• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bellı olmaz kızııııım bakarsın atractive bı atak yapar:27::27::27:

yaa kızlar bunlar normal sey korkulcak bişi oldugunuda sanmıyorum evlı arkadaslarımın hepsıde normal dıyor zaten vajına esnıyor acılıyormuş:17:

esniyorsa tamam canım ca peki o yırtılma anında ki acıyı napacağuk:53:
ben yeni yöntem keşvettim burda ki bir konudan emla diye bi krem varya onu sürünce acı hissetmiyormuşsun tamam işte bulduk çaresini:32:
bu arada seen benden çok beklersind daha o atakları:)

Son düzenleme:
esniyorsa tamam canım ca peki o yırtılma anında ki acıyı napacağuk:53:
ben yeni yöntem keşvettim burda ki bir konudan emla diye bi krem varya onu sürünce acı hissetmiyormuşsun tamam işte bulduk çaresini:32:

aynen bak bulundu yahuuu :1: bıde ne bılıyosun belkı senınkı esnek yada ıncecık acı olmucak kalın zarlar bıraz acıya sebep oluyormus bilmeden strese sokma kendını.valla bu vajınusmus topıgındekıler ıcın cok uzuluyorum kızlar bilinçaltınızı arındırın bunlardan mutsuz bı cınsellıgınız olur Allah korusun..

aynen bak bulundu yahuuu :1: bıde ne bılıyosun belkı senınkı esnek yada ıncecık acı olmucak kalın zarlar bıraz acıya sebep oluyormus bilmeden strese sokma kendını.valla bu vajınusmus topıgındekıler ıcın cok uzuluyorum kızlar bilinçaltınızı arındırın bunlardan mutsuz bı cınsellıgınız olur Allah korusun..

aynen ya belkide yıllardır düşüne düşüne ben vajinusmus oldum da haberim yok sıkıyorum kendimi düşününce çünkü benide o topiklerde görmezsiniz umarım ilerde sen koru YARABBİM amin

Back
X