Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Anzer ikimiz de sevgilimizi oldugu gibi kabul etmeliyiz ve sabretmeliyiz bazi konularda degismelerini istiyorsak. Onlara cok yuklenmemeliyiz. Madem ayrilamiyoruz madem her kavga sonunda barisiyoruz o zaman ayriliyorum ayrildim senden gibisinden artizlikler yapmiyoruz :27:

sorma canım ya artistlikte tavan yaptım ama nolduu?? yere çakıldım resmen.. :9:
haklısın ben onu böyle sevdim sende sevgilini bu haliyle sevdin değiştirmek mantıksız.. sadece çok rahatsız olduğumuz şeylerde uyarmak en iyisi..

almadım canım.bana dıyorkı benım yerımde baskası olsa senı coktan aldatırdı ama ben ewden işe işten eve gıdıyorum haftasonlarımı sana ayırıyorum senı ailemle tanıstırıyorum ama sen kıymet bılmedın altında hep bir şey aradın benı bunalttın yordun dıyor
yani bunları yaparak çok mu bişey yaptığını zannediyomuş:1: bide aldatsaydı bari hey Allahım ya:41:
kız süründür şunu bırak arasın açma merak ettir kendini bak nasıl oluyo:ssz:
sağol canım benim.. :16:

aklı başına gelmiş gibi görünüyo kız hadi bakalım:1:

Son düzenleme:
sorma canım ya artistlikte tavan yaptım ama nolduu?? yere çakıldım resmen.. :9:
haklısın ben onu böyle sevdim sende sevgilini bu haliyle sevdin değiştirmek mantıksız.. sadece çok rahatsız olduğumuz şeylerde uyarmak en iyisi..
kızlar sewgılılerınızı değiştirmeye calısmayın.kımsenın huyunu değiştiremezsınız,bu sızı yıpratır.eger bu hareket bana ters dıyorsanız ılıskıyı laçkalastırmak ve sogutmak yerıne ayrılın,ama eger ayrı da kalamıyorsanız ozaman bazı seylere goz yummak zorundasınız..bu topıktekı kızlarda bende dahıl bır sey dıkkatımı cektı,hepımız fevrıyız,tripkolıgız çok genç oldugumuz ıcın duygularımızı dıbıne kadar yasıyoruz hırcın dawranıyoruz ama aşkta mantıgı bıraz one cıkarmak gerekır huzurlu olmak ıcın,çok çok duygusal ve alıngan dusunmeyıp olgun dawranabıldıgımız gun mutlu bır aşk hayatımız olacak,sanırım buda yaş aldıkça oturacak karekterımıze...

bugun sevgilim bana cok guzel mesajlar verdi:9: romantikligi tuttu sanırsam ben he deyip gectim gevsemedim kendimi herseye hazırlıklı tutuyorum cunku dengesiz olur erkek milleti:1: seviyorum senden baskası olmaz sensizken icimde bir bosluk hissediyorum tum hatalar bendeydi senin bir kusurun yoktu aslında arada surekli evlenince yaparım evlenince alcam sana gibi laflar etti ben bişi demedim ama:1: annemlerle konusmak istiyormus gorustugumuz zaman bakarız dedim ozaman gelsinde

yani bunları yaparak çok mu bişey yaptığını zannediyomuş:1: bide aldatsaydı bari hey Allahım ya:41:
kız süründür şunu bırak arasın açma merak ettir kendini bak nasıl oluyo
aynen canım ama ben o taktıklerden cakmıyorum işte , onu hayat kaşarlaştırmış istediği gibi şekillendırebılıyor benı,belkıde bana bı ders wermek ıstedı gozumu korkutmak ıstedı bılemıyorum,yaşım ona gore cok genç oldugundan parmakta oynayan o değil bendım hep sımdıye kadar zaten..ama ben beceremıyorum.sadece aramayabılırım işte onu yapabılırım bak mesela

Anzer ve berceste, bakın burdan bile hissediyorum ben yahu, biliyorum işte ve diyorum ki bu adamlar sizi se-vi-yor!
Anlayışınızı esirgemeyin onlardan siz, "konuşmayı" deneyin onlarla.
Fevri çıkışlarla ilişkilerinizi zedelemeyin.
Bakın onca ilişki var bu topikte.
Kimi ne istediğini bilmiyor, kimi en ufak tartışmada arkasını dönüp gidebiliyor, kimi sinirlendiği an gözünü karartıp küfre varan cümleler sarfedebiliyor.
Ama sizdeki dengeler tam tersi.
Bu adamlar "size" rağmen sizden vazgeçmediler.
Direndiler.
Siz onları üzerken bile sizi üzmediler, "bu benim sevdiğim adam mı" dedirtmediler.
Egolarına yenilmediler.
Bu adamlar doğru adamlar.
Onları sevin, anlayın, sıkmayın.
Ellerini bırakmayın :)

Son düzenleme:
bugun sevgilim bana cok guzel mesajlar verdi:9: romantikligi tuttu sanırsam ben he deyip gectim gevsemedim kendimi herseye hazırlıklı tutuyorum cunku dengesiz olur erkek milleti:1: seviyorum senden baskası olmaz sensizken icimde bir bosluk hissediyorum tum hatalar bendeydi senin bir kusurun yoktu aslında arada surekli evlenince yaparım evlenince alcam sana gibi laflar etti ben bişi demedim ama:1: annemlerle konusmak istiyormus gorustugumuz zaman bakarız dedim ozaman gelsinde
vaaay vayyyy beaa=))
hadı yıne ıyı en azından anlamıs hataların kımde oldugunu ...iyi bir gelişme kesınlıkle .. umarım boyle dewam eder.darısı nato kafa nato mermer kafalı herüflerin başına:27:

vaaay vayyyy beaa=))
hadı yıne ıyı en azından anlamıs hataların kımde oldugunu ...iyi bir gelişme kesınlıkle .. umarım boyle dewam eder.darısı nato kafa nato mermer kafalı herüflerin başına:27:

kızım erkek milleti bugun anlar yarın unutur:9: napalım onlarıda boyle kabul edicez siz gorustunuz he tahminimizden erken aradı beyfenddiii:9:

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52:
biz barıştık :69:

Hikayesini de okudum,yirim siziiii.....:9::9::9::9:

kızlar bende havadıs var benımkı aradı,açtım teli.soğuk konustum once napıcaz tamam mı dewam mıya getırdı tam olarak boyle soylemese de sonra benden cok sert tepkı goremeyınce yuz buldu herhalde birden havalara gırdı,haklıyım bılmem ne bır suru kendını savundu.hakaretlerınden dolayı utanmış olsa gerek vıcdanı sızladı herhalde arama amacı oydu belkı de.

Ego tatmini yapmış canım.

kızlar sewgılılerınızı değiştirmeye calısmayın.kımsenın huyunu değiştiremezsınız,bu sızı yıpratır.eger bu hareket bana ters dıyorsanız ılıskıyı laçkalastırmak ve sogutmak yerıne ayrılın,ama eger ayrı da kalamıyorsanız ozaman bazı seylere goz yummak zorundasınız..bu topıktekı kızlarda bende dahıl bır sey dıkkatımı cektı,hepımız fevrıyız,tripkolıgız çok genç oldugumuz ıcın duygularımızı dıbıne kadar yasıyoruz hırcın dawranıyoruz ama aşkta mantıgı bıraz one cıkarmak gerekır huzurlu olmak ıcın,çok çok duygusal ve alıngan dusunmeyıp olgun dawranabıldıgımız gun mutlu bır aşk hayatımız olacak,sanırım buda yaş aldıkça oturacak karekterımıze...

Aynen fıstığım.:45:

Anzer ve berceste, bakın burdan bile hissediyorum ben yahu, biliyorum işte ve diyorum ki bu adamlar sizi se-vi-yor!
Anlayışınızı esirgemeyin onlardan siz, "konuşmayı" deneyin onlarla.
Fevri çıkışlarla ilişkilerinizi zedelemeyin.
Bakın onca ilişki var bu topikte.
Kimi ne istediğini bilmiyor, kimi en ufak tartışmada arkasını dönüp gidebiliyor, kimi sinirlendiği an gözünü karartıp küfre varan cümleler sarfedebiliyor.
Ama sizdeki dengeler tam tersi.
Bu adamlar "size" rağmen sizden vazgeçmediler.
Direndiler.
Siz onları üzerken bile sizi üzmediler, "bu benim sevdiğim adam mı" dedirtmediler.
Egolarına yenilmediler.
Bu adamlar doğru adamlar.
Onları sevin, anlayın, sıkmayın.
Ellerini bırakmayın :)

anamm ne güzel şeyler yazmışsın canım çok sağolasın..
bundan sonra anlayışlı olmaya çalışıcam inşallah.. sinirime yenilmicem..

Back
X