Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ben de iyiyim canim tesekkur ederim her sey ayni bende bi degisiklik yok bu hafta kucuk kuzenlerimle gezdim dolastim biri 6 digeri 12 yasinda berbaer play station oynadik parka gittik sek sek oynadik filan :27:
süpermiş:1: bazen çocuk olmak gerek dimi tüm derdi tasayı bi kenara bırakıp:ssz:
ben kötüyüm yaaa
aklıma geldikçe moralımı bozan içime sindiremediğim okadar cok sey var ki:ssz:

anlat hürremim dök içini anacım :31:

Neyle, kimle ilgili?

anlat hürremim dök içini anacım :31:

aaah anacım ne siz sorun ne ben söyliyim.birikim diyelim.gecen sevgılımı bırı aradı gostermedı soruncada kızdı,off sürekli aldatıldıgımı düşünüyorum o olay aklıma geldıkce deli olacam arayan kimdi kimdi sorular gıtmıyor beynımden kesın bı kadındı ama kımdı:47:
ben hasta oldum kızlar bu adam benı manyak yaptı,bi yandan da kpss stresı offf kızlar sureklı kalbim hop eder gıbı çok huzursuzum:ssz:

[video=youtube;2k5d4xFLkxY]http://www.youtube.com/watch?v=2k5d4xFLkxY[/video]
bu şarkıyı sevgilime yolluyorum
HASTA ETTİN SEN BENİ HASTA:27::35::86::55:

wooow etek süper:23:
bence ayakkabıylada yapabilirsin hiçbir farklı olmaz ha ayakkabıda ha çantada
bu maxi modellere çanta olarak portföyleri yakıştırıyorum ben sadece
çok şık bi hava katıyo

zaten portfoy kullancam da ıste renk konusun da sıkıntılıyım :(

olmadı yarın neon renk bı canta alıcam .yada rengı ayakkabıyla yapıcam .

aaah anacım ne siz sorun ne ben söyliyim.birikim diyelim.gecen sevgılımı bırı aradı gostermedı soruncada kızdı,off sürekli aldatıldıgımı düşünüyorum o olay aklıma geldıkce deli olacam arayan kimdi kimdi sorular gıtmıyor beynımden kesın bı kadındı ama kımdı:47:
ben hasta oldum kızlar bu adam benı manyak yaptı,bi yandan da kpss stresı offf kızlar sureklı kalbim hop eder gıbı çok huzursuzum:ssz:

o olay ne canım daha önce aldaymımıydı?

o olay ne canım daha önce aldaymımıydı?
yok canım ispatlayamadım hiç aldatmadı herhalde ama kadın arkadasları var yılısık yılısık ve ben cok kızıyorum, dedım kı hele bır kac tanesı onlar ararsa konusursan ayrılırım dedım acaba ondan mı gostermedı kim aramıs dedım erkek merak etme dedı sonra goster dıyınce yettin artık dıye gostermedı kızdı. meraktan catlıcam:18:
artık her şeyde bağırma yoluyla üste çıkıyo şamar oğlanına döndüm:14:

kızlar yarın ağdaya gidicem gene tuttu acıyacak tasası :18:
nerene kızz ben kendım yapıom ağdamı valla:ssz:

yok canım ispatlayamadım hiç aldatmadı herhalde ama kadın arkadasları var yılısık yılısık ve ben cok kızıyorum, dedım kı hele bır kac tanesı onlar ararsa konusursan ayrılırım dedım acaba ondan mı gostermedı kim aramıs dedım erkek merak etme dedı sonra goster dıyınce yettin artık dıye gostermedı kızdı. meraktan catlıcam:18:

ama dediğin olabilir hani emrivaki yapmışsın ya ondan göstermemiştir belki:26:
kendi ağdanı yapıyon ha bende yapardım eskiden şimdi dayanamıyorum acısına

genital bölge tatlım bende kendim yapıyorum çoğu zaman ama kalıyo mutlaka epilatörle denedim iç kısımları alınmıyo onunlada :31:

canlarımm, ben de geldim, nasılsınız bakalım görüşmeyeli:16:

ama dediğin olabilir hani emrivaki yapmışsın ya ondan göstermemiştir belki:26:
kendi ağdanı yapıyon ha bende yapardım eskiden şimdi dayanamıyorum acısına
ben artık acı hissetmıyorum valla iki cırt olay bıtıyo:1:
yaa canım emınım ama bı kadın aradı cunku ayaga kalktı konusurken sankı panık oldu ve hemen kapamaya calıştı,bende çok üstüne gidemedım ablamlardaydık eniştem felan da vardı.biz balkondaydık sigara içiyodu o sırada çaldı telefon kım dedım yanagımdan optu erkek erkek dedı.bende nıye ozaman panık oldun goster cabuk dedım,snra kızdı ablamların yanına içeri kaçtı:41:

hepinize hayırlı kandiller kızlarr..
dualarımız kabul olsun inşallah bu güzel gecede..:16:
amınn inşallah bırbırımız için dua edelım kılzar Allah kulun kula duasını daha cabuk kabul edermıs.:16:
sevgilim bugun hiç aramadı kandılımı kutlamadı bende aramadım yaa genelde ilk ben arıyorum hep artık bu durum canımı sıkmaya basladı:41:

hosgeldın canımmm yoktun bayadırr ben bildiğin gibiyimm yarın yazlığa dönüyorum sen napıyosun bakalım :16:

hoşbulduk kuzumm, sınavlar bittiği gibi sağda solda takılıyorum sürekli, eve yeni geldim, takip edemedim buraları pek.:50:
sen de yarın gidiyormuşsun şansıma. Ne zaman döneceksin peki tatlım?

Back
X