• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ileride mecbur görecekler.şimdiden söylemekte fayda var:23:
kuzum bu arada ben de bu ara dr.a gidicem. yeşil akıntı bende de oldu. sebebi neymiş:26:

benim ki çok değişik bir yeşildi canım tam adını koyamadım şimdi mavimsi bir yeşillik işte
sonra doktora gittim işte aşırı enfeksiyon olmuşsun dedi sebebi ne dedim eczaneden alınmayan yıkama jelleri,çok sabunla yıkamak,traş etmek,deterjan vs işte
sonr aiilaç ve iğne verdi aslında ben önemsemiyordum ama ilaçlar bitince mantara dönücek bayaz akıntın gelicek o zaman geliceksin dedi dr.
tamam dedim gittim
aferin atractive geçti dedi demek ki zararlı bişi ki doktor tebrik etti beni geçince:50:
sonra ilaç verdi mantarımda geçti öyle yani
ihmal etme git doktora korkma bekarım diyince bakmıyor alttan söylemen yetiyor:34:

ben de öyleyim canım. uyku sersemi bi kere rezil olmuştum zaten çişle ilgili:17: oradan beridir, yanyanayken de "benim tuvaletim geldi" diyorum. tutuyo elimden kızı gibi tuvalete götürüyor. kapıda bekliyo, komik oluyor:1: bazen düşünüyorum da içeride naaptığımı biliyor ne utanç verici diye:52:. sonra amaan bundan doğal ne var deyip kendimi avutuyorum:1:

ee tabii ki tatlım sonuçta aynı şey onlarda da oluyo, hepimiz insanız :1:

başka topiklerde afedersiniz ama karısının gaz çıkarmasından hoşlanan erkekler oldugunu okumuştumm hatta diyodu sanki pembe baloncuklar çkarıyorum falan diyee bizimki gene bi sivilcenın lafına bile gelemiyooo ahh ahh :52:

ohaaa :DD: karısının gaz çıkarmasından hoşlanan erkekler :D:D bizde şu gaz mevzusu diğerleri gbi değil :D:D yani o rahat bn gerideym braz :D bi ara yanyanaydık konuşuyoduk işte bende burnuma kötü kokular geliyo bişey mi saklıosun felan dedimm.. söylediği laf '' sen bişeylerr yaptın'' burnunu kapatıpp üffff'ledii :D :52:

bana dese ah kıyamam hemen doktora gitt evli olsakk kremler falan geçirirdim yazardımmm :17::1:

ben birde dk başı rapor veriyordum bazen rahatsızlığımdan offf çok fena kaşınıyorr ya deliricem falan diye ne fenaymışım ya:52:
o da< ya kıyamam falan diyodu baznede bişi diyodu ama orasını söylemiyim topik kapanabilüüü:23::52:

ohaaa :DD: karısının gaz çıkarmasından hoşlanan erkekler :D:D bizde şu gaz mevzusu diğerleri gbi değil :D:D yani o rahat bn gerideym braz :D bi ara yanyanaydık konuşuyoduk işte bende burnuma kötü kokular geliyo bişey mi saklıosun felan dedimm.. söylediği laf '' sen bişeylerr yaptın'' burnunu kapatıpp üffff'ledii :D :52:
evett hatta diyomuşş askım bidaha çıkarsana cok hosuma gidiyo falan diye ama ağızdan olanı söylemıyorummm diğeri alt kısımdan olann:1: ağzından mı cıkardı sevgilin gazıı :9:

hahah aynen ya :52: mesela gündüz küsüzdür, akşamına barışır dışarı çıkarız.. bizim evden taa çarşıya kadar aralıksız konuşmuşum bi ara nefes nefes kaldım ama farkında değilim. hala daha da kafamda düşünüyorum atladığım bişey var mı diye :52: bazen şöyle tepki veriyo ''aşkım yanında majezik var mı, sanki biraz başım ağrıdı da..'' :9: oyy kıyamam hapı verip gene devam :101:

:52: :52: Aynen aynennn :52: Konuşurum konuşurummm sonra susarımm'' uffff ne kdar konuştun bi sus ya '' der :D:D ben genelde çok unuturum..o da unutmasan şaşarım der :D

ben birde dk başı rapor veriyordum bazen rahatsızlığımdan offf çok fena kaşınıyorr ya deliricem falan diye ne fenaymışım ya:52:
o da< ya kıyamam falan diyodu baznede bişi diyodu ama orasını söylemiyim topik kapanabilüüü:23::52:
gwen söylemeden anlamıştımm benn ama öpeyım geçsin falan der diyede düşünmüştüm nedenseeee :30: :1:

Back
X