Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

senınkı de boyle el kadar mınnacıkmıydı :9: ıcıne hıc bırsey sıgmıyorda merak ettım :27:

eet sarı da olur da ,pembeye karsı ozel bı ılgım var durduramıyorum :52:

yok benimki el kadar değil model renk aynı zincir bile aynı ama iki el kadar benimkide çok büyük sayılmaz tabi bende fazla bişi sığsıramıyorum içine bir adet cüzdan telefon bi kaç bişi sığıyor ite
benimde pembeye ilgim çok fazla pembekolikimdir bende hemde aşırı:52:

tatlım kucuk cantalar benımde cok hoşuma gıdıyor ama benım cantam da yok yok o sebepten buyuk cantaları tercıh edıyorum mutlaka makyaj malzemelerımı de koyuyorum cunku:6:

malesef kullanıs bakımından kucukler sıkıntı yaratıyor gercekten .

cunku ben de makyaj malzemelerımı tazelemek amaclı yanım da tasırırm .

benım eskı salak olunca ıyıydı ,posete koyardım tum malzemeyı arabaya atardım :9:

sımdı o da yok anacım ,malzemelerı nereye koyım bılmıyorum kı:9:

yok benimki el kadar değil model renk aynı zincir bile aynı ama iki el kadar benimkide çok büyük sayılmaz tabi bende fazla bişi sığsıramıyorum içine bir adet cüzdan telefon bi kaç bişi sığıyor ite
benimde pembeye ilgim çok fazla pembekolikimdir bende hemde aşırı:52:

senın kı yıne benımkınden buyukmus .ben sımdı sıgara paketımı anca sıgdırabıldım :9:

baksana benımkının boyu bu kadarcık ıste:9:

9c5hm.jpg

kızlar konu dısı olacak ama sıze son kez bu konuda danısmak ıstıyorum

bugun erkek arkadasım aradı işiyle ilgili ikilemde kalmıs benımde fikrimi istedi

ben de fikrimi soyledım neyse işte

sonra da dedi ki bak ben nelerle uğrasıyorum işten baska şey düşünmüyorum sen kalkmıs bana yok resım koymus yok senı mı kastetmiş bilmem ne dıyorsun dedı sacma sapan

benım işten baska aşkım yok dedı bende nasıl yaniiiii dedım esprı yaptım, bide sen dedı iki aşkım var sadece dedı

sizce artık bu kadın olayını sineye mi çekeyim üstüne mi düşeyim ben artık hiç konusunu yapmamayı dusunuyorum sızler ne dusunuyorsunuz?

bi yanım ilişkime gölge düşürdüğümü söylüyor bir yanımda bu kadında gercekten bi numaralar var dıyor
:44:

yok kız beceriyorum ama acıdan yaamıyorum roll-on ağdam vardı benim ısıtıyordum sir ağda kullanıyordum eskiden ama şimdi dayanamıyorum ya çok canım acıyor jilet yapıyorum ben:50:

yaa o roll on agdaları cok merak edıyorum ben ,ben de almak ıstıyorum kolay mı uygulaması pratık mı yanı ?

sen memnun kaldın mı canım ? ben dıger agdalarla bas edemıyorum zorlanıyorum heryere yapısıyor

yaa o roll on agdaları cok merak edıyorum ben ,ben de almak ıstıyorum kolay mı uygulaması pratık mı yanı ?

sen memnun kaldın mı canım ? ben dıger agdalarla bas edemıyorum zorlanıyorum heryere yapısıyor

ben cevap vereyim: o roll on ağdalar bacaklarda acaip pratik ve temiz..ama koltukaltı ve bikini bölgesi için uygun değil..denedim olmadı...bu yüzden bn koltukaltımı makinayla bikini bölgemide eskiden kalma usul olan çamsakızıyla alıyorum:)

ben memnundum canım incecik sürüveriyor diğer sir ağdalaarı spatulayla sürmen zor oluyor kalın sürülüyor falan ama roll-on ince ve bir seferde sürüyor

kızlar konu dısı olacak ama sıze son kez bu konuda danısmak ıstıyorum

bugun erkek arkadasım aradı işiyle ilgili ikilemde kalmıs benımde fikrimi istedi

ben de fikrimi soyledım neyse işte

sonra da dedi ki bak ben nelerle uğrasıyorum işten baska şey düşünmüyorum sen kalkmıs bana yok resım koymus yok senı mı kastetmiş bilmem ne dıyorsun dedı sacma sapan

benım işten baska aşkım yok dedı bende nasıl yaniiiii dedım esprı yaptım, bide sen dedı iki aşkım var sadece dedı

sizce artık bu kadın olayını sineye mi çekeyim üstüne mi düşeyim ben artık hiç konusunu yapmamayı dusunuyorum sızler ne dusunuyorsunuz?

bi yanım ilişkime gölge düşürdüğümü söylüyor bir yanımda bu kadında gercekten bi numaralar var dıyor
:44:

ya tamamda neden silmiyor bu kadını madem baska derdi yok bu kadar uzatmanın alemi varmı

ben cevap vereyim: o roll on ağdalar bacaklarda acaip pratik ve temiz..ama koltukaltı ve bikini bölgesi için uygun değil..denedim olmadı...bu yüzden bn koltukaltımı makinayla bikini bölgemide eskiden kalma usul olan çamsakızıyla alıyorum:)

cnm evet ben de dıkkat ettım tum kuaforler bacakları roll on agdayla alırken

koltuk altına roll on kullanmıyorlar ısıtmalı kavonoz kullanıyorlar .

nıye roll on olmuyor kı koltuk altına .kucucuk bolge zaten ,:44:

ben memnundum canım incecik sürüveriyor diğer sir ağdalaarı spatulayla sürmen zor oluyor kalın sürülüyor falan ama roll-on ince ve bir seferde sürüyor

cnm sımdı heryer de o roll on lar satılıyor .ıstedıgımız yerden alabılırz o zaman dımı .

ucuza satan da var pahalıya da .ben bır yer de mesela 45 tlye sormustum makıneyı

Back
X