- Konu Sahibi _Semiramis_
- #13.341
haklısın canım,yok suan beraber oldugumuza dair hiç bi delil sadece ilişkisi var yazıyor ama oda cok ta onemlı deıl.canım ben ne yapsam yaranamadım olmadı.resmen resımden kendı etıketını kaldırmıs artık gozukmuyor profilinde,bide haberı yokmus gıbı yapmıyor mu artık aptal yerıne koyulmaktan bıktım. ilişkimizin bozulması ıcın pusuya yatmıs kadınları sewındırıyo o işte anca, benı üzüyo. artık yoruldum canım bi süre çekilicem.gercekten insanın bahtı kara yazılınca olmuyor galıba,artık ümitsizliğe kapıldım,çok şükür sağlıgımız yerınde evmiz yuvamız var ama hiç yüzü gülmezmi bi insanın yaaa. insanlarla uğraşmaktan bıktım kızlar dertlendım cok yaaahiç resminiz yokmu facesinde yani canım..biz hiç mi mutlu olamıcaz yaa resminizide gördüm sen bebek gibi kalmışsın adamın yanında böyle bi kız beni seviyo diye başına taç edeceğine yaptıklarına bak.eğer dediğin gibi kısmetlerini düşünüyosa bırak düşünsün canım unutma senin gibi sevgilisi olmasınıda kaç kişi isterr özgüvenini kırmasına iizin verme![]()