- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #14.781
ay o aşık olabılcegım adam bnm karsıma da cıksa keske
belkı ozaman kıymete bınerım
canım ben o lafları yuttururum ona çünkü bana karşı koyamaz o.. ki bu zamana kadar yaptıramadığım şeyde olmamıştır.. ama ben kendi isteğiyle versin istedim şifreyi.. ve kavga ettiğimizin ertesi günü kapalı olan faceini açması üstünede benim sinir olduğum insanları eklemeside çok kırdı beni..
tabiiki arasın mesaj atsın istiyorum bu kadar çabuk unutulmak kimse istemez.. ona arama diyorum çünkü aklımın bulanmasını istemiyorum aslında.. kendimle başbaşa kalmak istiyorum bi süre..
dediklerin aslında güzel şeyler teşekkür ederim ama yalnız kalmak istiyorum bu ara :)
aynen öyle yabide tehdit edildim üstüne iyi mi eskisi gibi olacakmış ben onu istediğim gibi biri yapmak için uğraşacakmışım dönünce oldu canım..
belkide bu durumdan korkup hemen dönmemi bekledi ama olmadı..
ben başkasıyla çıksam benimki beni 1 kere bile aramaz daha..
öyle düşüneceğine düş eskiden bu adamla birlikteydi ama şimdi benimle birlikte demekki beni seviyor diye sevinmesi lazımdı bence..
ama işte erkekler çok saçma düşünüyor bazen..
canm yaaa senın bu yazdıklarını sankı bana erkek arkadasım soyluyor.bızde de aynı sorun var ama bızde roller değişik ben senın erkek arkadasın yerınde oluyorum.gercı benımkı we eskı sewgılısı arkadas kalmıslar bnm haklı sebeplerım var yanı bu sebepten,senın erkek arkadasının durum daha farklkı sonucta eskı sewgılınle artık gorusmuyorsundur sen o sebepten ılıskınızı bosuna yıpratıyor ama anlayabılse ısteKeşke hoş gelebilseydim canım... Bana da kabullenmeyecek gibi geliyor..Birde bazen benim hala o kişiyi unutamadığımı düşünüyor... o ilk olduğu için bende ya ben onu unutmamışsam ya ona yalan söylüyormuşsam diye düşünüyor...Çok yanlış bir şey bu o kişiyi unutmamış olsaydım ben şimdi o kişiyle olurdum... O bunu anlayamıyor...Eskiye dair bir şey yok içimde diyorum..Ama anlayana..
Canım zaten burnu sürtünce kendi isteğiyle yapar herşeyi..
Çünkü sonuçta seni geri kazanmak var.. Bi kıçı kırık face şifresi yüzünden seni kaybetmek istemicek...
O ettiği yeminle seni alt edebileceğini düşündü ama düşündüğü gibi gitmedi onun planı...
Umarım herşey gönlünce olur..
biri hayatıma girdi beni aramaz diye dusunuyorsun ama zamanla oyle bir koyuyorki onlara
Evet... Biraz paranoyak dicem ama biraz değil çok paranoyak biri..
İşte ben böyle bi adamı seviyorum...Bütün ters huylarına rağmen seviyorum... Bence yanlış bi ilişkideyim ama işte gönül...Söz geçmiyor... Gözümde kör değil sadece gönlüm söz dinlemiyor...Kızıyorum bu yüzden kendimede
canm yaaa senın bu yazdıklarını sankı bana erkek arkadasım soyluyor.bızde de aynı sorun var ama bızde roller değişik ben senın erkek arkadasın yerınde oluyorum.gercı benımkı we eskı sewgılısı arkadas kalmıslar bnm haklı sebeplerım var yanı bu sebepten,senın erkek arkadasının durum daha farklkı sonucta eskı sewgılınle artık gorusmuyorsundur sen o sebepten ılıskınızı bosuna yıpratıyor ama anlayabılse ıste
aşk devreye girince mantık devre dışı olurmuş işte.. gerçekler gzümüzün önünde salak değiliz şükür ama kafamızı çeviriyoruz gerçeklere..
sende üzülme canım gerçekten seni hakediyorsa dönecektir..
canım resmen saçmalıyor işte seni kaybetmemek için çabaladıkça batıyorkızlar çok sinirliyim şu an yaa...:84:
bu mesaj attı 23.49 gibi "herşeyde sen varsın" yazmış sonrakileri yazıyorum:
ben:artık gerçekten olmaz x. boşuna mesaj atma.
oeki anzer dönersen buradayım senden sonram yokbenim.. ama döndüğünde beni bida baştan eğitmen gerekecek.. hadi eyvallah..
ben:eğitmek ne demek ya? hayvanlar eğitilir.. niye öyle söyledin, ne demek o?
o:demekki hayvanım bosver orda kendime hakaret ettim.. şu demek: eskiye dönüyorum. ben seni sevdim anzer. ömrümde ağlamadığım kadar ağladım.suçluyum bi halta yaramaz bi insanım iş bulamadım şımarık büyüdüm ailem üzerime titredi hep. bi dediğim 2 olmadı. seni sevdim. ama aldatmanın a sı bile aklımdan geçmedi.. çünkü severken çok farklı oluyo. mesaj çektim o kıza tamam oda büyük hataydı.. ama arkadaşça dostça oldu ve onu hiç aşmadı.. insanları kırmak benim yapımda yok, verilen selamı almak borç. bunlar bizi ayırmamalıydı.
ben:sebep o değilki sadece. ben senin iş bulmanı beklerken sen başka şeylerle uğraştın. bana inat görüşme dediklerimle görüştün bana inat olan herşeyi yaptın.. ben bunların şokunu atlatamadan o kızla mesajlaşma olayı çıktı. bu kadarıda fazla dedim bitirdim ama günlerce yalvarmalarına dayanamadım tekrar geri döndüm.. malesef yaralarımı kapatamadığın gibi herşeyi iyice mahvettin. benden bu kadar x. ben çok kişiyi kırdım hayatımda sen varsın diye. erkek arkadaşlarımın çoğu bana sitem etti ama ben sana yansıtmadım bunları. keşke bende kırmasaydım hiçbirini. sen kıramadım o kızı diyosun ya gerekçe mi bu şimdi? değil. saçmalık sadece. eskisi gibi olursanda ol döneceğim varsada dönmem çok çok. bunu söylemende ayrı bi saçmalık.
oeki. dicek bişey bulamıyorum haklısın.
ben:hangi x oluyosanda ol.. bunu söylemen bile hata ya ne demek eski x oluyorum?? ya belki çok çok değişirse dönerim diyodum ama bu sözünle tamamen bitirdin kendini bende. atma daha mesaj. sinir bozmaktan başka işe yaramıyo güle güle..
ya kızlar ne demek madem ayrılıyosun ben eski x oluyorum döndüğünde beni baştan eğiteceksin???
böyle bi saçmalık böyle bi tehdit çeşidi var mı ya..?? başıma ağrı girdi yemin ederim o mesajı gördüğüm an.. aptallllllllll :84:
Evet canım böyle bir şeyi gündeme getirmesi çok ayıp ben ona daha ilk başta söyledim...hemde daha 2 haftalıkken... Tamam dedi...Zorlanıcam ama kabülümsün dedi...
Ve onu tanıdıkça evet zor bi sürecin bizi beklediğini anladım...
Çünkü eski sevgilim ve o aynı mahallede oturuyor...
Onu çok sık görüyor...
Ve eski sevgilim olan o şahıs etrafta bi takım laflar yapmış ..Kimileri doğru kimileri yanlış...Ve bunlarda kulağına gitmiş sevgilimin ve bi çok arkadaşının... ilk o zaman sorun olmaya başladı...
Sonra düzeldi bi süre sonra yine yine yine...hep barıştık ama hep aklının bi köşesinde... aramız iyiyken ve barıştığımız zamanlar beni çok sevdiğini bensiz yapamayacağını bana çok bağlandığını bana bi başkasının bile bakmasına tahammül edemezken böyle bi durumun yaşanmasından dolayı çok üzüldüğünü söyler..Çok kıskanç bi insan bana kimsenin bakmasına konuşmasına tahammül edemez.. aşırı derecede sahiplenir... Aynı şekilde bende ... Ve çok bağlandım ona... Çok üzülüyorum laflarına ama vazgeçemiyorum işte.. Aynı şekilde o da biliyorum... Sinirliyken çok laf söyler çok kırıcı olur... bugünde kırıcıydı... Sadece bekliyorum...
Bende geldim 3 yıllık ilişkimle..:114:
tünaydın kızçeler
napıyosunuz, 5 gündür sevdiceğim yok, hiç alışkın değilim, çok özledim yaa
Hoşgeldin.
canım resmen saçmalıyor işte seni kaybetmemek için çabaladıkça batıyor
bencede siz barışırsınız tekrar
kızlar bi söz gördüm facede çok hoş:
""Bir kadın atasözü derki;'Odun'da olsan kabulümsün..Eğer sadece benim için yanacaksan!."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?