- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #14.241
oy kıyamam ya pek şeker ve komik olmuş..sevindim canım sorun çıkmamasına..
bende aynıyım canım sevgilimle barıştık eski hataları yapmamaya çalışıyoruz bakalım..
Canim seninki de ayrilmamak icin cabaliyor ama yaa belki sacma seyler yapior ama bunlari ayrilmamak icin yapiyor canim baya surundurdun onu :)
valla sorma çocuk dumura uğradı sürüne sürüne..
ama iyi akıllandı bi dediğimi iki etmiyo artık..gerçi bende şımarıkça isteklerde bulunmuyorum, huzurumuzu bozan şeyler uzak olsun bizden diye istiyorum bazı şeyleri..
siz neye karar verdiniz evlilik konusunda ??
Himm ne guzel :) Ben mezun olmadan evlenemiyoruz canim annemden izin cikmadimezun olur olmaz seni evlendiricem baska bi kosul aramadan merak etme dedi ben de anlasmayi kabul ettim
oo süper işte.. çok sevindim canım.. okul bitsin keyfini çıkarın evliliğin daha güzel böyle..
kızlar semiramis mesaj atmış topıgı takıp edıyormus ama telden gırdıgı ıcın cewap yazamıyormus o olmasa bıle topıgını boş bırakmadıgımız ıcın sevınıyor kendısı hepınızı de opuyor,tartışmalara üzülmüş kendısınde de bır gelişme yokmus
bende burdan kendısıne sewgılerımı yolluyorum fazla ozletme kendını fıstıııııkkk​
bazen cıktıkları 1 sene icerisinde evlenenleri goruyorumsinirim bozuluyor ya ölelim biz:26:
Bence de ölelim biz.
Benimde 6 yıllık iliskim var, ama daha evde kalmadım 23 yasındayım...
ufukta evlılk yok mu?bende 28 yasindayim oy bi hos oldum..7.5 seneyi gectiii
ufukta evlılk yok mu?
Ne olurdu herkese hak ettiği kadar değer verseydik.
Hak ettiği kadar sevseydik.
Belki o zaman bu kadar üzülmezdik anzerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?