Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aynen canım ama ben o taktıklerden cakmıyorum işte , onu hayat kaşarlaştırmış istediği gibi şekillendırebılıyor benı,belkıde bana bı ders wermek ıstedı gozumu korkutmak ıstedı bılemıyorum,yaşım ona gore cok genç oldugundan parmakta oynayan o değil bendım hep sımdıye kadar zaten..ama ben beceremıyorum.sadece aramayabılırım işte onu yapabılırım bak mesela

aynen öyle canım hayat onu iyice kaşarlaştırmış sen ise daha herşeyin başında ona göre toysun bazı zamanlar ne yapacağını bilemiyorsun çünkü tepkisini kestiremiyorsun
ama artık farkına varabiliyosun bazı şeylerin onlara göre davran sevgiden çok mantığın ön planda olsun
madem olgun bir adamı sevme gibi bir yola baş koydun neler yapacağını ne taktikler uygulayacağını bil yoksa sen üzülürsün hep hep hakimiyet kurmaya çalışır üzerinde
tabiri yerindeyse ezmeye çalışır
böyle bir hayat istermisin ??
ama baş gelemem yorulurum hatta yoruldum diyosan bırak gitsin bitanem bile bile lades yapmaktansa şimdiden son ver
dediğim gibi hayatın başındayız daha hayatımızdaki erkeklere göre bir hayat biçmek onların çekilmez yönlerini sineye çekmek gibi bir zorunluluğumuz yok

Kızlar bizde msjlaşıyoruz ama boş boş yani öyle bi barışma söz konusu değil yada anlam yüklü cümleler kurulmuyor.
Zaten birazdan kavga ederiz yine :26:

bugun sevgilim bana cok guzel mesajlar verdi:9: romantikligi tuttu sanırsam ben he deyip gectim gevsemedim kendimi herseye hazırlıklı tutuyorum cunku dengesiz olur erkek milleti:1: seviyorum senden baskası olmaz sensizken icimde bir bosluk hissediyorum tum hatalar bendeydi senin bir kusurun yoktu aslında arada surekli evlenince yaparım evlenince alcam sana gibi laflar etti ben bişi demedim ama:1: annemlerle konusmak istiyormus gorustugumuz zaman bakarız dedim ozaman gelsinde

gwen bu çok iyi bi gelişme
dediğin gibi erkeklerin geninde var dengesizlik hemen ipleri suya salma haa:1:

düs ayrilma sebebiniz neydi ki?

hala kontak halinde oldugunuza göre henüz biten birseyler yok

Benim son zamanlardaki tavırlarım..( aşırı dır dır ve şiddet:26:)
Ve en önemlisi de 4 senelik sevgilimle bi birliktelik yaşamış olmam....
Bunu kabullenemiyor...
Hala iletişim halindeyiz ama bizden bi cacık olmaz...

Ve bu gece ki konuşma tartışmasız kavgasız bitti yattı uyumaya...

Benim son zamanlardaki tavırlarım..( aşırı dır dır ve şiddet:26:)
Ve en önemlisi de 4 senelik sevgilimle bi birliktelik yaşamış olmam....
Bunu kabullenemiyor...
Hala iletişim halindeyiz ama bizden bi cacık olmaz...

Ve bu gece ki konuşma tartışmasız kavgasız bitti yattı uyumaya...

en azından kavgasız olmuş bugünki konuşma canım.. hayırlısı olur inşallah.. :31:

Back
X