Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

tatlım ben donmeyı dusunmedıgım ıcın ,basıt gormus soyle gormus boyle gormus umrum da olmaz .

ayrıca tatlım emın ol basıt fılan gormuyorlar,erkeklerın genel sozudur o kelıme .

ıstıyorlar kı hep ellerının altların da olalım .o yuızden bızı basıtlıkle suclarlar kı yapmayalım .

bız de onları basıt gorduk ama ,ılıskıye devam ettık .hemde paronoyak olmus bı sekıl de .

eskıden hıc kıskanc degıldım ,kıskanc olmadıgım ıcın aldatıldım ,aldatıldıktan sonra

bıldıgın paronayaga donustum .eskıden hıc begenmezdım onu o yuzden de kıskanmazdım zaten

aman kım bakar ona derdım ,aldatıldıktan sonra cocugu resmen gozum de buyuttum .

onu cok yakısıklı gormeye basladım ,sankı hep kızlar etrafındaymıs gıbı hıssettım

baska bı kız yoldan cıkaracak dıye cok korktum hep uzerıne tıtredım .kıskanc degıldım

sonra dan benı sızofrene cevırdı .her dakıka onu merak edıyordum .

bu hıslerı onun da yasayacagından kat kat emınım .zaten gerı donus de olmayacagı ıcın

bırazcık erkeklık gururu zedelensın yeter o bana :ssz:

.

ayy bu hep öyle oluyor demek:9: benim de ilk erkek arkadaşımla aynı şey geldi başıma o çok yakışıklıydı ama ben kıskanmıyordum ilkti zaten kıskanmayı bile bilmiyordum:9: kıskanmıyorum diye aldattı beni:1: hem de baya baya aldatmış... ama sevmediğim için unutmam ya da kabul etmem zor olmadı. ahh ahh ne tuhaflar ya

1.ben

2.semıramıs

3.sen ayrılmadın mı len :27:

ayrıldımda dün "sana bi şans verebilirim" dedim.. bugünde havadan sudan konuşurken bi arkadaşımın bana "senle ciddi düşünüyorum" dediğini anlattım delirdi resmen.. beni suçladı "sen ona cesaret verdin" gibisinden.. bende "bana güvenmeyen biriyle işim olmaz" dedim yine ayrıldım.. oda "böyle ayrıl barış hergün öleceğime bi gün ölürüm yeter" dedi.. bende "sen aslında ne çocuğa ne bana kızıyosun sen kendine kızıyosun bi iş bulupta gelip bana evlenme teklif edemedin" diye "e herkes senin gibi pısırık değil" dedim oda "ben pısırık mıyım" diyodu tıktım lafı ağzına bağırdım bağırdım "hadi güle güle" dedim oda şaşırdı "aa sana da güle güle" dedi.. bunaldım iyice valla ya..
hem o mesajlaşmayı benden saklasın hemde güven vermeyen ben olayım.. ne zekice di mi :52:

Son düzenleme:
ayy bu hep öyle oluyor demek:9: benim de ilk erkek arkadaşımla aynı şey geldi başıma o çok yakışıklıydı ama ben kıskanmıyordum ilkti zaten kıskanmayı bile bilmiyordum:9: kıskanmıyorum diye aldattı beni:1: hem de baya baya aldatmış... ama sevmediğim için unutmam ya da kabul etmem zor olmadı. ahh ahh ne tuhaflar ya

çevremde gördüğüm kadarıyla kıskanınca da boğuyorsun beni itiyorsun böyle şeylere diye aldatıyorlar :27: hepsi bahane işte

kızlar bu adam benı deli etcek once kpss kazan dıye basımın etını yedı hatta kazanamazsan ayrılırım bıle dedı bi ara:53: sonra gaz vermek ıcın demiş sözde oyle dedı neyse konumuz o deil, işten ayrıldım ewde ders calıstım kursa yazıldım,şimdi de kazanman çok onemlı değil dıyor yasadıgımız sehrı yaz sadece baska yer yazma dıyor,iyide bizim oturdugumuz yerde puanlar yuksek ve kaç kişi alıcaklar kı:53:hay Allahım yaaa aylarca evde oturdum bu aptal sınav ıcın onun baskısıyla şimdi kalkmıs ne dıo yaaa

kız benımkıyle ben ıstemeyerek basladım ,onun 1 yıllık baskısı yuzunden ıstemeye ıstemeye bu ılıskıye basladım .

ona senı sevıyorum demek bıle ıcımden gelmezdı .hıc begenmezdım kıskanmazdım .

o da bundan he sıkayetcıydı .hergun benım ılgımı cekmek ıcın ;

su kız bana baktı bu kız bana haber goderdı dıye laflar ederdı .ben yalan oldugunu bıldıgım ıcın

oralı olmazdım .espırıye vururdum ıı guzele bakmak sevaptır hayatım baksınlar derdım

ama cıdden takmazdım cunku yalan oldugunu bılıyordum .

sonra bıgun bu bana dedıkı ,yan tarafta kı eczanecı kız sureklı baa bakıyor dedı .

ben yıne oralı olmadım .aradan aylar gecıyor tesaduf bu eczacı kızla aldatıldıgımı ogrenıyorum :53:

kıza benden cok bahsetmıs fotolarımı fılan gostermıs kız benı tsanıyormus kızla yuzlestım de

ama aldatma gırısımı yapılmıs .o gun bugundur cocuktan hem nefret edıyorum hem de asırı derece

buyuttum gozum de:9:

çevremde gördüğüm kadarıyla kıskanınca da boğuyorsun beni itiyorsun böyle şeylere diye aldatıyorlar :27: hepsi bahane işte

aynen ya biz ne yaparsak yapalım kafasına koyuyorsa adam ne olursa olsun nasıl olursa olsun kim olursa olsun yapıyor. sonra suçlu hep bayanlar oluyor. nasıl bir varlıktır bu erkekler. kurcaladıkça iyice saçmasapan bir hal alıyorlar. bu ara ben erkek arkadaşımı aramıyorum o da beni aramıyor üzülüyorum ama sabrediyorum bekliyorum. o yüzden sizin de sabırlı olabilmenizi diliyorum Rabbimden. hakkınızda hayırlısı tabii ki nasıl mutlu olacaksanız öyle olsun. ben çıkıyorum iyi geceler:16:

ayrıldımda dün "sana bi şans verebilirim" dedim.. bugünde havadan sudan konuşurken bi arkadaşımın bana "senle ciddi düşünüyorum" dediğini anlattım delirdi resmen.. beni suçladı "sen ona cesaret verdin" gibisinden.. bende "bana güvenmeyen biriyle işim olmaz" dedim yine ayrıldım.. oda "böyle ayrıl barış hergün öleceğime bi gün ölürüm yeter" dedi.. bende "sen aslında ne çocuğa ne bana kızıyosun sen kendine kızıyosun bi iş bulupta gelip bana evlenme teklif edemedin" diye "e herkes senin gibi pısırık değil" dedim oda "ben pısırık mıyım" diyodu tıktım lafı ağzına bağırdım bağırdım "hadi güle güle" dedim oda şaşırdı "aa sana da güle güle" dedi.. bunaldım iyice valla ya..
hem o mesajlaşmayı benden saklasın hemde geven vermeyen ben olayım.. ne zekice di mi :52:

ohh ıyı yapmıssın canım .bunların hepsı herseyı hakedıyor

erkeklerdennefret edıyorum resmen ben yaaa:41::41:

ohh ıyı yapmıssın canım .bunların hepsı herseyı hakedıyor

erkeklerdennefret edıyorum resmen ben yaaa:41::41:

aynen canım soğudum bu evlenme teklifi edende etrafımda pervane şu an ama bu ayrıldığımda 1 sene peşimde koşmuştu..
içimden diyorum "boşver anzer önce peşinden koşuyolar sonra bi havalanıyolar vay be ben bu kızı ikna ettiysem ben süper bişeyim" diye..:52: bende çok kıskanıyodum bu sonuncusunu ama şimdi bakıyorumda neyini kıskanmışım ya.. kızlar ona bakmazdıki zaten.. :1:

aynen canım soğudum bu evlenme teklifi edende etrafımda pervane şu an ama bu ayrıldığımda 1 sene peşimde koşmuştu..
içimden diyorum "boşver anzer önce peşinden koşuyolar sonra bi havalanıyolar vay be ben bu kızı ikna ettiysem ben süper bişeyim" diye..:52: bende çok kıskanıyodum bu sonuncusunu ama şimdi bakıyorumda neyini kıskanmışım ya.. kızlar ona bakmazdıki zaten.. :1:

yaa bız evet cok buyutoyurz gozumuz de bu varlıkları .ceplerın de bes kurusları yok

herkes bızım gıbı kanat getırmez kı canım ,bakma bı bızız bunların kahırlarını ceken .

yerlere goklere sıgrıamıyoruz bu gereksız varlıkları .

yaa bız evet cok buyutoyurz gozumuz de bu varlıkları .ceplerın de bes kurusları yok

herkes bızım gıbı kanat getırmez kı canım ,bakma bı bızız bunların kahırlarını ceken .

yerlere goklere sıgrıamıyoruz bu gereksız varlıkları .

öyle tabi asıl o kimseyi bulamaz bu kafayla.. ben kaç sene çektim 1 senedirde iş muhabbetine bekledim.. başkası beklemezki biz safız işte..
bide bana diyoki şimdi üzülmezsin ama beni çok arayacaksın.. kimse sana katlanmaz böyle.. :53:
nedenmiş dedim çok şükür çirkin değilim salak değilim akıllı uslu hanımefendi kendi halinde bi kızım
işte diyo benden sonra biriyle ancak 1 ay mutlu olabilirsin oda güzelliğine gelirler sonra anlarlar giderler.. sanki zekasızım töbee..
bende dedimki niye sen 1 ay mı mutluydun daha geçen aya kadar mutluluktan uçuyodun bana sürekli senle mutluyum diyodun noldu?
ben sevdim dedi bende başkasıda sever meraklanma beni belki en çok sen sevdin şimdiye kadar ama en çokta sen üzdün dedim.. diyemedi bişey..
hem mutluda olsam mutsuzda olsam seni ilgilendiriyo mu? dedim ses yok :1:
güya benim özgüvenimi kırıcak.. aman beni bundan başkası çekmez diyip oturacaktım aşa öyle sandı :1:

öyle tabi asıl o kimseyi bulamaz bu kafayla.. ben kaç sene çektim 1 senedirde iş muhabbetine bekledim.. başkası beklemezki biz safız işte..
bide bana diyoki şimdi üzülmezsin ama beni çok arayacaksın.. kimse sana katlanmaz böyle.. :53:
nedenmiş dedim çok şükür çirkin değilim salak değilim akıllı uslu hanımefendi kendi halinde bi kızım
işte diyo benden sonra biriyle ancak 1 ay mutlu olabilirsin oda güzelliğine gelirler sonra anlarlar giderler.. sanki zekasızım töbee..
bende dedimki niye sen 1 ay mı mutluydun daha geçen aya kadar mutluluktan uçuyodun bana sürekli senle mutluyum diyodun noldu?
ben sevdim dedi bende başkasıda sever meraklanma beni belki en çok sen sevdin şimdiye kadar ama en çokta sen üzdün dedim.. diyemedi bişey..
hem mutluda olsam mutsuzda olsam seni ilgilendiriyo mu? dedim ses yok :1:
güya benim özgüvenimi kırıcak.. aman beni bundan başkası çekmez diyip oturacaktım aşa öyle sandı :1:

aynı seylerı yasamısız canım ,ben de hala ıs kuracak dıye beklıyordum tam 2 yıl boyunca .

bana da derdı kı ; sen benden ayrılınca ahh x ahh x dıyeceksın ,cunku senın kaprıslerını nazlarını benden

baska cekecek bı enayı bulamazsın "derdı .naz yapıyormusum yaa saka gıbı gercekten .

naz yapanı gormemıs omru hayatın da o salak :1:

aynı seylerı yasamısız canım ,ben de hala ıs kuracak dıye beklıyordum tam 2 yıl boyunca .

bana da derdı kı ; sen benden ayrılınca ahh x ahh x dıyeceksın ,cunku senın kaprıslerını nazlarını benden

baska cekecek bı enayı bulamazsın "derdı .naz yapıyormusum yaa saka gıbı gercekten .

naz yapanı gormemıs omru hayatın da o salak :1:

yani etrafımızda dört dönenlerde oldu ama kimse bunlar gibi kıymet bilmez üstüne birde yüzsüz olmadı..
ne diyeyim beddua etmim ama bizi anlamaları için öyle şeyler yaşasınlarki asıl onlar ah anzer ah sashamia değerini bilemedim desinler.. :1:

Kızlar ben birazdan yola çıkıyorum hakkınızı helal edin

1 ay sonra döneceğim. Telden ara ara girip takip edecem sizi:16: Sashamia canım senin buluşmanı sabırsızlıkla bekliorm hele bakalım neler olacak. Pişman et onu:49:

Öptüm kızlar hepinizi kendinize ii bakın:54::54:

Kızlar ben birazdan yola çıkıyorum hakkınızı helal edin

1 ay sonra döneceğim. Telden ara ara girip takip edecem sizi:16: Sashamia canım senin buluşmanı sabırsızlıkla bekliorm hele bakalım neler olacak. Pişman et onu:49:

Öptüm kızlar hepinizi kendinize ii bakın:54::54:

canım ıyı eglenceler sana tatlım .cabuk don ozletme kendını :38:

pişman edecegım onu ben de sabırsızlıkla beklıyorum o gunu :21:

yani etrafımızda dört dönenlerde oldu ama kimse bunlar gibi kıymet bilmez üstüne birde yüzsüz olmadı..
ne diyeyim beddua etmim ama bizi anlamaları için öyle şeyler yaşasınlarki asıl onlar ah anzer ah sashamia değerini bilemedim desinler.. :1:

onların iç geçirecgınden eminim ben zaten .kim bızım gıbı ceker kı .

biz de bakma aslın da cekmezdık de ılıskının basların da adamlar yuzlerını

baska goterdıler bıze .aradan yıllar gectıkten sonra ne olduklarını anladık .

sımdı dıyecegım kı baska kızlara da oyle yaparlar .soyle en az 1-2 yıl

ıdeal erkegı oynayıp sonra ne olduklarını gosterırler dıyecegım ama ,

onların da sanmıyorum kı 1-2 yıl ıdeal erkegı oynamak ıcın performansları

kalsın .:1:bızıml zaten yeterınce performans kaybettıler

daha mecallerı olmaz .yenı tandıklarına dırek höt sötle olaya gırerler :1:

ben bızım de ıdeal erkegı bulacagımızı sanmıyorum aslın da ,hepsı

aynı kız bunların baskaları da uzecek bızı .o yuzden uzun bı zaman

ask dusunmuyorum .evlılık olursa da ılerı de aılemın tanıdgı bırıyle olacak

sonradan ne oldugunu ogrendıgım bırı degıl.boylesı daha saglıklı ve dıngıl oluyor

yorulmuyor ınsan yahu

kızlar kendime yeni ciciler aldım :21: fiyatları ıyı olunca biraz abarttıp

aynı elbısenın 3 farklı versıyonunu aldım .elbsenın kuması strech vucudu sarıyor

ve cok seksı gösterıyor gercekten :17:

elbıseler H&M den tanesı 35 tl idi .

bir de kendıme stradivarıus pembiş babet ve sandalet aldım .

babetler 25 tl .sandaletler 45 tl .

bır de şu görmüş oldugunuz pembiş leoparlı topuklu ayakkabıyı aldım .

bıraz abartı ama ,pembıs gormeye dayanamıyorum :17:

yurt dısından sıparıs ettım onları 180 tl ıdı .

9509n.jpg
950gq.jpg
950m3.jpg
950rd.jpg
950uk.jpg
950xx.jpg

95118.jpg

sashacım zevklerin çok güzel :12: siyah ipli elbiseye bayıldım, her türlü kombinleyebilirsin onu, babetle giysen farklı olur, topukluyla giysen bambaşka olur, hırkalı hırkasız, takıyla takısız.. her kızda bulunması gereken bi elbise :21: leoparla pembenin uyumuna da ayrıca bayıldım :69: leoparın da ayrı bi ağırlığı var yaa, hiçbişeyin yerini tutmuyo :31:

onların iç geçirecgınden eminim ben zaten .kim bızım gıbı ceker kı .

biz de bakma aslın da cekmezdık de ılıskının basların da adamlar yuzlerını

baska goterdıler bıze .aradan yıllar gectıkten sonra ne olduklarını anladık .

sımdı dıyecegım kı baska kızlara da oyle yaparlar .soyle en az 1-2 yıl

ıdeal erkegı oynayıp sonra ne olduklarını gosterırler dıyecegım ama ,

onların da sanmıyorum kı 1-2 yıl ıdeal erkegı oynamak ıcın performansları

kalsın .:1:bızıml zaten yeterınce performans kaybettıler

daha mecallerı olmaz .yenı tandıklarına dırek höt sötle olaya gırerler :1:

ben bızım de ıdeal erkegı bulacagımızı sanmıyorum aslın da ,hepsı

aynı kız bunların baskaları da uzecek bızı .o yuzden uzun bı zaman

ask dusunmuyorum .evlılık olursa da ılerı de aılemın tanıdgı bırıyle olacak

sonradan ne oldugunu ogrendıgım bırı degıl.boylesı daha saglıklı ve dıngıl oluyor

yorulmuyor ınsan yahu

aynen canım enerjilerini bitirdik adamların.. :1:
başka birisine rol yapmaya mecalleri kalmadı..
bende öyle yapmayı düşünüyorum canım ama uzun bir süre kimse olmasın yeter..

Back
X