Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ay o aşık olabılcegım adam bnm karsıma da cıksa keske
belkı ozaman kıymete bınerım

kızım ben 6-7 defa terkedilmisimdir oyle durduk yere sıkıldım ben ayrılcam diye sebepler yuzunden hicbirinde kimseyle olmadım bekledim oda biliyo tabe dondu en son ayrılıgın ardından adama yalvar yakar yok git istemiyom falan filan iyi dedim bende o kdr kısa bir surede karsıma cıktı adam aramasam bulamazdım zaten onla olmya basladıktan sonra unuttum iyice kafam rahatladı baya 2-3 ay cıktık yurumedi onla ayrıldık ama cok iyiydim ben ozamanlar ama sonrasında bu benimki yine celdi kafamı ya

zaten karsına biri cıkınca eskiyi unutuyosun kıymete bindimmi binmedimmi umrunda olmuyo

Canım zaten burnu sürtünce kendi isteğiyle yapar herşeyi..
Çünkü sonuçta seni geri kazanmak var.. Bi kıçı kırık face şifresi yüzünden seni kaybetmek istemicek...
O ettiği yeminle seni alt edebileceğini düşündü ama düşündüğü gibi gitmedi onun planı...
Umarım herşey gönlünce olur..

biri hayatıma girdi beni aramaz diye dusunuyorsun ama zamanla oyle bir koyuyorki onlara

öyle düşüneceğine düş eskiden bu adamla birlikteydi ama şimdi benimle birlikte demekki beni seviyor diye sevinmesi lazımdı bence..
ama işte erkekler çok saçma düşünüyor bazen..

Evet... Biraz paranoyak dicem ama biraz değil çok paranoyak biri..
İşte ben böyle bi adamı seviyorum...Bütün ters huylarına rağmen seviyorum... Bence yanlış bi ilişkideyim ama işte gönül...Söz geçmiyor... Gözümde kör değil sadece gönlüm söz dinlemiyor...Kızıyorum bu yüzden kendimede

canm yaaa senın bu yazdıklarını sankı bana erkek arkadasım soyluyor.bızde de aynı sorun var ama bızde roller değişik ben senın erkek arkadasın yerınde oluyorum.gercı benımkı we eskı sewgılısı arkadas kalmıslar bnm haklı sebeplerım var yanı bu sebepten,senın erkek arkadasının durum daha farklkı sonucta eskı sewgılınle artık gorusmuyorsundur sen o sebepten ılıskınızı bosuna yıpratıyor ama anlayabılse ıste

oda kendini haklı görüyo işte.. bende meraklı değilim şifreye ama güvenimi zedeledi bi olayda şifreyi vermeyincede aklıma şüphe düştü haliyle..
kendi bilir bundan sonra hayırlısı hepimiz için inşallah canım..

aşk devreye girince mantık devre dışı olurmuş işte.. gerçekler gzümüzün önünde salak değiliz şükür ama kafamızı çeviriyoruz gerçeklere..
sende üzülme canım gerçekten seni hakediyorsa dönecektir..

Evet canım görüşmüyorum artık...ama geçen sene sevgilimden önce bi kaç kere görüşmüştük. bi konu vardı o yzden.
Ama barışmak için falan değil zaten benim ona karşı hislerim onla ayrılmadan önce bitmişti çünkü oda yıpranmış bi ilişkiydi.
Ve arkadaş kalmayıda hiç ama hiç düşünmedim...
Sizde olduğu gibi arkadaş kalsaydım şüphe duyması normal derdim. Ama şüphe duyacak bir şey bi durum yok ortada...

İnşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

tünaydın kızçeler
napıyosunuz, 5 gündür sevdiceğim yok, hiç alışkın değilim, çok özledim yaa

canım resmen saçmalıyor işte seni kaybetmemek için çabaladıkça batıyor
bencede siz barışırsınız tekrar

canım seni seviyor bence ama kabullenemiyor gerçekten sahiplendiği benimsediği için
ama bu zamanla geçer inan bana
sadece ilişkinizin tamamen oturuşması olgunlaşması gerekiyor
aşılmayacak bi mesele değil
üzme kendini hatasını farkedecek

kızlar bi söz gördüm facede çok hoş:
""Bir kadın atasözü derki;'Odun'da olsan kabulümsün..Eğer sadece benim için yanacaksan!."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…