Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

cnm evet cok kucuk ıcıne bı telefon anca sıygıyor malesef

ama napım yaa cok sırın :16:

canım yaa etek hazır degılmıs daha bır yerıne dokunmamıslar

kumas oylece duruyor kan beynıme fırladı valla

ama kadını gelıyor yolda gıdıcem dıktırıcem bı sekıl de

dıksın yanı bır haftadır beklıyorum .madem dıkmeyecekdı

baska bır yere gıderdım .son gun ben sımdı nereye dıktırım onu .

o yuzden bıraz tırnaklarımı gostermem sart :1:

canım evet yarın ,o tul etegı askılı strech bustıyer ve pembıs cantayı takıcam:16:

minik olsun çok hoş :12:

evet tatlım malesef bazılarına güler yüz yaramıyor sert olup tırnak gösterince yola geliyolar:20:

eğer yetiştiremem derse al başka terziye götür dikimi öyle zor bişey değil zaten

süper olursun yarın çatlar seninkide ne kaybettiğini görünce:32:

Son düzenleme:
kızlar Allah sızı ınandırsın bu benım sewgılıme yazan çocuklu boşanmak uzere olan bır kadın vardıya gene oyle bı soz yazmıskı resmen sewgılıme demek ıstıyor
kızlar zor duruyorum iş yerıne gıdıp rezalet cıkarmamak ıcın ınanın fecı tahrık edıyor benı
dayanamadım sewgılıme sordum gene sacma seylerle ugrasma dersıne bak dedı ne bılıyım bana mı kime ilgilenmıyorum dedı senı son kez uyarıyorum dedı.
Kızlar eger bende bır daha kıskanclık yaparsam nolayım isterse gıtsın kadının koynuna gırsın bu sefer dırekt ayrılcam hatta ayrılmıcamda acıklama yapmadan hattımı değişcem yada telimi kapıcam kızlar yok olcam ınanın burama kadar geldı
ve yenı arayısa gırcem nerdeyse ınanın benım cektıklerımı oda ceksın

ayy o s*rtugun derdı ne yaa,foto etıketı kalkar kalmaz hemen sozler yazmalar:41:

hurrem bu kızla konus dedım sana dımı ,ısın rengı ne ogren .bunla mı ugrasacaksın sen ya

ben sınırlendım .ne yuzsuz kız bu boyle yaa .

ne yazmıs canım

kızlar Allah sızı ınandırsın bu benım sewgılıme yazan çocuklu boşanmak uzere olan bır kadın vardıya gene oyle bı soz yazmıskı resmen sewgılıme demek ıstıyor
kızlar zor duruyorum iş yerıne gıdıp rezalet cıkarmamak ıcın ınanın fecı tahrık edıyor benı
dayanamadım sewgılıme sordum gene sacma seylerle ugrasma dersıne bak dedı ne bılıyım bana mı kime ilgilenmıyorum dedı senı son kez uyarıyorum dedı.
Kızlar eger bende bır daha kıskanclık yaparsam nolayım isterse gıtsın kadının koynuna gırsın bu sefer dırekt ayrılcam hatta ayrılmıcamda acıklama yapmadan hattımı değişcem yada telimi kapıcam kızlar yok olcam ınanın burama kadar geldı
ve yenı arayısa gırcem nerdeyse ınanın benım cektıklerımı oda ceksın

sakin ol tatlım ne yazmış tam olarak kadın

ayy o s*rtugun derdı ne yaa,foto etıketı kalkar kalmaz hemen sozler yazmalar:41:

hurrem bu kızla konus dedım sana dımı ,ısın rengı ne ogren .bunla mı ugrasacaksın sen ya

ben sınırlendım .ne yuzsuz kız bu boyle yaa .

ne yazmıs canım
canım resmımızın etıketı kalkar kalkmaz yıne umutlandı herhalde.sözde şöyle bişi bırbırımızın hayatına gıremesekte tam olarak çıkamıyoruz da gıbı bır sozdu.
o karıyı oyle bır rezıl ederımkı iş yerınde yemın ederım felegını sasırır
ben artık dayanamıcam kızlar yaaaa
kadınla muhatap olmakta ıstemıyorum bıde ben haksız duruma dusersem ya?
bide belkı ayrılmak uzere oldugu kocasına mı yazıyor acaba dıyede dusunmeden edemıyorum offf:41:

minik olsun çok hoş :12:

evet tatlım malesef bezılarına güler yüz yaramıyor sert olup tırnak gösterince yola geliyolar:20:

eğer yetiştiremem derse al başka terziye götür dikimi öyle zor bişey değil zaten

süper olursun yarın çatlar seninkide ne kaybettiğini görünce:32:

yaa cnm evet cok basıt dıkımı .yandan ıkı dıkıs bıde bel kemerı dıkıcek bu kadar

yanı bunu da yetıstırmezse pes yaa .bır hafta oldu .yarım saatını ayrısa dıkılırdı o etek .

yaa benım makınem bozulmasa ben kendım dıkerdım de el mahkum suan da bu terzıye offf:41:

canım resmımızın etıketı kalkar kalkmaz yıne umutlandı herhalde.sözde şöyle bişi bırbırımızın hayatına gıremesekte tam olarak çıkamıyoruz da gıbı bır sozdu.
bide belkı ayrılmak uzere oldugu kocasına mı yazıyor acaba dıyede dusunmeden edemıyorum offf:41:

:53::53::53::53::53: bu sozu mu yazmıs :53:

cnm artık bence durma rezıllıgı cıkar .faceden mesaj at derdın ne senın de .

bu kızla konusmadan ısın asıl rengını ogrenemeyeceksın sen .

yada dırek sert cıkma ,belkı sevgılıne sıkayet eder .

kıbarca konus .tatlım canım de .bıraz kelımelerı susle

ısın rengı neymıs ogren.yada hıc bırsey sorma de kı ;

canım ben x'ın sevgılısıyım bılıyorsun bahsetmıstır benden zaten

lıstesın de hıc bır kız olmasını ıstemıyorum ,sen de sevgılımı lıstenden

cıkarırsan sevınırım "de.hesap sorma ama ,sevgılısı oldugunu hatırlat:40:

Son düzenleme:
yaa cnm evet cok basıt dıkımı .yandan ıkı dıkıs bıde bel kemerı dıkıcek bu kadar

yanı bunu da yetıstırmezse pes yaa .bır hafta oldu .yarım saatını ayrısa dıkılırdı o etek .

yaa benım makınem bozulmasa ben kendım dıkerdım de el mahkum suan da bu terzıye offf:41:

sen dediğim gibi yap tatlım söyle yetiştirebilirse yapsın hemen yok mıymıy edersede lafını çartp çık başka terziye koy

tatlım belki dediğin gibi eski kocasına yazıyodur ya
şimdi sen taktın ya ister istemez kıllanıyosun onun yaptığı herşeyden
bence usulünce konuş artık kadınla
için rahat eder neymiş ne değilmiş öğrenirsin

sen dediğim gibi yap tatlım söyle yetiştirebilirse yapsın hemen yok mıymıy edersede lafını çarp çık başka terziye koy
yüzsün olanına denk gelmemişsindir umarım

tatlım belki dediğin gibi eski kocasına yazıyodur ya
şimdi sen taktın ya ister istemez kıllanıyosun onun yaptığı herşeyden
bence usulünce konuş artık kadınla
için rahat eder neymiş ne değilmiş öğrenirsin

:53::53::53::53::53: bu sozu mu yazmıs :53:

cnm artık bence durma rezıllıgı cıkar .faceden mesaj at derdın ne senın de .

bu kızla konusmadan ısın asıl rengını ogrenemeyeceksın sen .

yada dırek sert cıkma ,belkı sevgılıne sıkayet eder .

kıbarca konus .tatlım canım de .bıraz kelımelerı susle

ısın rengı neymıs ogren.yada hıc bırsey sorma de kı ;

canım ben x'ın sevgılısıyım bılıyorsun bahsetmıstır benden zaten

lıstesın de hıc bır kız olmasını ıstemıyorum ,sen de sevgılımı lıstenden

cıkarırsan sevınırım "de.hesap sorma ama ,sevgılısı oldugunu hatırlat:40:
ewet cnm sewgılımımı kastedıo acaba yaaaa
ama bn hıc bı sekıldemuhatap olmak ıstemıyorm bu şıllkla:47:

her şekilde sevgilime soyler mesaj attıgımı guwenemem yosmaya:19:
kendımı de kucuk dusurmek ıstemıyorum
eger bır halt yıyorlarsa da zaten ortaya cıkar ve bıter

kızlar sinirden çatlayacağım nerdeyse
benimki sürekli özledim özledim deyip duruyodu bende buluşalım yine dedim
çarşambadan önce mi sonra mı dedi çünkü ben ailemle çarşamba günü tatile çıkabilirim
adamda hiç heves yok gibi sanki ben öyle hissettim
kpss başvurusu için mezuniyet belgesi almaya gidebilirmiş üniye onu söyledi bana
bende anlaşılan istemiyorsun dedim
alakası yok saçmalıyosun falan dedi
bende buluşmayalım tamam kısa kes dedim
bana olgunluktan bahsediyosun hani nerde olgunluk falan dedi:53:
bende mustafa defol git zaten tatil işimiz olmadığı içinde seviniyodun (tatile çıkma planımız vardı ben izin alamadım annemlerden)
buluşma lafı ettim isteksizliğin ortada ne halin varsa gör bundan sonra telefonuda kapatıyorum istediğini yap dedim
sadece ok yazmış:53:
kızlar ağlayacağım nerdeyse sinirden ben ne aptalımda buluşma lafı ettim sürünseydi kendisi buluşalım diye diğer seferkiler gibi:47:
(bu arada farklı şehirlerdeyiz ama aramızda 2 saat mesafe var rahat gidip gelebiliyoruz )

telefonu açmayı düşünmüyorum resmen dalga geçer gibi ok yazmış offffff:47::47::47::47::47::47:

off yaa kahretsın bıktım bu terzılerden artık yemın ederım yaa .

bunlarda kı bu tavan yapmıs ego ozguven nereden gelıyor anlamıyorum

moda evınde tasarımcı da yok bunlarda kı ozguven .

daha once de bı terzıyle boyle sorun yasamıstım .alt tarafı 3 pantolon

pacası ıcın tam 2 hafta gıdıp gelmstım .2 haftanın sonun da anca dıkmeyı becermıstı .

sımdı de bu 1 haftadır bekletıyor .gıtıım yanına afra tafra yapıyor ,guya hastasından

basından kaldırıp getırmısım de afra da tafra da yaa .neymıs yarına anca dıkerım

dıyo baska da bırsey demıyor.bıktım yaa bu terzılerın sorumsuzlugundan

bunların hepsın de boyle bı sorumsuzluk var .yarına hadı dıktı dıyelım ,provada

yaa begenmedıgım bıryer olursa nasıl mudehale ettırcem .yarın zaten buluscam benım salakla

offf allahım yaa aglıycam sımdı:84::84::84::84:

çarşambadan önce mi sonra mı dedi çünkü ben ailemle çarşamba günü tatile çıkabilirim
kpss başvurusu için mezuniyet belgesi almaya gidebilirmiş üniye onu söyledi bana
bende mustafa defol git zaten tatil işimiz olmadığı içinde seviniyodun (tatile çıkma planımız vardı ben izin alamadım annemlerden)
buluşma lafı ettim isteksizliğin ortada ne halin varsa gör bundan sonra telefonuda kapatıyorum istediğini yap dedim
kızlar ağlayacağım nerdeyse sinirden ben ne aptalımda buluşma lafı ettim sürünseydi kendisi buluşalım diye diğer seferkiler gibi:47:
(bu arada farklı şehirlerdeyiz ama aramızda 2 saat mesafe var rahat gidip gelebiliyoruz )

telefonu açmayı düşünmüyorum resmen dalga geçer gibi ok yazmış offffff:47::47::47::47::47::47:

canım bana kötü bişey söylemiş gibi gelmedi ama başka bi noktaya değinicem ben..
şimdi senin en ufak hatanda hatta hatan bile olmadığında bu adam seni günlerce kahrediyo telefonlarına çıkmıyo ama senin yanlış hissettiğin bişeyde seni ikna etmek yerine gönlünü almak yerine ok yazmış sadece :53:
yani aşkım öyle bişiy yok ben seni görmeye can atıyorum dese ölmezdi heralde.. biraz uğraşsa birkaç güzel sözle pekala gönlünüde alabilirdi.. ama ok yazması bana çok tuhaf geldi..

analmıyorum ben bu sorumsuzlugu.yarın ben dugune de gıdebılırdım .

gıyecegım elbıse dıkılecek elbıse de olabılırdı .ne yapacaktım o zaman

dugun sahıplerını arayıp "elbısem dıkılmedı erteleyın mı "dıyecektım .

nasıl bı sorumsuzluktur bu anlamıyorum .orada da bı kadın var o da yarın dugune

gıdecekmıs .onun elbıseyı de hala dıkmemıs .kadın bayag evham yaptı hop oturdu hop kalktı

haklı kadın tabıkı.son dakıka sımdı nereyle anlassın .

Son düzenleme:

benımkı de aynen boyleydı valla .telefonu kapatıyorum derdım ok yazardı:52:

bulusmalarda da olsa da olur olmasa da olur modundaydı .

bıraz ısyan moduna gırıdıgımde de olgunluk edebıyatı verırdı bana

kızlar benimkide aradı bugün ben gayet sakin sakin sinirlenmeden konuştum bu barıştık sandı salak :1:
sonra bana bu çocuk sana hala mesaj atyo mu dedi bende boşver dedim.. atıyo dimi dedi evet atıyo ama cevap alamıyo alamadıkça daha çok atıyo hatta sürekli arıyo meşgule düşürüyorum yine arıyo dedim.. face de ilişkisi yok yaptığımı görmüş meğerse ondan bu kadar umutluymuş dedim.. oda he hayatında biri yok sanıyo yani dedi gülerek bende evet yok hayatımda kimse dedim öyle mi dedi öyle dedim.. iyi tamam dedi bozuldu.. :1:
sonra sana bi sakinlik gelmiş dedi bende evet kimse için kendimi üzmüyorum ondan dedim.. :1:
sonrada neyse kapatıyorum bişe diyo musun dedim demiyorum dedi kapattım ama eminim yine arayacak bu yumuşak yüzümü buldu ya barışmayı teklif edecek yine..:31:

canım bana kötü bişey söylemiş gibi gelmedi ama başka bi noktaya değinicem ben..
şimdi senin en ufak hatanda hatta hatan bile olmadığında bu adam seni günlerce kahrediyo telefonlarına çıkmıyo ama senin yanlış hissettiğin bişeyde seni ikna etmek yerine gönlünü almak yerine ok yazmış sadece :53:
yani aşkım öyle bişiy yok ben seni görmeye can atıyorum dese ölmezdi heralde.. biraz uğraşsa birkaç güzel sözle pekala gönlünüde alabilirdi.. ama ok yazması bana çok tuhaf geldi..

off canım başta dedi ama dilinin ucuyla bilmiyorum ben mi kötü niyetli düşünüyorum ama içinden gelmediğini hissediyorum
bıktım bu dengesizliklerinden hep kendisini düşünüyor canı nasıl isterse öyle davranıyor yemin ediyorum illallah ettim artık
oyuncağı değilim ben onun defolsun gitsin hayatımdan madem böyle davranacak
bide bu özgüven bu rahatlık ne anlamıyorum neyine güveniyor ki bu kadar
bu sene bitti okulu ne bi iş kaygısı ne bişey rahatına düşkünlük
dilimin ucuyla sordum naptın bakıyomusun iş diye
şu aralar içimden gelmiyor diyor:53:

Back
X