Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Svgililerimizi nasil askere gonderecegizz :) benimki okul biter bitmez Gidip aradan cikarmayi dusunuyor. Askerden muaf olabilecek rahatsizligi var ama yine de gitmek istiyor :)

Svgililerimizi nasil askere gonderecegizz :) benimki okul biter bitmez Gidip aradan cikarmayi dusunuyor. Askerden muaf olabilecek rahatsizligi var ama yine de gitmek istiyor :)

bunca zaman herkes nasıl gönderiyorsa öyle göndericez el mahkum
askerlik olmadan olmuyor :31:

benim ki yapti :37: okul bitince 1-2 sene sonra o ara sorunlar vardi.pek bilmiyorum nasil yaptigini sonradan üzüldüm ama

istanbulda yapmisti:)bana kizip tecili bozdurup,dogu filan icin araya adam koydu ama olmadi

kızlar sewgılımın kardeslerı geldı sewgılımde kalıyorlar, yarın gece yemege cagırdılar ama kal dıyorlar,zaten bu gecede ewe 12 de geldım gene beraberdık.şimdi sizce yarın onlarda kalmalı mıyım yanı evdekılerden bi şekilde izin aldım dıyelım dıkkat cekmez mı şüphe uyandırmaz mı her gece her gece ustelık yatıya kalmak napayım sızce gece gerı mı doneyım of bayagıda uzak yaa evlerımız:31:

kızlar bırde her sey guzelken arkadaslarla sewgılımle hep beraber sphbet muhabbet ıcındeyken,birden hüzünlenıyorum aklıma sewgılımın o kadınla mesajlasmaları vs gelıyor içimi birden nefret kaplıyor suratım asılıyor engel olamıyorum hazmedemıyorum geçmişi unutamıyorumn zamanla gecer mı acaba affedemıyorum bir türlü:50:

kızlar bırde her sey guzelken arkadaslarla sewgılımle hep beraber sphbet muhabbet ıcındeyken,birden hüzünlenıyorum aklıma sewgılımın o kadınla mesajlasmaları vs gelıyor içimi birden nefret kaplıyor suratım asılıyor engel olamıyorum hazmedemıyorum geçmişi unutamıyorumn zamanla gecer mı acaba affedemıyorum bir türlü:50:

gecmez ama eskisi kadar sık aklına gelmez

kızlar sewgılımın kardeslerı geldı sewgılımde kalıyorlar, yarın gece yemege cagırdılar ama kal dıyorlar,zaten bu gecede ewe 12 de geldım gene beraberdık.şimdi sizce yarın onlarda kalmalı mıyım yanı evdekılerden bi şekilde izin aldım dıyelım dıkkat cekmez mı şüphe uyandırmaz mı her gece her gece ustelık yatıya kalmak napayım sızce gece gerı mı doneyım of bayagıda uzak yaa evlerımız:31:

imkanın varsa geriye dön canım
ama eğer sevgiline güveniyosan, onunla aynı evde kalmakta bi sakınca görmüyosan kal :34:

5 ay sıkıcaz dişimizi :1:
benimki eskiden deli gibi subay olmak istiyodu, Allahtan o isteği gitti
ben 5 aya razıyım :27:

sashacım, ancak izleme fırsatım oldu, my sassy girl mükemmeldi, sağol tavsiyen için :34:
başları komedi tadındaydı, heh dedim bu sefer ağlamıcam bi kore filminde, ama sonlara doğru bitirdi beni :25:
neyse ki sonu güzel bitti :69:
biraz kendi ilişkime benzettim filmi, biz de 2 yıl ayrı kalıp hiç görüşmemiştik. sonra tesadüfen karşılaşıp elele devam etmiştik. dünya küçük, her şey kader kısmet..

Son düzenleme:

bence kalma eminim ilerde başına kakılır benden söylemesi
ağırlığını koru onlar kal kal derler ama içten neler düşünürler kimbilir kalmayınca da aa ne ağır kızmış aferin derler eminim ya tanıdım oğlan anne ve ailelerini ben artık
bu arada çok mutsuzum yıkıntı bir ev gibiyim:14:

kizlar telden yaziyorum.yanlis yazarsam kusura bakmayin.

Suan yatagim da yarin uykulu yari uyanik yaziyorum

yeni gelismeden sizleri haberdar edeyim

uyuyordum gece 03:10 da benim ki aradi.

uyku sersemiyle onun oldugunu anlamadim

nosunu da silmistim zaten.neyse actim uykulu

oldugumdan kisik sesle efendim dedim

o da ; sashamia ! dedi.uyuklama modunda oldugumdan

Konusamadim.iki uc kere sashamia dedi.

uyuyomuydun uyandirdim mi dedi.uyuyorum dedim

Uykunu bolmiyim uyu sen dedi .tamam dedim.

sonra tekrat adimi zikretti sonra da aglamakli bi ses

tonuyla' seni cok seviyorum ben" dedi.cevap vermedim.

O kelimeyi soyledigin de hemen uyandim ama cevap veremedim

cok opuyorum yarin ariyacagim dedi tamam dedim.

Yeni gelisme bu.kafama takilan o bu saatde coktan uyur.

suan da ayakta olmasi mumkun degil acaba diyorum ki

bu bi halt mi yedi yani simdi gecelik iliski yasayip

vicdan azabi cektigi icin aramis olabilir mi ?

pek hayra alamet degil gibi sanki.:26: dedigim gibi bu saatte ayakta

olmaz mumkum degil ve aglamakli seni seviyorum ben demesi

sanki dusundugum seyi dogruluyo gibi:26:

sashacım tam olarak neler geçirdiğinizi bilmiyorum ama aklına kötü şeyler getirme
benimki de normalde 11 de uyuyan biri, bu tanıdığımdan beri yaklaşık 7 yıldır böyledir, 12 yi geçirmez
fakat kötü şeyler yaşadığımız zaman, senin gibi hiç inanamasam da onun gece msjlarını görürdüm telimde
hatta telde gece 12 den sabahın 7 sine kadar bi sorunumuzu çözmek için hiç durmadan konuştuğumuzu, ağladığını bilirim
ne geçti aranızda bilmiyorum ama belli ki seni kaybetmek istemiyor :ssz:

kizlar telden yaziyorum.yanlis yazarsam kusura bakmayin.

Suan yatagim da yarin uykulu yari uyanik yaziyorum

yeni gelismeden sizleri haberdar edeyim

uyuyordum gece 03:10 da benim ki aradi.

uyku sersemiyle onun oldugunu anlamadim

nosunu da silmistim zaten.neyse actim uykulu

oldugumdan kisik sesle efendim dedim

o da ; sashamia ! dedi.uyuklama modunda oldugumdan

Konusamadim.iki uc kere sashamia dedi.

uyuyomuydun uyandirdim mi dedi.uyuyorum dedim

Uykunu bolmiyim uyu sen dedi .tamam dedim.

sonra tekrat adimi zikretti sonra da aglamakli bi ses

tonuyla' seni cok seviyorum ben" dedi.cevap vermedim.

O kelimeyi soyledigin de hemen uyandim ama cevap veremedim

cok opuyorum yarin ariyacagim dedi tamam dedim.

Yeni gelisme bu.kafama takilan o bu saatde coktan uyur.

suan da ayakta olmasi mumkun degil acaba diyorum ki

bu bi halt mi yedi yani simdi gecelik iliski yasayip

vicdan azabi cektigi icin aramis olabilir mi ?

pek hayra alamet degil gibi sanki.:26: dedigim gibi bu saatte ayakta

olmaz mumkum degil ve aglamakli seni seviyorum ben demesi

sanki dusundugum seyi dogruluyo gibi:26:

3 ihtimal var gibi ya zil zurna içti sarhoş oldu aklına geldin
ya da seni gerçekten çok seviyor ve barışmak istiyor
son ihtimal seni gerçekten seviyor ve bi hata yapıp vicdan azabı duyuyor :44::44:

3 ihtimal var gibi ya zil zurna içti sarhoş oldu aklına geldin
ya da seni gerçekten çok seviyor ve barışmak istiyor
son ihtimal seni gerçekten seviyor ve bi hata yapıp vicdan azabı duyuyor :44::44:

Benim de aklıma ilk şık geldi.:26::44:

Çok mu haksızlık ediyoruz acaba bu çocuklara yaaa ? :25:

Yok yaaa,hayır,saçmaladım.:19::1:

ayy kızlar bılmıyorum yaa dedıgım gıbı hıc adetı degıldır gece 3 de aramak .

o yuzden kafama cok takıldı .bugun artık ogrenırım

sashacım, ancak izleme fırsatım oldu, my sassy girl mükemmeldi, sağol tavsiyen için :34:
başları komedi tadındaydı, heh dedim bu sefer ağlamıcam bi kore filminde, ama sonlara doğru bitirdi beni :25:
neyse ki sonu güzel bitti :69:
biraz kendi ilişkime benzettim filmi, biz de 2 yıl ayrı kalıp hiç görüşmemiştik. sonra tesadüfen karşılaşıp elele devam etmiştik. dünya küçük, her şey kader kısmet..

canım fılmden keyıf aldıysan ne mutlu sana:16:evet tatlım sızın ılıskıye cok benzıyor .

ben cok sevıyorum kore yapımını yaa .askı cok pembe gozluklerden yansıtıyorlar

hosuma gıdıyor aska pembe gozluklerden bakmak:9:

Back
X