- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #13.821
off ne çekiyosun tatlım bunu sen ya adam harbiden tutarsızın önde gideniymişkurabiyem, bi süre önce inat ettim öldü bilsin beni kayıtsız kalıcam dedim.2 ay sustum.aradı açmadım,msj attı dönmedim.çıkmadım karşısına.sonra bi şekilde görüştük bunla.ben tabi bu süreçte düşünmüş,yokluğumu farketmiş,haksızlık ettiğine kanaat getirmiştir diyorum.adamın tavrı aynen şu.
"keyfin istediğinde yanında olup keyfin istediğinde kaybolamam.şuan işim var önemli bi yerdeyimsana iyi akşamlar."
ölür müsün öldürür müsün?
ben neyin kafasını yaşıyosam halen boşa kürek çekiyorum dedim.sonra iki gün geçmedi tekrar kendisi aradı.ah benim canım balım ben seni çok seviyorum da bilmem ne.
adam tutarsız.

bak bu durumlar nasıl oluyo bu biliyomusun
o kaçtıkça tabiri caizse geri çektikçe o senin için daha bi değerli oluyo
biz kızlar ne yazıkki böyleyiz bizi süründürenlere tav oluruz onları kovalamayı pek bi severiz

şimdi bu adam sana 2 gün sonra gelse gökçe sana deliler gibi körkütük aşığım dese sen havalara uçarsın
bu böyle bi süre gider zamanla seninle çok fazla ilgilenmeye başlar ilgisi seni boğar sıkılırsın sen bile şaşarsın yahu ben bu adamı bu hale getirene kadar neler çektim şimdi noluyo bana dersin
yani hevesin kaçar bi süre sonra belki sevmeye devam edersin ama eski heyecanın kalmaz
ya umarım anlatabilmişimdir gökçe gerçekten bu değişmeyen bir gerçek çok gördüm bunun örneğini
o sebeple kendini sıkıp üzmene kafanda atıp tutmaya hiiiçç mi hiiçç değmez inan bana

off kızlar canım cok sıkılıyor bugun benım
bu arada gven nereler de hıc gormedım bugun onu :44:
hayırdır sasha canını sıkan bişey mi oldu canım?
Son düzenleme: