Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

oy kıyamam ya pek şeker ve komik olmuş.. sevindim canım sorun çıkmamasına..
bende aynıyım canım sevgilimle barıştık eski hataları yapmamaya çalışıyoruz bakalım..

Canim seninki de ayrilmamak icin cabaliyor ama yaa belki sacma seyler yapior ama bunlari ayrilmamak icin yapiyor canim baya surundurdun onu :)

Canim seninki de ayrilmamak icin cabaliyor ama yaa belki sacma seyler yapior ama bunlari ayrilmamak icin yapiyor canim baya surundurdun onu :)

valla sorma çocuk dumura uğradı sürüne sürüne..
ama iyi akıllandı bi dediğimi iki etmiyo artık.. gerçi bende şımarıkça isteklerde bulunmuyorum, huzurumuzu bozan şeyler uzak olsun bizden diye istiyorum bazı şeyleri..
siz neye karar verdiniz evlilik konusunda ??

Himm ne guzel :) Ben mezun olmadan evlenemiyoruz canim annemden izin cikmadi mezun olur olmaz seni evlendiricem baska bi kosul aramadan merak etme dedi ben de anlasmayi kabul ettim

Kizlar svgilim uzun zamandir dine yonelme cabasina girmis bilmiyordum boyle dindar bir yuvamiz olsun oglum olursa elindn tutup onu cuma namazina gotureyim beraber saf tutalim kizim olursa senin gbi namuslu ve dindar olsun evlenince umreye gidelim hacca gidelim filan diyor ayyyy ben bu cocugu yaradana kurban olurumm:)

kızlar semiramis mesaj atmış topıgı takıp edıyormus ama telden gırdıgı ıcın cewap yazamıyormus o olmasa bıle topıgını boş bırakmadıgımız ıcın sevınıyor kendısı hepınızı de opuyor,tartışmalara üzülmüş kendısınde de bır gelişme yokmus

bende burdan kendısıne sewgılerımı yolluyorum fazla ozletme kendını fıstıııııkkk​

Ben hep semramisim takip ettigini goruyordum ama cevap yazmadigi icin huzursuz olmustum acaba bir baskasi mi semiramisin hesabina giriyor diye iyi bize haber yolladi iyi oldu

Ayyy ben onu yeriiimmmm.

Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

kızlar nasılsınız? ben tatildeydim uzun süre yazamadım malesef hepiniz iyi gibisiniz şöyle bir göz attımda geçmiş yorumlara
bu arada sashayı göremedim hiç :26:

kızlar o kadar kırgın ve kızgınım ki..
olayı anlatim.. sevgilimle yeni barıştık biliyosunuz.. çok kötü günler geçirdik ama sırf sevgisinin arkasında durdu, ayrılmayı hiç kabul etmedi onca zaman diye ve tabii -hatalarınında farkında olup aptallık yaptığını söylediğinden- affettim barıştık..
ama biliyosunuz yüzyüze konuşmak daha verimli ve yapıcı oluyo bi sorundan sonra o yüzden gelicem dedi.. bende "ramazanda gelme sakın geçen sene öyle yaptık oruç sorun oldu zaten halsiz oluyorum bide sıcak hiç gezemem güzel vakit geçiremeyiz" dedim.. geldiğindede 4-5 gün kalır bu arada.. neyse bana dediki "hemen gelemem maddi durumlar kötü" bende "bayramdan sonraya kalıyo o zaman da çok geç oluyo en azından bi günlüğüne gel" dedim.. "bakarız ben ramazandan önce gelecem" dedi ama şu gün oldu hala bakarız diyodu.. bende dayanamadım bugün dedimki "perşembe ramazan başlıyo biliyosun di mi" "ne alaka" dedi "şu alaka ki senin hala gelip gelemeyeceğin belli değil gerçi görünen köy klavuz istemez gelecek olsan ben şu gün yola çıkıyorum derdin 1 haftadan az kaldı sonuçta.. beni oyalıyo musun bu konuda" dedim.. oda "oyalamıyorum tabii ki ama maddi durumu biliyosun bi yerden para gelecekti ama oda ramazanda gelecekmiş onu bekliyodum" dedi.. "e madem o paranın gelmeyeceğini öğrendin 1 günlüğüne neden gelmiyosun" dedim.. "3-4 saat için mi gelicem bunu seninle konuşup ertelemiştik" dedi.. (bunu geçen günde demişti ama ben sen bilirsin dedim) bende "ertelememiştik sen öyle diyince çok hevesli görünmek istemediğimden sen bilirsin dedim ama 3-4 saatte değil sen ordan gece binsen sabah kaçta burda olursan ol gelirdim sonuçta 1 gün için evdekilere bişe uydururdum akşama kadarda beraber vakit geçirirdikki buda en az 9 saat eder" dedim.. oda "ya gelmek istiyorum ama rahat olmak istiyorum" dedi "ne konuda rahat değilsin" dedim.. "şimdi oraya gelirken yorulacam zaten bide bütün gün gezerek yorulacam ve akşam bida otobüs.. benim canım çıkacak" dedi kızlar buna öyle şaşırdım ki bende ona "ben orda okurken burdan gece çıkardım sabahın köründe orda olurdum ve geceye kadar gezerdik :) bense yorgunluğumu uyumak için yattığımda anlardım çünkü ancak aklıma gelirdi.. :) teşekkür ederim" dedim.. oda "ya anla beni biraz" demeye başladı bende "seni ne anlıyorum nede tanıyorum sen ne kadar bencilmişsin.." dedim oda "tamam haklısın sakin ol" dedi..bide "ramazanda gelsem olmaz mı" diyo hala bende kızdım işte biraz daha sonra bana "haklısın yorgunluk saçma oldu ama sebep o değildi kızları bırakmak istemedim" dedi (2tane kızkardeşiyle evde tek kalıyo annesi babası memleketlerine gitti) bende "yeter ya ne bahane uyduracağını şaşırdın önce zaman az olur bahanesi sonra yorgunluk bahanesi şimdide kızlar.. 2 gece akrabanızda kalsalar bişe olmazdı ayrıca küçük çocukta değiller" dedim(biri25 diğeri 22 yaşında) bide "isteyen çaresini istemeyen bahanesini bulurmuş doğruymuş" dedim.. oda "iyi tamam bi yolunu bulur gelirim anzer" dedi bende "şu saatten sonra gelsen ne olurki istemiyorum" dedim.. "senin için hiç bi fedakarlık yapmam bundan sonra nasıl davranıyosan karşılığını alacaksın" dedim.. "ben gelirim sen görüşme" dedi.. "görüşmicemden emin olabilirsin biri görür senle beni o riski göze almam bundan sonra" dedim.. ve konuşmak istemediğimi söyledim..
ya kızlar bu adam buraya istediğinde geldi ben planım olsa bile bozdum çünkü hep son dk.da haber verdi geleceğini.. geç vakitte eve gelmek için aileme yalan söyledim bazen.. sırf o kadar yol geliyo diye.. üst üste 5 gün dışarı çıktığım için yeri geldi annemden azar yedim oda haklı biri görecek diye korktu bana kızdı ama ben ona bile rest çektim.. ama o 1 günlüğüne bile olsa gelmemek için tek ayak üstünde kırk bahane buldu ya
yorgunlukmuş ben sırf ona çabuk kavuşabileyim diye geceden binerdim babacımı yatağından kaldırırdım beni otogara bıraksın diye.. gecenin bi vakti annemi babamı rahatsız ederdim resmen.. sabahta gidebilecekken üstelik.. bilet zor olurdu bulabilmek için babamla dört dönerdim.. sonra sabahın 6 sında orda olurdum ki beni gece yolculuğu mahvederdi midem alt üst olurdu.. en erken 2ye kadar bişe yiyemezdim o mide ağrısından.. ve gece 12ye kadarda o avm senin bu sinema benim gezerdik o yorgun hasta halimle.. ama ona belli etmezdim.. sonrada yurda gider direk uyurdum ölü gibi.. o kadar pişmanımki bu fedakarlıkları yaptığım için.. daha neler yaptım aklıma geldikçe kendimi enayi gibi hissediyorum
yazıklar olsun ya hiç beklemezdim.. ilk defa böyle bişiy yaptı..

Ne olurdu herkese hak ettiği kadar değer verseydik.

Hak ettiği kadar sevseydik.

Belki o zaman bu kadar üzülmezdik anzerim.

Ne olurdu herkese hak ettiği kadar değer verseydik.

Hak ettiği kadar sevseydik.

Belki o zaman bu kadar üzülmezdik anzerim.

ya bugu bide bana hala "sen anlayışsızsın bana anlayış göster" diyo ya..
otobüs bileti almaya param yok dese inan ona bile anlayış gösterirdim ama diğer herşey resmen bahane..
ben bu adama zaten yeterince anlayış gösterdim; onu her aptallığından hatasından sonra affederek, onun şu yaşında işsiz olmasına göz yumarak, ve hala bi söz yapabilmek için iş bulmasını bekleyerek..
ya bana hep derki şimdi iste şimdi evleniriz işim yok ama durumum var.. nereye durumun var ya daha yanıma gelemiyosun maddi durum diyip.. 5 günlüğüne yanıma gelemeyen adam ev dizecek düğün yapacak öyle mi.. palavraya bak..

Anzer senin adam maddiyatına çok güveniyordu çalışmaya ihtiyaç duymuyordu bu nedenle ne oldu o çok güvendikleri maddiyatlarına? bu arada yol kaç saat sürüyor tatlım bilet kaç para?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…