yok diyordum
o kadar bekledigimizden bakalim insallah onlarda olur...
canım bir kaç tanışı referans oldu kendisine birkaç yere başvuruda bulundu
başlangıçta sıradan bi iş olsada olur diyo askerlikten sonra kalıcı sağlam bi iş olur ancak diyo
senin ki şekerim?
salonda mı olacak evde mi nişan canım..
evde aile arasinda.. ya bu arada henüz istenme filan olmadi biz yurt disindayiz o türkiyede :) ailelerde tanismadi henüz bizimki biraz tersten gibi ama olsun hayirlisi olsun
iste eylülde gidecez alelacele olacak bakalim..
ayy süper olur yahu bence şimdiden açalım ki ileride kopukluk olmaz topiğimizin ilk gelinleri sedulu ile buzlarülkesi olcak sanırım :123:Bizim de düğün,balayı topiğimiz olacak mı be kızçeler ?![]()
canım benimki bi arsa gibi biyerleri vardı onu satıp dükkan açacam diye tutturdu olmadı yılbaşına kadar bunla uğraştı sonrada iş aramaya başladı ama yakınlarının buldukları işler sağolsunlar zarara uğratacak cinsten..
yani hem neredeyse şehrin çıkışında işler buldular hemde az maaşlı iş buldular.. mesela 700 tl lik iş atıyorum ama bunun yarısı yola gidecek cinsten..
şimdi kendisi başvurular yapmıştı en son bana öyle demişti onların sonucunu bekliyodu..
seninkide doğru düşünmüş deneyim kazanır hem..![]()
canim isi bastan ski tutsun ya
valla benimkide senelerce öyle girdi cikti,bankara müracaat etti..
en son 2010 daydi sanirim kuzum banada dememisti güya olursa hemen evlenecektik sürpriz yapacakmis,ziraat bankasinin kendi actigi sinavi kazanmis mülakatta elenmis o zaman icine oturmus
4 kisi girmisler hepsini yedek medek almislar bu kalms ben o kadar aptal degilim diye,calisiyordu isten cikti,kpss kursuna basladi
bizim görüsmeler cok kisaldi ama sabrettik 2011 de sükür güzel puan aldi..subata bir kuruma girdi..anca su zamanlara geldik yani
bastan cok siki tutsun hedefi neyse onlari koysun ortaya baslasin valla senler öyle bir geciyorki..
off ne cok sicak yaniyorum bu arada
ayy süper olur yahu bence şimdiden açalım ki ileride kopukluk olmaz topiğimizin ilk gelinleri sedulu ile buzlarülkesi olcak sanırım :123:
ya iş çok önemli tatlım ya öyle okulu bitirmekle kalmıyo hiçbişey sonrası daha sıkıntılı bi dönem
canım çok haklısın ama henüz askerliği olmadığı için hedefine yönelik bi atılım yapamıyo
askerlik şartı var tüm işlerde
bide okulu daha bu sene bitti uzatmalı oldu 2 sene hemde onun için baya gecikti![]()