- Konu Sahibi _Semiramis_
- #13.081
tatlım benimkininde bi arkadaşı vardı normal arkadaşı neymişte memleketten komşusunun kızıymış
kızıda bi gör Allahım tövebe yarabbim tövbe iğrenç bişey
hiç unutmam bi defasında tartışmıştık onda tam olarak sevgili sayılmazdık ama sevgiliden farkımız yoktu
ben ağlaya ağlaya msj atıyorum okulda kendisine üst kattayım gel konuşalım diye
baktım ki o kızla beraber yemek yemeğe gitmişler avm 'ye
tabi bu olaya 2 sene oluyor biz üni.deyken ama hala unutmam onu arkadaşlarımla gitmiştim avm'ye onları gördük
arkadaşlarımdan biri nerdeyse benimkini dövmeye gidiyordu
şuanda eskilerden kimseyle görüşmüyor alakası dahi yok ama o kıza acayip takıntılıyım ben bazne beni çok sinir ettiğinde yüzüne vururum bana o yaptığını nasıl ağlamıştım arkadaşımın kollarında çok zoruma gitmiştidahada beni haksız çıkarmıştı onda
o geldi aklıma canım anlatmak istedim
diyeceğim o ki hiiiçç takma kafana senin sinir olduğunu gördükçe o aptal kızlar dahada değerleniyor gözlerinde![]()
Ya bana koyan canım bu kızın arkasından bide bana konuştu ya yok şöyle beni sattı meğersem adam gibi ark değilmiş
Yok ben onu çok ii tanıdım fln nefret ediorum diodu. Ya bide dediğim gibi beni aldattığı kızı bu ayarladı ona ben nasıl çıldırmam.
Bide üste çıkıyor söylemese nerden haberi olacakmış. O benim çocukluk arkım konuşurum diyor. Bende dedim yazlıktaki arklarımla konuşacam ozmn die
Benim yazlıktaki bi arkımdan nefret eder kendisi erkek onla görüşme diye tembihlemişti halt eder şimdi görüşmeyen adam değil....
Cvp yazmadı bende x arkımla görüşecem diince üzerine gidip resmi değişmiş işte