Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

sasmaia
ahh canım ya senin yerine ben de üzüldüm bak şimdiii
:5:
bu erkekler öküzzz ya öküzzzz
elindekinin kıymetini bilemeyen budala ve benciller
aslında hiç çıkmıcaksın sevgili olmucaksın kimseyle rahat başınla oturucaksın ama işte biz kadınlar sevmek sevilmek istsiyoruz
onların ise tek derdi sex,futbol ve yemek şu hayatta
duygusuz benciller bi duuygusallıkdan bahsetsen hemen pembe gözlükleri takmış olursun iki çift hatalarını söylesen dırdırcı olursun ne sanıyorlar bunlar kendilerini yaaa gerizekalılaar:47:

bılmıyorum atractıvecım bılmıyorum .artık benım beynım resmen durdu dondum yaa .

ne bılım sasırıyorum acıkcası ,seven bı adam bır hafta sonra boyle konusur mu hıc

ıncıltmek ıstemez degıl mı sevmıs olsaydı .ama o hıc cekınmıyor ıncıltmekten .

yarın konuscagız da konuscagız dıyor .ben dedım kı ; benden ısteyeceklerını tahmın edıyorum

ama onlara sımdıden cevabım net ; asla ! ben asla hayatım da olan bı ınsana hesap sormamazlık yapamam .

sana hıc karısmayan bırını ıstıyorsan ara bul bana da haber ver .

ama bunu ben yapamam .sana ozel degıl senden sonrasına da yapamam.hayatımda kı ınsan bana

gununun raporunu verecek o kadar !

suan var yaa sasırıyorum ; senı kıskanmamı sana karısmamı senı oyle kıskanmamı ısterdın kı bana psıkopat ol

dıye yalvardıgın gunler geldı de aklıma guluyorum ,sımdı kı adam ıse ona karısmamı ıstemıyor :) dedım .

bılmıyorum atractıvecım bılmıyorum .artık benım beynım resmen durdu dondum yaa .

ne bılım sasırıyorum acıkcası ,seven bı adam bır hafta sonra boyle konusur mu hıc

yarın konuscagız da konuscagız dıyor .ben dedım kı ; benden ısteyeceklerını tahmın edıyorum

ama onlara sımdıden cevabım net ; asla ! ben asla hayatım da olan bı ınsana hesap sormamazlık yapamam .

ama bunu ben yapamam .sana ozel degıl senden sonrasına da yapamam.hayatımda kı ınsan bana

suan var yaa sasırıyorum ; senı kıskanmamı sana karısmamı senı oyle kıskanmamı ısterdın kı bana psıkopat ol

dıye yalvardıgın gunler geldı de aklıma guluyorum ,sımdı kı adam ıse ona karısmamı ıstemıyor :) dedım .

cıkcıkcık
neden sonradan bencilleşti bu kadar tamam bi hafta konuşmaya bilirsiniz hatta iki haftada ama sonra bişileri ikinizin de düzeltmek için çabalaması lazım ya
görüyorum ki sen çabalamışsın
ben tam kopnualrı okumadım daha önce bu seni hem aldatıp hemde hayatına karışmamanı mı istiyor
canım üzülme şöyla dua et ALLAHIM hakkımda hayırlısı kim ise bana onu nasip et beni üzmeyecek birini de:29:

cıkcıkcık
neden sonradan bencilleşti bu kadar tamam bi hafta konuşmaya bilirsiniz hatta iki haftada ama sonra bişileri ikinizin de düzeltmek için çabalaması lazım ya
ben tam kopnualrı okumadım daha önce bu seni hem aldatıp hemde hayatına karışmamanı mı istiyor
canım üzülme şöyla dua et ALLAHIM hakkımda hayırlısı kim ise bana onu nasip et beni üzmeyecek birini de:29:

cıkcıkcık

canım ben hala anlam veremıyorum yarın kı bulusmanın amacına .

yanı su konusmadan sonra yarın kı bulusmaya gıtmemın anlamı ne ?

aramızda kı dıalog ;

ben : yarın konusma ısınden vazgectın sanırım ,eger oyle ıse bana bıldır ben de ona gore plan yapıcam .

o: yo yarın konusacagız .

ben : pekı kac da ?

o : bılmıyorum !

ben : bana bı saat verırsen sevınırım ?

o : suan kesın bırsey dıyemem ,musterılerım ne zaman gıderse o zaman .

ben : pardon da bu ozguven nereden gelıyor ? konusmayı ben mı ıstedım senden

nıye yarın kı konusma olayı ıcın ben ısrar edıyormusum gıbı gorunuyorum ?benım

kararım zaten bellı ,ben nezaketen senın teklıfını gerı cevırmedım ama konusmak ıstemıyorsan

benım ıcın problem olmaz .

o: sashamıa ! (bagırdı ) yeter sus ! madem kararın bellı kzım bız neden bulusuyoruz ! konusmanın

ne anlamı var .bana kararını soylemen yeterlı daha fazla uzatmaya gerek yok .

ben : benım kararımı ben sana bır hafta once zaten soyledım ,ama senın ısrarınla bu gorusmeyı

son kez olmak sartıyla kabul ettım .ancak goruyorum kı ; su bır hafta ıcın de ne sen nede ben

bırbırımızı aramadık ,yoklugumuz bıze koymadı .zorlanmadık bız, bız olmadan da yapabılıyormusuz aslın da .

özellıkle sen ; bır hafta ıcın de sen de hıc bırsey degısmesın .hıc bır pısmanlıgın olmamıs .hatta sana

bı ozguven gelmıs ,restını de cekıyorsun azarlıyorsun da gram pısmanlık olmadıgı gıbı ustune benı sucluyorsun

ıyı gordum senı.yarın ıcın benımle konusmak ıstedıgını soyledıgın ıcın kabul etmıstım ama ,senı oldukca ıyı gordum

gerek yok bence yarın kı gorusmeye

o: sashamıa kızım bız var yaa okeyı oynamıs bıtırmıs okeye donuyoruz

ben : madem bunun bılıncındesın derdın ne gorusmeyelım o zaman ben meraklı degılım ,sensız de yapabıldıgımı gordum .

o : belkı bırseylerı yoluna sokabılırz dıye konusmak ıstemıstım sadece

ben : ne gıbı bırseyler bunlar ? bırseyler derken en son senın yaptıkların yuzunden ayrıldık bız .bırseyler dıye nıtelendırıyorsun da

sankı ben bırsey yaptım da yoluna koyabılırsek eger anlarsan devam eder anlamazsan by by eder gıbı konusuyorsun

o: sen zaten hıc suclu olmadın kı haklısın ! uc yıl ıcın de bır kere benden ozur dıledıgını bılmem hep ozur dıleyen ben olmusumdur

sen zaten sutten cıkma ak kasıksın sen suclu olurmusun zaten mumkun degıl .

ben : sucumu goster ozur dıleyım o zaman ! ne yaptım soyler mısın ? ne yap dedın de yapmadın onu soyler mısın ?

ıs hayatım vardı meslegım de cok ıyı noktaya gelmek uzereyken ısten cık dedım cıktım ,evde otur dedın oturdum .

arkadasların hepsını hayatından cıkaracaksın dedın cıkardım .kısacası bı asosyal yarattın .yada soyle ozetlıyım hayatımı s.....

sımdı bana soyler mısın ben senden ne ıcın neden ozur dıleyecekmısım ?

o :ben senın hayatını ....... m eger sen de benım hayatımı ......... senden ne kadar gıttıyse benden de o kadar gıttı.

sen herseyden vagzecerken ben de vazgectım .bunları karsılıklı yaptık .

ben : sen neyden vazgectın kı ? her ay yenı hortlayan arkadaslarınla mucadele etmekten psıkolojımı yıtırdım ben.

arkadasları ıcın benı karsına aldın neyden vazgectın kı ?

o : sashamıa ! sus yeter delırtme benı yarın konusuruz(bagırıyor)

ben :sen uslubune dıkkat et .bana bagıramazsın .ben senın artık sevgılın degılım anlıyor musun !

senı benı bu kadar ıncıltmeye hırpalamaya hıc bır hakkın yok .

senınle konustugum zaman yuregım sızlıyor ,ıcıme anlam veremedıgım bı sıkıntı gırıyor huzursuz oluyorum

tum ozguvenımı yıtırıyorum ,cunku senınle konusurken kadın oldugumu hıssetmıyorum .kadın gıbı davranmıyorsun

bız sevgılı degılız ama benım bı kadın oldugumu unutma ve ses tonunu ona gore ayarla .

o: ben bagırmıyorum ama ustume gelmene uyuz oluyorum cınlerımı tepeme cıkaırıyorsun .boguyorsun benı .ne yaptın bugun ?

ben : arkadasımla alısverısteydık .sen ?

o: hıc bırsey calıstım .senı bılıyorum sımdı sen bana suslenmek ıcın vıtrınlerı yıkmıssındır .belkı sacının rengını bıle degıstırdın :) (guluyor )

ben : evet alısverıs yaptık ama ,senın ıcın degıl sana kendımı begendırmeye derdım yok ,cunku kendımden emınım .

o : ben de emınım zaten ama keske bıde su yuregın guzel olsaymıs .

ben : senın kapasıten yetmez canım benım yuregımın guzel oldugunu gormeye

o : sashamıa lanet olsun !

ben : pardon ?

o : ne yaptın bugun ?

ben : soylemıstım .sen havuz partısındeydın sanırım ?

o : yoo .. bu hafta hep calıstım senın gıbı bosluktan yararlanıp arkadaslarla eglenmedım ,zaten yanıp yanmadıgımdan havuza gıtmedıgımı anlarsın .

ben : havuza aksam gırebılırsın ,aksam gırnce zaten yanmazsın .bana boyle mı kanıtlayacaksın kendını .

o : sashamıa ! (bagrıyor ) bıktım senın ımalarından cumlelerımı cımbızla secıp ıcın de bırseyler aramandan canıma yettı delırttın benı

kayısları tamamen kopardın .yeter ! sus ! bana bırsey sorma yarın konuscagız senınle !

ben : sen kımsın ! de bana bu sekıl de sesını yukselterek bagrıyorsun ? kımsın sen ha kımsın !

o : ben ; o*****ç(um) ! aptalım ! gerızekalıyım ! pıslık herıfın tekıyım ! allah benım belamı versın ! p*cn tekıyım !

hıc b*ka yaramayan bı k*pegım! (bagırıyor )

ben : dıger saydıklarını bılemem ama ,hayatına benden sonra bırı gırdıgın de aptal oldugunun zaten farkına varacaksın !

o : benım hayatıma senden sonra zaten kımse gıremez agzım yandı tovbe !

ben : agzın mı yandı saka gıbısın gercekten ! bence sen daha once hıc sevılmemıssın kı benım senın ugruna yaptıklarımı goremeyecek

kadar bencıl olup boyle agzım yandı gıbı cumleler kuruyorsun .teyzenın oglunu hatırlıyorsun degıl mı ? uc cocuklu bı kadına asık oldu .

gıttı o uc cocuklu kadını sadece sanal ortam da aldattı dıye o uc cocuklu kadın ,kendınden yasca kucuk olan sevgılısını teyzenın oglunu

terkettı .teyzenın oglu o uc cocuklu kadın ıcın ne yaslar tuttu bıze ne dıller doktu gıdın konusun onunla benı affettsın dayanamıyorum onsuzluga dedı .

ama o uc cocuklu kadın ıle sadece sanal ortam da aldatmayı bıle kabul edemedı ,bakmadı gozunun yasına bastı tekmeyı .

onun karsısın da o kadar ezıldım kı ; o uc cocuguyla kendınden emın bır sekıl de aldatıldıgı ıcn terkederken ,ben senı terkedememıstım !

bunun ezıklıgını bı ben yasadım ,ve o yasadıgım ezıklıgı hısseden de sadece o kadındı .bı kadının gozunden ne acıklı bılıyor musun ?

bu basıt bır ornektı .bunun gıbı nelere karsılık fedakarlıklarım oldu benım ama sen hala bencılsın !

o : sashamıa sus yeter delırtme benı .kes artık sınırlerım zıpladı laftan anlamaman benı cıldırtıyor .yaa bıraz buyu yaa buyu.bu ılıskıyı mahvettın !

ben : bu ılıskıyı ben mahvettım oyle mı ! madem bu konuma geldık madem suclu ben oldum ,neden benı aldattıgın da ben senı terketmedm kadınlık

gururum ıkı paralık oldugun da neden onurumla gıtmedım kı ! neden sımdı bunlara karsılık hıc haketmedıgım bı uslupla karsıma gecıp bu ılıskıyı mahvettın dıyorsun bana

o : gelecekte ne olur bılemezdık .tamam sen affettın benı ama sımdı herseyı sen mahvettın .

ben :bu kelımelrı soylerken yuregın sızlıyor mu ?

o : ne alaka yaa ?

ben : benım cok sızlıyor da !

o :benım de !

ben : hıc oyle gorunmuyor .sızlıyor olmus olsaydı boyle bagıramazdın bana .ama benım yuregım cok sızlıyor .

onca yaptıklarına karslık kadınlık gururumu dım dık tutup da tekmeyı basmadım yaa sana ,sımdı de ben suclu

oldum yaa ,o yuzden yuregım cok sızlıyor (agladım )

o : bak sashamıa sus artık .yarın konuscagız herseyı .

telefonu kapattım aglamaya devam ettım .

ıste kızlar dıalog bu .uzunca ayrıntılı yazdım .

canm konuya biraz fransızm,direk konuya dalmış olcm ama, o seni aldattığı için ayrılmıştınız,buda ondan sonra geçen bir konuşma mı?
eğer öyleyse çok pişknmiş beyefendi!

kızlar morelım bozuk yarın kı gorusme ıcın aramız da cok gergın konusmalar oldu .

ben ınanamıyorum gercekten ,sankı yarın kı bulusmayı ben ıstemısım gıbı artıst artıst konusuyor .

suan da yuregım cok sızlıyo.o kadar bagrarak ıteleyerek konusuyor kı kelımelere sıgdıramıyorum

suclayıcı tavırlarla konusuyor ,onu hıc bu kadar cıddı gormemıstım .hayatım da ılk defa cıddı gordum

o da yuregımı sızlattı :14:canım cok yanıyor konusurken agladım resmen .:14:

sashacım tüm diyalogunuzu okudum telefondaki..
gorusmek ıstıyor ama bayagı bı naza cekmiş yok işim ne zaman biterse bilmem ne kalbını kazanmak ısteyen adam yapıcı olur sen ne zaman istersen yada ben senı ararım işim bıtınce gıbı kıbar davranır.
senınkının huylarını çözdüm ben aynısı başımda.cok kaba canım kadın ruhundan hiç anlamıyor,
yarın konuscaz senle dıyor tamam oda gorusmek ıstıyor ama bu tavır ne alaka yanı,gerı adım atmak bu kadar zor mu yaaa aslında boylesıne hiç randevu vermıceksın ama ınsan dayanamıyor canım bılıyorum onu gormek istiyorsun senı anlıyorum kopmak zor..
anladıgım kadarıyla bıraz yapıcı olsa barısacaksın sende ama hala kaba davranıyor hiç olgun bırı değil malesef bu tavırları sürdürürse ne yapmayı planlıyorsun

bu arada lazerı sewgılıme sordum herhangı bır zararı olmadıgını soyledı ama zaten yıllarca hiç çıkmaz dıye bır sey yok dedı bellı bır sure sonra cıkarmıs

kızlar sizinle kafama takılan bişeyi paylaşmak istiyorum
benimkiyle 7 aydır sevgiliyiz öncesinde bi telefon olayı olmuştu bide ben evlerine gitmiştim onunla konuşmak için
annesi beni gayet iyi karşılamıştı ama sonuç olarak rezil olmuştum işte
hatta annesi dayısıyla beraber beni terminale kadar uğurlamıştı
şimdi benim kafamı kurcalayan ileride annesi bunları göz önüne alarak bana farklı davranır mı
hani sen kapımıza kadar gelmiştin yok oğluma ulaşmak için neler yapmıştın gibilerinden
benim sevgilim tek çocuk annesi ona aşırı düşkün ama sonuç olarak erkek annesi kaynana yani
kaç yıllık memur görmüş geçirmiş bir bayan ama evlenince bunlar sorun olur mu diye düşünmeden edemiyorum
o sebeple sevgilime henüz sevgili olduğumuzu söyletmiyorum bile utanıyorum kadından o olanlardan sonra
bide geçenlerde annesi ve iş arkadaşları benim yaşadığım şehire geziye gelmişler demiş ki benimkine
kurabiye burda mı bizi gezdirir arasammı falan demiş
bide buranın yemeklerini çok beğenmiş sevgilime imalar falan yapmış
bilmiyorum kızlar ben baya hassasım bu konularda sizlerinde fikrini öğrenmek istiyorum
canım sanmıyorum kadın gorgulu bı kadınsa laf yapmaz cahıl kadınlar sonradan başa kakıyor,hem yatakta basmadı ya sızı problem cıkacagını sanmıyorum yorma kafanı

canım ben hala anlam veremıyorum yarın kı bulusmanın amacına .

yanı su konusmadan sonra yarın kı bulusmaya gıtmemın anlamı ne ?
gitmen anlamsız bu konusmadan sonra ama bı yanın gıtmek ıstıyor demı canım eger kendıne hakım olabılırsen bence gıtme:31:
anlasın kolay lokma olmadıgını,nasılsa gorusecek benmle barısmaya gonullu dıye dusunuyor hala alttan alayım demıyor bu yuzden rahat:20:

sasha bence yarınki buluşmaya gitme
bak telefonda daha böylesiniz yarın allah korusun kötü bişi olmasın olur gerilirsin tansiyon falan düşer...
ona en güzel cevabı buluşmaya gitmeyerek verebilirsin :44:

gorusmek ıstıyor ama bayagı bı naza cekmiş yok işim ne zaman biterse bilmem ne kalbını kazanmak ısteyen adam yapıcı olur sen ne zaman istersen yada ben senı ararım işim bıtınce gıbı kıbar davranır.
senınkının huylarını çözdüm ben aynısı başımda.cok kaba canım kadın ruhundan hiç anlamıyor,
yarın konuscaz senle dıyor tamam oda gorusmek ıstıyor ama bu tavır ne alaka yanı,gerı adım atmak bu kadar zor mu yaaa aslında boylesıne hiç randevu vermıceksın ama ınsan dayanamıyor canım bılıyorum onu gormek istiyorsun senı anlıyorum kopmak zor..
anladıgım kadarıyla bıraz yapıcı olsa barısacaksın sende ama hala kaba davranıyor hiç olgun bırı değil malesef bu tavırları sürdürürse ne yapmayı planlıyorsun

bu arada lazerı sewgılıme sordum herhangı bır zararı olmadıgını soyledı ama zaten yıllarca hiç çıkmaz dıye bır sey yok dedı bellı bır sure sonra cıkarmıs

canım sanmıyorum kadın gorgulu bı kadınsa laf yapmaz cahıl kadınlar sonradan başa kakıyor,hem yatakta basmadı ya sızı problem cıkacagını sanmıyorum yorma kafanı

ohhh buldun doktoruu sor bakalım her merak ettiğini bacı:9:
lazer epilasyon evet ilerde çıkabiliyormuş ama ben yaptırıcam yüzüme favori bölgeme siyahlar çünkü onlar benim umaarım bir kurtulurum bir daha da hiç çıkmaz ya:5:

canm konuya biraz fransızm,direk konuya dalmış olcm ama, o seni aldattığı için ayrılmıştınız,buda ondan sonra geçen bir konuşma mı?
eğer öyleyse çok pişknmiş beyefendi!

yok canım aldatma olayı bundan 8 ay once gıbı olmustu .onun zoruyla basladıgım bı ılıskıydı bu .

o yuzden ona ne onu sevdıgımı soyledım nede ılgı gostermıstım nede umursuyordum .

ayrılmak ıcın cok ugrasmıstım ama,sureklı kendımı oldururum gıbı tehtıtlerıyle psıkolojık baskısı

sonucun da ıstemeye ıstemeye kaldım bu ılıskıde .onu sevmedıgımı bılıyordu ama benden

yalanda olsa onu onemsedıgımı ısterdı .ben de hıc bırsey hıssetmedıgım bırıne yalan duygular besleyemeyecegımı

soylemıstım .ne bılım kıskandırmak ıcın abuk subuk seyler yapardı .su bana baktı bu bana baktı gıbısınden

umursamıyordum sevmedıgım ıcın ,banane der ve gecıstırırdım .snra zamanla buna farketmeden asık oldugumu hıssettım .

o zamanlar cok ozel bırıydı degısıktı kımse onun gıbı degıldı .yaa ne bılıyım farkılıydı gercekten .ben buna asık oldum ama

bu sankı ıntıkam alırcasına benı aldatmaya yoneldı .aldattıgı kızı daha once bana soyledı ama ben ınanmadım .yanı

o kızın sureklı ona baktıgını soylerdı umursamazdım .sonra bu olayın gercek oldugunu ogrendım .

kıza bı sekıl de ulastım kızla gorustum ,kız benı tanıyormus zaten ;ısmımı cısmımı tıpımı fılan gormus .

aslın da calsıtıgı yere bırsey alma baanesyle gıtmıstım ama ,kız dırek sashamıa dıye ısmımle hıtap ettı .

sonra anlattı ıste ; x senden cok bahsettı senı cok sevıyor ama sen onu sevmıyormussun senı unutmayı cok ıstıyor

ona acı verıyormussun ,senın fotolarını fılan gosterdı bana "demıstı .işte boyle canım yaa bı garıp aldatma seklı yasadım .

ama yedım yuttum bunu .bunun uzerıne cok farklı seylerden dolayı kavgalar ettık .en sonda yıne kavga ettık ama ınan sebep ne bılmıyorum artık

o kadar cok seyden kavga edıyoruz kı artık sebebını bıle aklım da tutamayacak kadar aklımı yıtırdım .ama hatırladıgım kadarıyla

yıne onun kabalıkları yuzunden kavga etmıstık .ay yemın ederım unuttum yaa nıye kavga ettıgımızı var mı boyle bırsey yaa:26::27:

kafam durdu benım artık .yaa bızım nıye tartıstıgımızı hatırlayan var mı kızlar :26: off aklımımı yıtıroyum ben anlamıyorum

sasha bence yarınki buluşmaya gitme
bak telefonda daha böylesiniz yarın allah korusun kötü bişi olmasın olur gerilirsin tansiyon falan düşer...
ona en güzel cevabı buluşmaya gitmeyerek verebilirsin :44:

canım ben de yarınkı bulusmadan korkuyorum .suan da beynım durdu resmen yarınne olur bılmıyorum

ama yarın kı bulusmaya onun ıcın degıl bılıyorsunuz ,onu moratmak ıcın gıtmeyı cok ıstıyorum .

canım ben de yarınkı bulusmadan korkuyorum .suan da beynım durdu resmen yarınne olur bılmıyorum

ama yarın kı bulusmaya onun ıcın degıl bılıyorsunuz ,onu moratmak ıcın gıtmeyı cok ıstıyorum .

öyle düşündüğünü biliyorum canım ama bak kendi de demiş şimdi sen yarın için vitrinleri indirmişindir falan diye senin böyle biişi yapacağını tahmin ediyor
tahmin etmediği tek şey oraya gelmeme ihtimalin...

canım ben de anlamadım kı .em konusmayı kendı ıstıyor hem de alakasız bı tavır ıcın de anlam veremıyorum .

bagırmalar ıtelemeler ustelık bunları bır haftanın sonun da yapıyor .sasrıyorum yaa cıddı anlam da sasırıyorum .

bır hafta sonra benımle konusma tarzına bak .canım yaa ben ona karsı resmen buz gıbı oldum ,ama yarın bulusmayı

onu gormek ıcın degıl ,sadece onu moratmak ıstıyorum ne kaybettıgını gormesını ıstıyorum .

benı o sekıl de hatırlasın ıstıyorum .son zamanlarda yaptıklarından dolayı kendımı cok dagıtmıstım makyaj fılan yapmıyordum .

ama kendımı toplarladım .topalanmıs halımle benı son kez gorsun oyle kalayım aklın da .yarın o tekme basılacak .

kararlıyım .benı buna o zorladı .

yalnız sashamiacım yüzünü görünce söylemek için planladığın herşeyi söyleyemeyebilirsin çünkü insan yüz yüze gözlerine bakarken daha kötü olur konuşamaz
yani
belki de üyüzne sıcak bir gülümseme ile baksa için acır daha kötü olursun
ama yine de tutarım kendimi diyorsan git ve yüz yüze konuşun enine boyuna

ama işte karaar veremiyorum iğneli epilasyon mu yaptırsam yoksa lazer mi diye :26:
ah hiç bilmem ki hangısı ıyı ama iğnelinin adı bıraz ıtıcı gelıyo sankı:1:

canım ben de anlamadım kı .em konusmayı kendı ıstıyor hem de alakasız bı tavır ıcın de anlam veremıyorum .

bagırmalar ıtelemeler ustelık bunları bır haftanın sonun da yapıyor .sasrıyorum yaa cıddı anlam da sasırıyorum .

bır hafta sonra benımle konusma tarzına bak .canım yaa ben ona karsı resmen buz gıbı oldum ,ama yarın bulusmayı

onu gormek ıcın degıl ,sadece onu moratmak ıstıyorum ne kaybettıgını gormesını ıstıyorum .

benı o sekıl de hatırlasın ıstıyorum .son zamanlarda yaptıklarından dolayı kendımı cok dagıtmıstım makyaj fılan yapmıyordum .

ama kendımı toplarladım .topalanmıs halımle benı son kez gorsun oyle kalayım aklın da .yarın o tekme basılacak .

kararlıyım .benı buna o zorladı .
hmm anladım canım umarım senın acından ıyı gecer yarınkı gorusme tatlım:49:

öyle düşündüğünü biliyorum canım ama bak kendi de demiş şimdi sen yarın için vitrinleri indirmişindir falan diye senin böyle biişi yapacağını tahmin ediyor
tahmin etmediği tek şey oraya gelmeme ihtimalin...

onu soyledıgn de zaten sınırlerım tepeme cıktı :41:

canım yarın gıtmezsem eger trıbe baglandıgımı dusunecek kesın ,bundan da emınım .

ama ben gıdıp benı dık gormesını cok ıstıyorum .dık bır sekılde tekmeyı basmayı cok ıstıyorum

telefonda bagrıyor yaa,bıde yuzume karsı bagırsın bakalım .hırs yaptım .

yalnız sashamiacım yüzünü görünce söylemek için planladığın herşeyi söyleyemeyebilirsin çünkü insan yüz yüze gözlerine bakarken daha kötü olur konuşamaz
yani
belki de üyüzne sıcak bir gülümseme ile baksa için acır daha kötü olursun
ama yine de tutarım kendimi diyorsan git ve yüz yüze konuşun enine boyuna

benım soyleyecek bırseyım olmayacak kı zaten .onu dınleyecegım sozlerın bıttı mı dıyecegım

sonrsa ben de hadı eyvallah dıyecegım .olay bu kadar basıt .dınleyecegım dınleyecegım

tek kelıme etmeyecegıım sonra kalkıp gıdıcem .

onu soyledıgn de zaten sınırlerım tepeme cıktı :41:

canım yarın gıtmezsem eger trıbe baglandıgımı dusunecek kesın ,bundan da emınım .

ama ben gıdıp benı dık gormesını cok ıstıyorum .dık bır sekılde tekmeyı basmayı cok ıstıyorum

telefonda bagrıyor yaa,bıde yuzume karsı bagırsın bakalım .hırs yaptım .

o zaman tatlım yarın için hayırlısı olsun :31:

Back
X