- Konu Sahibi _Semiramis_
- #13.121
Şuan şoktayım... tüm fotolarımızı silmiş bu çocuk kızlar ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim şok oldum anesinin yaptiklarina Allahin sevdigi kuluymuşsu canim bak ikisinin de gercek yuzunu gostermis sana bence cok sanslisinbizde konuştuk tatlım hatta baana hak veriyodu ben diyodum mesela aynı ev asla olmaz diye haklısın falan diyodu olmayacak diyodu..bildiğin annesine şikayet etti beni semiramis sizin hizmetçiliğinizi yapamazmış aynı ev istemiyo diye sonra annesi aradı sana koca cok oğluma karı çok işine gelirse gelmiyosa oğlumun önünde durma falan filan dedi ben beklerim dedim evlenince bende çalışırım dedim ama hayır öyle olsada geçinemezsiniz ayırmam fatihi dedi daha ne diyebilirsin ki sonra fatihe veriyorum teli dedi fatihin kapat ya falan dediğini duydum tel suratıma kapandı zaten sonra bitti annen gerekenleri söyledi zaten önünde durmam artık dedim tm by by yazmış bana![]()
nedeni fiziksel özelliklerimi beğenmemesi canım.
uzun boylu sarışın hatun istiyormuş oğluna
ama ben orta boylu ve kumralım
nişan için bırak tek kuruş vermeyi,
daha sevgilimin para biriktirmemesi için
sürekli para istiyor, şu lazım bu lazım diye...
kendimi evde kalmış hissediyorum bu yaşımda![]()
Allahım saçmalığa bak yaaa sarışın uzun boylu hiç gülesim yoktu kendisine alsın ikinci karıyı öyle sarışın uzun boylu cok istiyosa deliricem ya![]()
Tam dediklerini bende düşünüyorum canım napsam ayrılınca çok acı çeker diye planlar kuruyorum...
O doğru zamanı bekliyorm ama gün olur dewran döner bana bu çektirdiklerini oda çekicek. Ama ben çektirmek istiyorum işte 4 yılımı çöpe attırdı bunu ödemeli..
Ben burda onun yüzünden moralim bozuk sizle dertleşiyorum o gönlünü eğlendirior..
Buluşunca yumuşamayasın canım?:26:
Canim şok oldum anesinin yaptiklarina Allahin sevdigi kuluymuşsu canim bak ikisinin de gercek yuzunu gostermis sana bence cok sanslisin
Benim bi akrabam oglunun sevgilisini istemiyordu kisa kisa diye sobra oglan baskasini buldu evlenmeye karar verdi ama bu kiz eskisinden daha kisaakrabam simdi uzuluyo eski kizi istiyo
![]()
Şuan şoktayım... tüm fotolarımızı silmiş bu çocuk kızlar ya![]()
Allah Allah yaa kızgınlığından mı yapıyo kii nolyo bu erkeklere iyice ya :44:Şuan şoktayım... tüm fotolarımızı silmiş bu çocuk kızlar ya![]()
ne yumusaması sekerım .onu orta yerınden catlatıcam .
planlarım var sonuc da degıl mı ama .once benı cok guzel gormelı .
oldukca seksı gıyınıcem o gun .o bulusmadan sonra 4 gun sonra da
eskı sevgılımın cıkma teklıfını kabul edıcem formalıteden .
cocugu kullanıcam ,fotolar cekılıp faceye yuklıycem
hep onlar mı bızı kullanacak bıraz da bız kullanalım dımı ama
sonra da cumbus kopacak eglence baslayacak
x ın tel de bana neler saydıracagını sımdıden tahmın edıyorum
son 1 hafta benım ıcın cok yogun gececek gıbı![]()
nedeni fiziksel özelliklerimi beğenmemesi canım.
uzun boylu sarışın hatun istiyormuş oğluna
ama ben orta boylu ve kumralım
nişan için bırak tek kuruş vermeyi,
daha sevgilimin para biriktirmemesi için
sürekli para istiyor, şu lazım bu lazım diye...
kendimi evde kalmış hissediyorum bu yaşımda![]()
bu babası kendine mi istiyor gelin yoksa oğluna mı ?
kızlar yazılanları uzun süredir okuyorum ama yorum yapmıyorum. inanın şaşırtıyorsunuz beni. anlatılan ilişkilerin konu başlığıyla hiç ilişkisi yok gibi görünüyor. çoğunluk ayrıldığını, ayrılmak üzere olduğunu, ayrılacağını, ayrılmak istediğini yazıyor ben de hiçbir şeyden bahsedemiyorum, yorum da yapamıyorum nedense. napsam şaştım:44::44:
tatlım dediiklerinde haklısın bu topiğe bende uymuyorum artık ama co k sağlam ve güzel dostluklar kurduk o yüzden konumun devam etmesini istiyorum herkes ayrılsada genede burdaki arkadaslarımı hep bikaç satır yazılarını görmek istiyorum mesela geçende ben yazlıktayken hürrem semiramis nerelerde ne yaptı merak ettim tarzında bişeyler yazmış okuyunca mutlu oldum gözlerim doldu neolursa olsun önemsendiğimi bilmek cok güzel buda bu topikteki arkadaslarım sayesindekızlar yazılanları uzun süredir okuyorum ama yorum yapmıyorum. inanın şaşırtıyorsunuz beni. anlatılan ilişkilerin konu başlığıyla hiç ilişkisi yok gibi görünüyor. çoğunluk ayrıldığını, ayrılmak üzere olduğunu, ayrılacağını, ayrılmak istediğini yazıyor ben de hiçbir şeyden bahsedemiyorum, yorum da yapamıyorum nedense. napsam şaştım:44::44:
hayat çok çabuk değişiyor, kızların hayatı da başlık açıldığından beri çok değişmiş demek ki..
tatlım dediiklerinde haklısın bu topiğe bende uymuyorum artık ama co k sağlam ve güzel dostluklar kurduk o yüzden konumun devam etmesini istiyorum herkes ayrılsada genede burdaki arkadaslarımı hep bikaç satır yazılarını görmek istiyorum mesela geçende ben yazlıktayken hürrem semiramis nerelerde ne yaptı merak ettim tarzında bişeyler yazmış okuyunca mutlu oldum gözlerim doldu neolursa olsun önemsendiğimi bilmek cok güzel buda bu topikteki arkadaslarım sayesinde![]()
evet maalesef öyle inşallah herkesin hakkında hayırlısı olur. biraz sabırlı olabilseler keşke, üzülüyorum okudukça. "başkaları" yüzünden bitiyor genellikle ilişkiler ona dikkat ettim. teselli cümleleri kurmak istemiyorum çünkü ben hiç sevmem.