- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #15.081
aa öyle mı olmus dogrudur sankı oda sewgılımle mayıstan berı gorusemıyoruz gıbı yazdı sankı de ondan şeyettim:26:HAtlar karıştı:) bugucum kendisi sizlerden farklı şehirde oturuyor sanırım onu demek istedi herkes farklı şehirlerde diye.
Sevgilisiyle farklı şehirlerde olan şuan benim:)
amanınnn!!! kız nerde yasıyo bu cocuk uzayda mı hay arkadasm Allah yardımcın olsun yakınlasma ıhtımalınız yok mu ben her gun ağlardım yaa Allah sana sabır wersın..Evet bebeğim tam 15 saat uzak.
aa öyle mı olmus dogrudur sankı oda sewgılımle mayıstan berı gorusemıyoruz gıbı yazdı sankı de ondan şeyettim:26:
Kısaca anlatayım.. Bu sene üni den mezun oldum. okul bitti kpss derken çok yorucu bir yıl geçirdim. Çok samimi arkadaşımda antalyada havaalanında kulede kontrolör olarak satj yapacağı için ev tuttu. Bizede dedi sizde gelin. Bir samimi arkadaşımız daha var onlarada gelin dedi. Neyse tamam dedik biletlerimizi aldık bineceğimizin birgün öncesi hatta gece, sabaha uçak var sevgilim dedi ki ben gelemiyorum yüklemem var. (nakliyecilikle uğraşıyorlar) Yükleme olduğunda da kamyon kamyon araba yolluyorlar. Yani çok yoğun oluyor. Tabi ben yıkıldım. ama yapacak birşey yoktu gelemedi. Bende tek gittim. Ve bi yanım eksk kaldı tabi hayaller kurmuştum beraber gidicez diye diğer arkadaşlarımıda gördükçe daha çok üzüldüm.
Neyse ben giderken o sinirden vedalaşmadım kendisiyle antalyadan da memleketime geçtim. Bu durumada daha sonra üzüldüm tabi ve kendisine dedim ki temmuzun sonunda yanıma gel. Ama bu sefer anlamam yükleme felan. Tamam dedi gelicem inşallah.
PErşembe günü yola çıkması pazarda dönmesi üzerine konuştuk ama yine yükleme. Bu seferde ramazan kolileri hazırlanıyor ya onlar için bakliyat yüklemesi. TAmam dedim cuma çıkarsın. Olmadı bugünde. Bende dedim bana 2. kere hayal kırıklığı yaşatma günü birlik gel ozaman. ilk söylediğimde birşey demedi gelmem yada gelirim diye akşam olunca günü birliğine ben o yolu çekemem dedi. Ben nasıl çekiyorum yıllardır o yolu dedim. 10 saatlik yol.
Tabi ben çok sinirlendim saydım saydım cevap vermedi. konuşmak istemiyorum dedi. Biliyorum onunda gelmek istediğini ama bu işi yok muAma madem işin izin vermiyor birşeylere sen fedakarlık et. Offf çok üzüldüm anlıyacağınız.
Aslında bende farkındayım canım uzun bir yol. Çekmek zor. yıllardır gelip gidiyorum bende. Ama bu antalya olayı olunca çok tepki verdim. Çünkü arkadaşlarıma karşı sanki rezil olmuşum gibi hissettim. Antalyaya da gelmedi esk.e de gelmedi diye. Yani o antalya olayı olmasa zaten istemem günü birlik felan. Çok üzüldüm ozaman şimdi bekledim bi fedakarlık. Benimde okuduğum şehire günü birlik gittiğim gün oldu. Biz kadınlar çok duygusalız ya. Ben olsaydım onun yerinde o demeden ben derdim herhalde günübirlikte olsa gelirim diye işte bunu düşününcede kendimi salak gibi hissediyorum.
oık fıstık hem ark olalım dedın hem msnını yazmadan gıttın bak yazıyom bunu bı kenara:))Ben kaçtıııııııım
iyi geceler kızçeler
amanınnn!!! kız nerde yasıyo bu cocuk uzayda mı hay arkadasm Allah yardımcın olsun yakınlasma ıhtımalınız yok mu ben her gun ağlardım yaa Allah sana sabır wersın..
aynılarını ben yaşadım ama senin sevgilin en azından iş yüzünden planı uygulayamadı.. benim sevgilim işsiz ve onu bağlayan çok önemli bişe yok memleketinde, aylardır gelmediği gibi çok büyük bi sorun atlattığımız halde yani ayrılıp ayrılıp barıştığımız bi türlüde toparlayamadığımız bi dönemde 1 günlük gelmeye tenezzül bile etmedi.. 6 saatlik yol bide.. 10 saat olsa demek senede bir gelirdi..
sürekli daha çok kalabileceği zamana erteledi ve biz şuan temelli ayrıldık.. şimdi eminim keşke günübirlik gitseydim diyodur ama bişeye yaramaz malesef..
ilkinde sevgilinin suçu yok bence antalya olayında yanii.. ama biz duygusalız dediğin gibi ve eminim onlar demeden biz düşünür gitmeye karar verir hatta hayaller kurarız.. fedakarlık yaparız.. onlarsa 1 gün için değmez der.. bende çok fedakarlık yaptım okuduğum şehirde oturuyodu sevgilim ve ben daha erken kavuşmak için ailemden erken ayrılır, memleketede gidebileceğim en geç vakitte giderdim salak gibi.. değmezmiş..
ama sevgilin ağır bi işte çalışıyo anladığım kadarıyla ve 10 saat yolu günü birlik gelse sende oda bişe anlamazsınız.. yorgun olur ve vakitte kısıtlı olduğundan çabucak geçer.. birbirinize doyamadığınız gibi geriye sadece sevgilinin yol yorgunluğu ve uykusuzluğu kalır..
Görüşememek çok büyük bi sorun halini alıyor.. Hele ben gibi alışık değilsenYok anacım ben batıda,o kuzeyde.Hem de en uç noktada.
İşi olmayan benim sevgilim,uzakta olan benim sevgilim.
Anlamadığınız bir yer kaldı mı ?
Görüşememek çok büyük bi sorun halini alıyor.. Hele ben gibi alışık değilsen
17 aydır beraberiz,sadece ilk dört ay yan yanaydık.
Bir evleneyim...Bütün acımı çıkaracağım.
Bir arkadaşım vardı oda senin gibiydi. İlk 6 ay beraber oldu sonra 1 sene uzakta. Ama yakında nişanı var bayram sonu. İnşallah seninde bir an önce birşeyler olur. VArmı ufukta evlilik planları?
oo siz benim yerimde olsaniz ne ederdiniz yahu :)
biz iki farkli ülke suandada kavga ediyomda sizlerden etkilendim kötü kizlar:)
6 Saatlik yol olsa ben gider kavga mı eder gelirdim herhalde :) Dediğim gibi o antalya olayı olmasa asla aklıma bile gelmezdi günübirlik olayı ama ona çok üzülünce şimdide yine aynısı olunca çok ısrar ettim. 5 sene olmuş 1 kere istedim yapmadı dedim. Aslında biliyorum işinin ağırlığını yorulduğunu ama bile bile bencillik yapıyorum işte. Benimde hakkım diye düşündüm. Haftaya işe girmezsem eğer söylerim yine. gerçi laf söylediim birsürü onun üstüne bida gel diyebilirmiyim bilmiyorum. Kendide romatik biri değildir hiç süpriz yapayım demez.
Ayrılmanız kesin mi temelli mi? Seninki gerçekten ayıp etmiş ama. bağlayan birşey yoksa 6 saat çokta uzak değil gelmeliydi
Yok yavrum;daha ne iş var,ne askerlik.
Yok yavrum;daha ne iş var,ne askerlik.
Sende nasıl bir sabır var anlamadım zati.
evet kesin.. çok büyük kırgınlıklarım var.. oda telafi etmeyi bilemedi yüzlerce şans verdim.. artık telafi etmeye kapıma gelse istemem..
öyle canım gelmedi bi yalvarmadığım kaldı kendisine.. saçma sapan şeyler bahane etti.. yorgunluk dedi yazıklar olsun sana ve verdiğim o tavizlere senin için dedim bu sefer haklısın o saçma bahane oldu kardeşlerimi evde tek bırakamam demeye başladı.. sonrada inandırıcı gelmedi tabii.. meğerse kardeşlerini evde tek bırakamadığından onlar uyumadan evde olmalıymış görüşme süresinide 2 saat diye hesaplamış ve oda bi işe yaramazmış.. aslında o dönem çok yarardı çünkü aramız çok kötüydü.. belki gelse şu an ayrı olmazdık bile.. o 2 saat bana 2 asır gibi gelirdi o kötü günlerin üstüne.. hem isterse 1 saat olsun ben ordan bana değer verdiğini anlardım bu bile yeterdi bana..
Benimde yok :) Bizde de beni bekliyorlar. Ne işim var ne gücüm. Babam dedi atanmadan olmazİyikide dedi hıh
ay bende anlamiyorum zaten :)
cok kisa süre birlikte olabildik sonra ben burya geldim sonra öyle öyle devam etti ben istemedimde
iste birakmadi pesimi,ben ilk basta ne asik oldum ne sevdim zaten o birakmadi zorla kendini sevdirdi o sekil oldu
ama ben cok sinirliyimde yani ben kendi kendime kuduruyorum suanda :) hemde hic hakli degilim ama üste cikma icin sabah beri saydiriyorum
Hepimiz böyleyis işte. 1 saat görsem yeter. ama beyler böyle değil. Seninki gerçekten çok lakayit davranmış. annesi yok mu kardeşlerinin yanında duracak? sen 2 saat yeter derken onun gelmemesi çok kırıcı ya. Tek tabanca olucan vallahi. ohh dert yok tasa yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?