Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

tatlım benimkininde bi arkadaşı vardı normal arkadaşı neymişte memleketten komşusunun kızıymış
kızıda bi gör Allahım tövebe yarabbim tövbe iğrenç bişey
hiç unutmam bi defasında tartışmıştık onda tam olarak sevgili sayılmazdık ama sevgiliden farkımız yoktu
ben ağlaya ağlaya msj atıyorum okulda kendisine üst kattayım gel konuşalım diye
baktım ki o kızla beraber yemek yemeğe gitmişler avm 'ye:53:
tabi bu olaya 2 sene oluyor biz üni.deyken ama hala unutmam onu arkadaşlarımla gitmiştim avm'ye onları gördük
arkadaşlarımdan biri nerdeyse benimkini dövmeye gidiyordu:47:
şuanda eskilerden kimseyle görüşmüyor alakası dahi yok ama o kıza acayip takıntılıyım ben bazne beni çok sinir ettiğinde yüzüne vururum bana o yaptığını nasıl ağlamıştım arkadaşımın kollarında çok zoruma gitmişti:14: dahada beni haksız çıkarmıştı onda :14:
o geldi aklıma canım anlatmak istedim
diyeceğim o ki hiiiçç takma kafana senin sinir olduğunu gördükçe o aptal kızlar dahada değerleniyor gözlerinde:47:

Ya bana koyan canım bu kızın arkasından bide bana konuştu ya yok şöyle beni sattı meğersem adam gibi ark değilmiş

Yok ben onu çok ii tanıdım fln nefret ediorum diodu. Ya bide dediğim gibi beni aldattığı kızı bu ayarladı ona ben nasıl çıldırmam.

Bide üste çıkıyor söylemese nerden haberi olacakmış. O benim çocukluk arkım konuşurum diyor. Bende dedim yazlıktaki arklarımla konuşacam ozmn die

Benim yazlıktaki bi arkımdan nefret eder kendisi erkek onla görüşme diye tembihlemişti halt eder şimdi görüşmeyen adam değil....

Cvp yazmadı bende x arkımla görüşecem diince üzerine gidip resmi değişmiş işte

Ya bana koyan canım bu kızın arkasından bide bana konuştu ya yok şöyle beni sattı meğersem adam gibi ark değilmiş

Yok ben onu çok ii tanıdım fln nefret ediorum diodu. Ya bide dediğim gibi beni aldattığı kızı bu ayarladı ona ben nasıl çıldırmam.

Bide üste çıkıyor söylemese nerden haberi olacakmış. O benim çocukluk arkım konuşurum diyor. Bende dedim yazlıktaki arklarımla konuşacam ozmn die

Benim yazlıktaki bi arkımdan nefret eder kendisi erkek onla görüşme diye tembihlemişti halt eder şimdi görüşmeyen adam değil....

Cvp yazmadı bende x arkımla görüşecem diince üzerine gidip resmi değişmiş işte

senin kısasa kısas yapman hoş olmamış tatlım keşke bende x'le görüşeceğim demek yerine daha farklı bi yöntem kullansaydın
mesela arkasından konuştuğun biriyle nasıl tekrar samimiyet kurabiliyosun yakıştırıyomusun kendine diyebilirdin bu tür yaklaşımlar erkekleri daha bi yola getirir:27:
çünkü ortada erkeklik gururları var:63:
neyse bence sen şu süreçte biraz sessiz kal bakalım

senin kısasa kısas yapman hoş olmamış tatlım keşke bende x'le görüşeceğim demek yerine daha farklı bi yöntem kullansaydın
mesela arkasından konuştuğun biriyle nasıl tekrar samimiyet kurabiliyosun yakıştırıyomusun kendine diyebilirdin bu tür yaklaşımlar erkekleri daha bi yola getirir:27:
çünkü ortada erkeklik gururları var:63:
neyse bence sen şu süreçte biraz sessiz kal bakalım

Dedim zaten canım bana işte söylemesem haberin olmazdı adamı pişman etme anlatmam birdaha dedi bende sinrlendim bunu söledim:26:

Şimdide dışarı çıkmış ama haber vermedi napacam bilmiorm bide ben çok sabırsızım ve öfkeyle kalkanlardanım

Kendimi şuan okadar zor tutuorumki bu çocuğa dalaşmamak için of zor tutuorm kendimi:31: Nasıl bir politika izlemem lazım biraz akıl verin kızlar bana:5:

Dedim zaten canım bana işte söylemesem haberin olmazdı adamı pişman etme anlatmam birdaha dedi bende sinrlendim bunu söledim:26:

Şimdide dışarı çıkmış ama haber vermedi napacam bilmiorm bide ben çok sabırsızım ve öfkeyle kalkanlardanım

Kendimi şuan okadar zor tutuorumki bu çocuğa dalaşmamak için of zor tutuorm kendimi:31: Nasıl bir politika izlemem lazım biraz akıl verin kızlar bana:5:

şimdilik hiç üzerine gitme bende senin gibiyim aslında durmamam böyle durumlarda dalaşmadan ama daha çok çıkmaza sürüklüy bu davranışlarımız durumu malesef:50:
biraz bekle çıksın dışarıya sen hiç arama yarın konuş bence hem sen hemde o sakinleşmiş olur inan çok daha etkili oluyor böyle

Son düzenleme:
şimdilik hiç üzerine gitme bende senin gibiyim aslında durmamam böyle durumlarda dalaşmadan ama daha çok çıkmaza sürüklüy bu davranışlarımız durumu malesef:50:
biraz bekle çıksın dışarıya sen hiç arama yarın konuş bence hem sen hemde o sakinleşmiş olur inan çok daha etkili oluyor böyle

Kesin ayrılırm kavga edersem zaten. ah şu sinrim yokmu mahvediyor beni...

Aklımı başka şeylere yöneltim bakim canım ozman dalaşmamak için:26:

Kesin ayrılırm kavga edersem zaten. ah şu sinrim yokmu mahvediyor beni...

Aklımı başka şeylere yöneltim bakim canım ozman dalaşmamak için:26:

aynen tatlım mesela kalk tırnaklarına farklı bi oje sür saçlarını değişik bir model yap:12:
hareketli bi şarkı aç:21::24:
burada bizlerle muhabbetin dibine vur:126:
içecek bişeyler al yanına yaa ne kafanı yoruyosun şekerim salla gitsin keyfine bak bırak o kendi kendini yesin
dışarıya çıkmayı biliyo baksana sen ne dert ediyosun :34:

aynen bebegım agzından bal damlyor .ıste anlatamadım demek ıstedıklerımı .evet ben dır dır yapıyorum kabul edıyorum ama

boşa yapmıyorum o dırdırı .adam olsaymıs da yaptırmasaymıs o zaman .

yaa anzercım valla alısverıse verdım kendımı ama sımdı morelım bozuldu yaa .

o aldıgım yesıl embıse var yaa,cok strech kumas oldugu ıcın ıc camasırımın ızını gosterıyor

dıkıssız camasır denedım ama yıne gosterıyor .

tanga denedım altımda tanga oldugu cok bellı oluyor .

ne yapcam sımdı ben yaa ,camasırsız hayatta gıyemem kı

off pısman oldum aldıgıma .sonra o yırtmaclı etegı dıktırmek ıcın kendı tul etegımı de goturmustum

dıkıme ornek olsun dıye .sonra o etegı aldıgımı ıyı hatırlıyorum ama,etek kayboldu resmen

bulamıyorum:14: terzıyı aradım acaba orada mı dıye ama ,terzı de kapatmıs dukyanı

cebını aradım ,yarın bakacakmıs .kesın orada degıldır :14:

ordadır canım belki.. bişey hep gözünün önünde olur lazım olunca ortadan kaybolur zaten..:1:
bende anneme anlattım eteği kızkardeşim tutturdu bende istiyorum ondan diye :1: kavga ediyoruz ben yaptırıcam hayır ben diye.. :1:
elbiseyide değiştirsen olmuyo mu canım ya?? giyilemeyecek gibiyse değiştir bence..

ve sonuc tum paracıklarım gıttı :14: sanırım depresyondayım ben

evet evet kesın depresyondayım .ıyıyım deyıp duruyorum ama

alısverısle mı kendımı avutuyorum yoksa:43:

kuzum bugun annemle birlikte bizde alışverişin dibine vurdukkk :21:çanta,elbise,tişörtler,cüzdan neler neler aldım kendimee :) senın aldıklarında cok güzelmiş ayakkabılara bende bayıldımm bence elbiseler günlük sandaletle veya sade bi topuklu ayakkabıyla cok rahat kombin edilebilir çünkü elbiseler gayet sade ve güzel çamaşır izine takılma derım ya pantolonlarımızdada belli oluyo izlerimiz onlara engel olunmaz bence :31:

kızlar nerdesınız yaa dertlesmeye ıhtıyacım var .arkadasınız cok uzgun cok aglıyor :43:

bı aramasıyla mahvettı benı :2: hala benı sucluyor utanmadan .hıc kadrımı kıymetımı anlamamıs

hala utanmadan dedıgıne bak "nefret ettım kacırdın kendınden benı "dıyor:14:

ustelık bıttı dıyen bendım ,ama sankı o demıs gıbı,kurdugu cumlelere bak yaa .

hala benı sucluyor,benı kaybettıgıne uzulmuyor bıle .hatta sevınıyor kurdugu cumlelerden bunu anlıyorum .

kafasın da benı suclu olarak gormus .degerımı fedakarlıklarımı hıc gormemıs .bu nasıl adalet anlamıyorum .

boyle benı suclayınca kotu hıssettım kendımı .ozur dılerım hatalıydım bıle demedı :14:

kızlar psıkolojımı bozdu ,aglayasım var ve aglıyorum :14:
tatlım sevgilin seni aklından çıkaramıyo ayrılığı kabullenemiyo bencede..erkekler böyledir kendilerini haklı çıkarmak için bağırma sövme yöntemini cok kullanırlar senı kaybettiğine seviniyo olsa emın ol asla seni aramazdı..mesela fatih bu sefer gerçekten beni bitirmiş hem kalbinde hem beyninde buna okadar eminimki önceden fatihte arardı bağırırdı falan hatta cvp vermezdim ağlardı üzülürdü özürler dilerdi ne günlerdi ya herşey güzelmiş ozamanlar beni sevdiğine okadar inanıyodum ki ama artık sevmiyo çünkü 15 gün oldu bugun tam üzülseydi pişman olsaydı 15 günde çoktan ya arar ya msj atardı artık atmasın zaten önemi kalmadı :ssz:

Birde diyorki sana haber verende kabahat haber wermesem ruhun duymazdı dior. Gelde çıldırma ya bide mesajımın birine cvp yazıosa 10 tanesine yazmıyor şuan. Kızlar sizce napim bana bi akıl verin

ay bunların hepsı mı aynı olur yaa .benımkı de boyleydı aynen .sınırlenmek de cok haklısın canım .

ordadır canım belki.. bişey hep gözünün önünde olur lazım olunca ortadan kaybolur zaten..:1:
bende anneme anlattım eteği kızkardeşim tutturdu bende istiyorum ondan diye :1: kavga ediyoruz ben yaptırıcam hayır ben diye.. :1:
elbiseyide değiştirsen olmuyo mu canım ya?? giyilemeyecek gibiyse değiştir bence..
canım elbıseyı gerı vermeyı dusunuyorum zaten .dıkıslı camasır zaten hıc olmuyor .dıkıssız camasır da bellı oluyor .

elbıse altına hayatta tanga gıymem hadı bu seferlı gıyım dedım ,o da bellı oluyor .

ee napıyım ben cıplak mı gıyım elbıseyı bıde mınnacık bırsey .en ıyısı gerı vermek .

ama rengını cok begenmıstım yaa ,ınsallah canım etek de terzıdedır bulunur .

ama eve ıkı posetle geldıgıme emınım sastım kaldım yaa .kadını aradım etek orda mı dıye ,

kadın dukyanı kapatmıs o yuzden haberım yok ,yarın bakarım dıyor .

ee orada kalsaydı kesın haberı olurdu dıye dusunuyrum offfffffff

yemın ederım bugunler de kafam cok dalgın benım ,ne yaptıgımı bılmıyhorum

acayıp unutkanlık basladı ben de

kuzum bugun annemle birlikte bizde alışverişin dibine vurdukkk :21:çanta,elbise,tişörtler,cüzdan neler neler aldım kendimee :) senın aldıklarında cok güzelmiş ayakkabılara bende bayıldımm bence elbiseler günlük sandaletle veya sade bi topuklu ayakkabıyla cok rahat kombin edilebilir çünkü elbiseler gayet sade ve güzel çamaşır izine takılma derım ya pantolonlarımızdada belli oluyo izlerimiz onlara engel olunmaz bence :31:

kız elbıse zaten mınnacık vucudu sarıyor bıde camasr ızı nasıl olur bılemedım kı .dur foro cekebılırsem cekım bakım

Kızlar işler iyice sarpa sardı. Dayanamadım dedim facenden foto kalkmış dedim oda senin facendede yok bana topu atma hemen dedi ama bahaneye bakın ya

Benim facemde annem babam ekli nasıl koyayım bunu biliyor ve 4 yıl sonra ilk kezmi aklına geldi. Bide iyigeceler akhyls... die postayı koydu bana ya

Napmalıyım ben bana akıl verin nolur:14::14: Sinirimden kudurorum şuan

kız elbıse zaten mınnacık vucudu sarıyor bıde camasr ızı nasıl olur bılemedım kı .dur foro cekebılırsem cekım bakım
tmm tatlım çek bakalım ama ben çamaşır izini pek önemsemiyorum nedense her türlü belli oluyo giymememiz lazım oda olmaz :1:bide ben iç çamaşırının üstüne alttan çıtçıtlı badi giyiyorum :1:

Kızlar işler iyice sarpa sardı. Dayanamadım dedim facenden foto kalkmış dedim oda senin facendede yok bana topu atma hemen dedi ama bahaneye bakın ya

Benim facemde annem babam ekli nasıl koyayım bunu biliyor ve 4 yıl sonra ilk kezmi aklına geldi. Bide iyigeceler akhyls... die postayı koydu bana ya

Napmalıyım ben bana akıl verin nolur:14::14: Sinirimden kudurorum şuan
balım hiçbirşey yapma sakin ol öncelikle ve emin ol ki bi erkek senden soğuduysa ayrılmaya niyeti varsa kendinide yırtsan uğrunda ölsende üstünede titresen kavgada etsen (örnek ben :1:) hiçbir işe yaramıyo..ama seni gerçekten seviyosa ayrılmak gibi bi düşüncesi yoksa ne yaparsan yap senı bırakmaz ve yapıcı olur o yüzden o sana isminle mi hitap etti sende öyle yap tartışma boş yere bundan sonra hayatıma girecek insanla hiç uğraşmam ben mesela bununla ıkı yıl uğraştımda ne oldu hiç kendimi paralamam çokta rahat olurumm seviyosa yanımda durur zaten git desemde :31:

kızlar bana da yer var mı...
ne zor şeymiş yeni bir hayat kurmaya çalışmak..

evet canım aynı evde yaşamayı kabul etmedim diye bitti nekadar değersiz bi kızmışım ya ayrı bi ev bile layık görülmüyo bana :1:

Bizler ne kadar kalbimize yenik dussek de sonunda mantikli davranabiliyoruz tatlim evlilik cok onemli bir sey belli basli kriterlerimiz uygun olduktan sonraki pruzler sıkıntı olmaz yeter ki belli kriterlerimiz belli beklentilerimiz karsilansin. Beklentilerini karsilayacak birini elbetteki bulacaksin tatlim. Yeter ki hepimiz mantikli davranmayi da basarabilelim. Benim evlenecegim kisideki kriterler biraz dindar olmasi, ailesiyle benim aramda Dengeyi koruyabilmesi, tatili sevmesi gezmeyi tozmayi sevmesi, cocuk sahibi olmayi istemesi, universite mezunu olmasi, sigara icmemesi ve daha once cinsellik yasamamis evlilige saklmais olmasi (bunda zina yapmamis olmasi istegim var cunku) ya da cinselligi yasamis olsa da bunun gunah oldgunu farkedip pisman olup tovbe etmis olmasiydi (beni hic alakadar etmez aslinda ama Allahin tavsiyesidir zina yapmamis olanlar zina yapmamis olanlarla evlensin yapmis olanlar yapmis olanlara layiktir diye burda da bi denklik olsun diye sanrim) bunlar belli basli faktorlerim mesela bunlara suanki sevgilim uydugu icin beni bazen delirtmesine fln aldirmiyorum yani bazi kriterler onemli o kriterlere uyulmuyorsa zorlamani alemi yok :)

balım hiçbirşey yapma sakin ol öncelikle ve emin ol ki bi erkek senden soğuduysa ayrılmaya niyeti varsa kendinide yırtsan uğrunda ölsende üstünede titresen kavgada etsen (örnek ben :1:) hiçbir işe yaramıyo..ama seni gerçekten seviyosa ayrılmak gibi bi düşüncesi yoksa ne yaparsan yap senı bırakmaz ve yapıcı olur o yüzden o sana isminle mi hitap etti sende öyle yap tartışma boş yere bundan sonra hayatıma girecek insanla hiç uğraşmam ben mesela bununla ıkı yıl uğraştımda ne oldu hiç kendimi paralamam çokta rahat olurumm seviyosa yanımda durur zaten git desemde :31:

Ya okadar moralim bozukki ama canım ben burda kendimi yiyip bitiriken beyfendi şuan arklarıyla geziyor aklnda bile değilim.

Ayrılma gibi bi düşüncesi yok ama böylede süründürüor beni. Bazen sashamia ve sana cidden imreniyorum zoru başarıp ayrıldınız canım keşke bende sizin kdr güçlü olabilseydim:14::14:

Back
X