- Konu Sahibi _Semiramis_
- #13.421
kızlar iki kelam edın saatli bomba gıbıyım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm evet cok kucuk ıcıne bı telefon anca sıygıyor malesef
ama napım yaa cok sırın
canım yaa etek hazır degılmıs daha bır yerıne dokunmamıslar
kumas oylece duruyor kan beynıme fırladı valla
ama kadını gelıyor yolda gıdıcem dıktırıcem bı sekıl de
dıksın yanı bır haftadır beklıyorum .madem dıkmeyecekdı
baska bır yere gıderdım .son gun ben sımdı nereye dıktırım onu .
o yuzden bıraz tırnaklarımı gostermem sart
canım evet yarın ,o tul etegı askılı strech bustıyer ve pembıs cantayı takıcam![]()
kızlar Allah sızı ınandırsın bu benım sewgılıme yazan çocuklu boşanmak uzere olan bır kadın vardıya gene oyle bı soz yazmıskı resmen sewgılıme demek ıstıyor
kızlar zor duruyorum iş yerıne gıdıp rezalet cıkarmamak ıcın ınanın fecı tahrık edıyor benı
dayanamadım sewgılıme sordum gene sacma seylerle ugrasma dersıne bak dedı ne bılıyım bana mı kime ilgilenmıyorum dedı senı son kez uyarıyorum dedı.
Kızlar eger bende bır daha kıskanclık yaparsam nolayım isterse gıtsın kadının koynuna gırsın bu sefer dırekt ayrılcam hatta ayrılmıcamda acıklama yapmadan hattımı değişcem yada telimi kapıcam kızlar yok olcam ınanın burama kadar geldı
ve yenı arayısa gırcem nerdeyse ınanın benım cektıklerımı oda ceksın
kızlar Allah sızı ınandırsın bu benım sewgılıme yazan çocuklu boşanmak uzere olan bır kadın vardıya gene oyle bı soz yazmıskı resmen sewgılıme demek ıstıyor
kızlar zor duruyorum iş yerıne gıdıp rezalet cıkarmamak ıcın ınanın fecı tahrık edıyor benı
dayanamadım sewgılıme sordum gene sacma seylerle ugrasma dersıne bak dedı ne bılıyım bana mı kime ilgilenmıyorum dedı senı son kez uyarıyorum dedı.
Kızlar eger bende bır daha kıskanclık yaparsam nolayım isterse gıtsın kadının koynuna gırsın bu sefer dırekt ayrılcam hatta ayrılmıcamda acıklama yapmadan hattımı değişcem yada telimi kapıcam kızlar yok olcam ınanın burama kadar geldı
ve yenı arayısa gırcem nerdeyse ınanın benım cektıklerımı oda ceksın
canım resmımızın etıketı kalkar kalkmaz yıne umutlandı herhalde.sözde şöyle bişi bırbırımızın hayatına gıremesekte tam olarak çıkamıyoruz da gıbı bır sozdu.ayy o s*rtugun derdı ne yaa,foto etıketı kalkar kalmaz hemen sozler yazmalar
hurrem bu kızla konus dedım sana dımı ,ısın rengı ne ogren .bunla mı ugrasacaksın sen ya
ben sınırlendım .ne yuzsuz kız bu boyle yaa .
ne yazmıs canım
minik olsun çok hoş
evet tatlım malesef bezılarına güler yüz yaramıyor sert olup tırnak gösterince yola geliyolar
eğer yetiştiremem derse al başka terziye götür dikimi öyle zor bişey değil zaten
süper olursun yarın çatlar seninkide ne kaybettiğini görünce![]()
canım resmımızın etıketı kalkar kalkmaz yıne umutlandı herhalde.sözde şöyle bişi bırbırımızın hayatına gıremesekte tam olarak çıkamıyoruz da gıbı bır sozdu.
o karıyı oyle bır rezıl ederımkı iş yerınde yemın ederım felegını sasırır
ben artık dayanamıcam kızlar yaaaa
kadınla muhatap olmakta ıstemıyorum bıde ben haksız duruma dusersem ya?
bide belkı ayrılmak uzere oldugu kocasına mı yazıyor acaba dıyede dusunmeden edemıyorum offf![]()
lennn sashamia hatunu nerelerde![]()
yaa cnm evet cok basıt dıkımı .yandan ıkı dıkıs bıde bel kemerı dıkıcek bu kadar
yanı bunu da yetıstırmezse pes yaa .bır hafta oldu .yarım saatını ayrısa dıkılırdı o etek .
yaa benım makınem bozulmasa ben kendım dıkerdım de el mahkum suan da bu terzıye offf![]()
canım resmımızın etıketı kalkar kalkmaz yıne umutlandı herhalde.sözde şöyle bişi bırbırımızın hayatına gıremesekte tam olarak çıkamıyoruz da gıbı bır sozdu.
bide belkı ayrılmak uzere oldugu kocasına mı yazıyor acaba dıyede dusunmeden edemıyorum offf![]()
yaa cnm evet cok basıt dıkımı .yandan ıkı dıkıs bıde bel kemerı dıkıcek bu kadar
yanı bunu da yetıstırmezse pes yaa .bır hafta oldu .yarım saatını ayrısa dıkılırdı o etek .
yaa benım makınem bozulmasa ben kendım dıkerdım de el mahkum suan da bu terzıye offf![]()
ewet cnm sewgılımımı kastedıo acaba yaaaabu sozu mu yazmıs
cnm artık bence durma rezıllıgı cıkar .faceden mesaj at derdın ne senın de .
bu kızla konusmadan ısın asıl rengını ogrenemeyeceksın sen .
yada dırek sert cıkma ,belkı sevgılıne sıkayet eder .
kıbarca konus .tatlım canım de .bıraz kelımelerı susle
ısın rengı neymıs ogren.yada hıc bırsey sorma de kı ;
canım ben x'ın sevgılısıyım bılıyorsun bahsetmıstır benden zaten
lıstesın de hıc bır kız olmasını ıstemıyorum ,sen de sevgılımı lıstenden
cıkarırsan sevınırım "de.hesap sorma ama ,sevgılısı oldugunu hatırlat![]()
kızlar sinirden çatlayacağım nerdeyse
benimki sürekli özledim özledim deyip duruyodu bende buluşalım yine dedim
çarşambadan önce mi sonra mı dedi çünkü ben ailemle çarşamba günü tatile çıkabilirim
adamda hiç heves yok gibi sanki ben öyle hissettim
kpss başvurusu için mezuniyet belgesi almaya gidebilirmiş üniye onu söyledi bana
bende anlaşılan istemiyorsun dedim
alakası yok saçmalıyosun falan dedi
bende buluşmayalım tamam kısa kes dedim
bana olgunluktan bahsediyosun hani nerde olgunluk falan dedi
bende mustafa defol git zaten tatil işimiz olmadığı içinde seviniyodun (tatile çıkma planımız vardı ben izin alamadım annemlerden)
buluşma lafı ettim isteksizliğin ortada ne halin varsa gör bundan sonra telefonuda kapatıyorum istediğini yap dedim
sadece ok yazmış![]()
kızlar ağlayacağım nerdeyse sinirden ben ne aptalımda buluşma lafı ettim sürünseydi kendisi buluşalım diye diğer seferkiler gibi
(bu arada farklı şehirlerdeyiz ama aramızda 2 saat mesafe var rahat gidip gelebiliyoruz )
telefonu açmayı düşünmüyorum resmen dalga geçer gibi ok yazmış offffff![]()
kızlar sinirden çatlayacağım nerdeyse
benimki sürekli özledim özledim deyip duruyodu bende buluşalım yine dedim
çarşambadan önce mi sonra mı dedi çünkü ben ailemle çarşamba günü tatile çıkabilirim
adamda hiç heves yok gibi sanki ben öyle hissettim
kpss başvurusu için mezuniyet belgesi almaya gidebilirmiş üniye onu söyledi bana
bende anlaşılan istemiyorsun dedim
alakası yok saçmalıyosun falan dedi
bende buluşmayalım tamam kısa kes dedim
bana olgunluktan bahsediyosun hani nerde olgunluk falan dedi
bende mustafa defol git zaten tatil işimiz olmadığı içinde seviniyodun (tatile çıkma planımız vardı ben izin alamadım annemlerden)
buluşma lafı ettim isteksizliğin ortada ne halin varsa gör bundan sonra telefonuda kapatıyorum istediğini yap dedim
sadece ok yazmış![]()
kızlar ağlayacağım nerdeyse sinirden ben ne aptalımda buluşma lafı ettim sürünseydi kendisi buluşalım diye diğer seferkiler gibi
(bu arada farklı şehirlerdeyiz ama aramızda 2 saat mesafe var rahat gidip gelebiliyoruz )
telefonu açmayı düşünmüyorum resmen dalga geçer gibi ok yazmış offffff![]()
canım bana kötü bişey söylemiş gibi gelmedi ama başka bi noktaya değinicem ben..
şimdi senin en ufak hatanda hatta hatan bile olmadığında bu adam seni günlerce kahrediyo telefonlarına çıkmıyo ama senin yanlış hissettiğin bişeyde seni ikna etmek yerine gönlünü almak yerine ok yazmış sadece
yani aşkım öyle bişiy yok ben seni görmeye can atıyorum dese ölmezdi heralde.. biraz uğraşsa birkaç güzel sözle pekala gönlünüde alabilirdi.. ama ok yazması bana çok tuhaf geldi..