Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

O cesareti bi turlu gosteremiyor :( ama ben şundan korkuyorum benim bi arkadasim da oyle bi iliskiden ayrildi ama ondan sonra her ciktigi erkekle beraber oldu :( yani kuzenime oyle olmasindan korkuyorum :( Ufff ya :(

canım yaa o ınsanın ıcın de olan bırsey karakter meselesı bence .

ınsanın ıcın de onune gelen her erkekle yatıp kalkmak varsa zaten

bakıre olsa da yatar kalkar olmasa da yatar kalkar .goruyoruz yanı

bakırelıgı koruyacagım dıye yemedıklerı halt kalmayanları da .

tamamen karakter meselesı bence

Son düzenleme:
canım yaa o ınsanın ıcın de olan bırsey karakter meselesı bence .

ınsanın ıcın de onune gelen her erkekle yatıp kalkmak varsa zaten

bakıre olsa da yatar kalkar olmasa da yatar kalkar .goruyoruz yanı

bakırelıgı koruyacagım dıye yemedıklerı halt kalmayanları da .

tamamen karakter meselesı bence

Dogru soyluyorsun canim o yuzden ben gerekirse hymen yaptiririz diyorum cunku bekaretimi koruyacagim diye yemedikleri halt olmayan insanlar da var yani ha bekareti korumussun yapmadigin kalmamis ha korumamissin yine yapmadigin kalmamis yani anlatabildim mi

Dogru soyluyorsun canim o yuzden ben gerekirse hymen yaptiririz diyorum cunku bekaretimi koruyacagim diye yemedikleri halt olmayan insanlar da var yani ha bekareti korumussun yapmadigin kalmamis ha korumamissin yine yapmadigin kalmamis yani anlatabildim mi

anlıyorum canım demek ıstedıgını .evet katılıyorum sana canım ,topluma karsı ıkıyuzluce olup

bakıreyım dıye gezerler ama yemedıklerı haltta yoktur ,bızım unv'de cok gordum oyle tıplerı .

ama bence tatlım hymen fılan yaptırmayın yaa ,yasadıgı seyden pısman olmasın .

onu oyle kabul edecek bırılerı elbette olacaktır .durust olmak bence cok daha onemlı .

canım kaç yaşındaki kuzenin :44:

şöyle bi bakiyim konuya dedim de neler varmış öyle:S bayağı modernleşmişiz(!) Aileler biliyo mu bu durumu? evlenmeden falan kolay şeyler mi bunlar bu kadar

şöyle bi bakiyim konuya dedim de neler varmış öyle:S bayağı modernleşmişiz(!) Aileler biliyo mu bu durumu? evlenmeden falan kolay şeyler mi bunlar bu kadar

canım ıkı resıt ınsan ,beraber olurken aıleye danısacak degıller yaa:9: tabıkı de bılmıyorlardır .

ayrıca yadırgamanız da acıkcası hıc hos degıl .sız evlılık oncesı cınsellıgı dogru bulmazsınız

baskası normal bulur .herkesın ozel hayatı sonuc da .kıme ne ! degıl mı ama .

bunun modernlesmekle alakası yok .

anlıyorum canım demek ıstedıgını .evet katılıyorum sana canım ,topluma karsı ıkıyuzluce olup

bakıreyım dıye gezerler ama yemedıklerı haltta yoktur ,bızım unv'de cok gordum oyle tıplerı .

ama bence tatlım hymen fılan yaptırmayın yaa ,yasadıgı seyden pısman olmasın .

onu oyle kabul edecek bırılerı elbette olacaktır .durust olmak bence cok daha onemlı .

Ya aslinda dogru soyluyorsu durust olmak en iyisi de benim derdim beaksinlar bu isleri tovbe etsinler filan yani ayrilcaksa ayrilsin tovbe etsin evlenene kadar yapmasin bi daha
canım kaç yaşındaki kuzenin :44:
Aramizda 9ay var canim yasitiz
Valla hic kolay degil her ay hamilemiyi acaba diye sknti cekiyorlar adetleri biraz gecikti mi biz napacaz diye yanip tutusuyorlar valla kizlara tavsiyem sirf hamile kalma korkusundan dolayi bu isten uzak durun :D her ay o skntiyi onlarla beraber ben de cekiyorum cunku napacaz nedecez diye Allaha sukur bugune kadar hamile kalmadilar hic

Kizlar konuyu kapatalim tartisma cikacak giibi ben şöyle dusunuyorum simdi bi arkadasim bi kuzenim var ya arkadasimin sevgilisi ona hic deger vermiyor mesela adeti gecikip de hamilelikten korktugunda oglan buna kufrediyor o..pu filan diyor niye dikkat etmedin diyor sanki kizin sucu var da ama kuzenimin svgilisi ise sana da bebege de kiyamam diyor destek oluyor ben kuzenime diyim ki siz iliskinizi duzeltmeye bakin sana deger veriyor diyim ama arkadasimi ayrilik icin cesaretlendiriyim boyle kufur mu edilr ya..

selam kızlar nasılsınız..
dünkü konuşmadan sonra benimki aşkımlı bitanemli mesajlar attı ama benden yüz alamayınca sinirlendi insanda heves bırakmıyosun dedi :53: ama benim kırgınlıklarım iki aşkım bi canımla geçecek gibi değil bunu onada söyledim.. beni çok zorluyosun dedi.. :43:yani iki güzel sözle eskisi gibi olacağımızı sandı o kadar kolay olmicanı söylediğimde de ben oraya geldiğimde konuşuruz netleştiririz o zaman bu konuyu dedi bende madem öyle gelene kadar mesaj atma can sıkmaktan başka bi işe yaramıyo dedim tamam dedi..
dün senin için elimden gelen herşeyi yapıcam diyip ağlayan adam bugün bende heves bırakmadın dedi yani şaka gibi.. :53:

selam kızlar nasılsınız..
dünkü konuşmadan sonra benimki aşkımlı bitanemli mesajlar attı ama benden yüz alamayınca sinirlendi insanda heves bırakmıyosun dedi :53: ama benim kırgınlıklarım iki aşkım bi canımla geçecek gibi değil bunu onada söyledim.. beni çok zorluyosun dedi.. :43:yani iki güzel sözle eskisi gibi olacağımızı sandı o kadar kolay olmicanı söylediğimde de ben oraya geldiğimde konuşuruz netleştiririz o zaman bu konuyu dedi bende madem öyle gelene kadar mesaj atma can sıkmaktan başka bi işe yaramıyo dedim tamam dedi..
dün senin için elimden gelen herşeyi yapıcam diyip ağlayan adam bugün bende heves bırakmadın dedi yani şaka gibi.. :53:

off hepsi dengesiz bırak ya:47: en iyisi yüz yüze gelmek canım oturun konuşun tüm artıları eksileri

canım ıkı resıt ınsan ,beraber olurken aıleye danısacak degıller yaa:9: tabıkı de bılmıyorlardır .

ayrıca yadırgamanız da acıkcası hıc hos degıl .sız evlılık oncesı cınsellıgı dogru bulmazsınız

baskası normal bulur .herkesın ozel hayatı sonuc da .kıme ne ! degıl mı ama .

bunun modernlesmekle alakası yok .

Ailenin yeri her zaman önemlidir danışmak gerekir, yaşın kaç olursa olsun... O zaman bi sorunla karşılaştıklarında artık ailelerinden destek istemesin kimse nasıl olsa reşitler değil mi:) Demek istediğim her şeyin çok kolay tüketildiğiydi aslında ama yazdıktan sonrada banane ya ne yazıyorum dedim içimden ama yorumlarda silinmiyo ne yazık ki

off hepsi dengesiz bırak ya:47: en iyisi yüz yüze gelmek canım oturun konuşun tüm artıları eksileri

öyle yapıcam tatlım iyice sinirlerim bozuldu bu durumdan..
da işte hemen gelemiyecekmiş ödemeleri varmış bla bla bla.. bide zaten 20 sinden sonra ramazanmış ben buna ramazana kadar gel yoksa ancak bayramdan sonraya kalır görüşme demiştim bakarız gelebildiğim illk anda gelicem dedi.. %80 eminim ki ramazan ayında gelmek isticek..

Ailenin yeri her zaman önemlidir danışmak gerekir, yaşın kaç olursa olsun... O zaman bi sorunla karşılaştıklarında artık ailelerinden destek istemesin kimse nasıl olsa reşitler değil mi:) Demek istediğim her şeyin çok kolay tüketildiğiydi aslında ama yazdıktan sonrada banane ya ne yazıyorum dedim içimden ama yorumlarda silinmiyo ne yazık ki

yanı sımdı bekarmısınız bılmıyorum ama ,topıgın baslıgını okumussunuzdur umarım .

hanı bız burada uzun surelı ılıskılerı olup da toplanan arkadaslarız .

yanı tartısma platformu yaratılacak bı kose olmadıgı ıcın,gerek yok

yarglamaya dıye dusunuyorum.aılenın yerı elbette onemlı bunun hepımız

bılıncındeyız zaten ama ,resıt olduktan aklı basın da bırı olduktan sonra

ozel hayatımı ılıskımı de aıleme danısarak yasamam sonuc da degıl mı .

elbette hayatımda kı ınsan ıyı ınsan mı kotu ınsan mı onlar benden yasca tecrube

olarak daha ıyı bılır ve yonlendırebılır benı ama ,ılıskımın ıcerıgı de bana ozeldır .

kızlar canım çok acıyor :14: hem öfkeli hem buruk içim şuanda:14:
az önce mesajlaşıyorduk okuduğumuz şehire geçici mezuniyet belgesi almaya gitti oda daha hazır değilmiş boş yere gitmiş oldu 3 saatlik yola
çok sinirlendi bende sakinleştirdim sağlık olsun aşkım dedi mesajlaşmalarımızı yazıyorum;

o : ben senden uzaklaştıkça nefes alamaz oluyorum

ben : aşkım senden farksızmıyım sanki :(

o : farklımıyım sanki diyecektin galiba

ben :senden farksız değilim demek oluyo o

o : farksız sayılmam demek farklıyım anlamına gelir ama senden farklı sayılmam dediğin zaman aynı olmuş olursun

ben : hayır mustafa yanılıyorsun ayrıca ben neyin ne anlama geldiğini bilerek söylüyorum

o : sen yanılıyorsun ayrıca neyin ne anlama geldiğini bilmiyorsun mantığını çalıştırdığın zaman haklı olduğumu göreceksin ama sende bunu kabullenecek erdem yok:53: o yüzden sana bişey söylemiyorum çünkü sen hep böyleydin kabullenme gibi bi duyguyu bilmezsin belli yani yanlış bildiğin ama sen bayan herşeyi bilen olduğun için kabullenmezsin:53::14:

ben : mustafa defol !!

yine ben :git kelime hazneni geliştir neyin ne olduğunu öğren öyle çık karşıma ama şimdi kaybol!

o :zoruna gider işte böyle:53: senin en büyük sorunun bu kabullenemezsin yanlış bildiğin bişeyi ama hiç kimse mükemmel değildir kuş beynin bunu algılamıyor senin:53: daha fazla şey saymak istemiyorum zaten gerginim senin hazımsızlığını hiç çekemem:53::14:

yine o : aptal kafa yanlış bilen sensin ama sen öğrenmeyi bile kabullenemezsin o yüzden yanlış bildiğinle otur:53:

ben :MUSTAFA YEMİN EDİYORUM ŞU DAKİKADAN SONRA BENİM İÇİN BİTTİN BEN KUŞ BEYİNLİ VE HAZIMSIZ BİRİ HİÇBİR ZAMAN OLMADIM NEYİN NE OLDUĞUNU BİLMEDEN DOĞRUYU KABULLENMEYECEK KADAR SEVİYESİZ HİÇ DEĞİLİM ÖYLE BİR KİN KUSTUN Kİ BANA ZERRE KADAR SEVGİ BIRAKMADIN İÇİMDE BİR DAHA NE ADIMI AN NEDE KARŞIMA ÇIK EBEDİYETE KADAR ...

kızlar diyalog bu o kadar gururumu incitti ki ben belki yanlış kurdum cümleyi veya o yanlış kurdu sorun değildi ama resmen içindeki tüm zehiri boşalttı banaşuanda ağlıyorum ve onu asla ama asla affetmeyeceğim telefonu kapattım asla açmayacağım:14:

Son düzenleme:
az önce mesajlaşıyorduk okuduğumuz şehire geçici mezuniyet belgesi almaya gitti oda daha hazır değilmiş boş yere gitmiş oldu 3 saatlik yola
çok sinirlendi bende sakinleştirdim sağlık olsun aşkım dedi mesajlaşmalarımızı yazıyorum;

o : farksız sayılmam demek farklıyım anlamına gelir ama senden farklı sayılmam dediğin zaman aynı olmuş olursun

ben : hayır mustafa yanılıyorsun ayrıca ben neyin ne anlama geldiğini bilerek söylüyorum

o : sen yanılıyorsun ayrıca neyin ne anlama geldiğini bilmiyorsun mantığını çalıştırdığın zaman haklı olduğumu göreceksin ama sende bunu kabullenecek erdem yok:53: o yüzden sana bişey söylemiyorum çünkü sen hep böyleydin kabullenme gibi bi duyguyu bilmezsin belli yani yanlış bildiğin ama sen bayan herşeyi bilen olduğun için kabullenmezsin:53::14:

yine ben :git kelime hazneni geliştir kimin ne olduğunu öğren öyle çık karşıma ama şimdi kaybol!

o :zoruna gider işte böyle:53: senin en büyük sorunun bu kabullenemezsin yanlış bildiğin bişeyi ama hiç kimse mükemmel değildir kuş beynin bunu algılamıyor senin:53: daha fazla şey saymak istemiyorum zaten gerginim senin hazımsızlığını hiç çekemem:53::14:

yine o : aptal kafa yanlış bilen sensin ama sen öğrenmeyi bile kabullenemezsin o yüzden yanlış bildiğinle otur:53:

ben :MUSTAFA YEMİN EDİYORUM ŞU DAKİKADAN SONRA BENİM İÇİN BİTTİN BEN KUŞ BEYİNLİ VE HAZIMSIZ BİRİ HİÇBİR ZAMAN OLMADIM NEYİN NE OLDUĞUNU BİLMEDEN DOĞRUYU KABULLENMEYECEK KADAR SEVİYESİZ HİÇ DEĞİLİM ÖYLE BİR KİN KUSTUN Kİ BANA ZERRE KADAR SEVGİ BIRAKMADIN İÇİMDE BİR DAHA NE ADIMI AN NEDE KARŞIMA ÇIK EBEDİYETE KADAR ...

kızlar diyalog bu o kadar gururumu incitti ki ben belki yanlış kurdum cümleyi veya o yanlış kurdu sorun değildi ama resmen içindeki tüm zehiri boşalttı banaşuanda ağlıyorum ve onu asla ama asla affetmeyeceğim telefonu kapattım asla açmayacağım:14:

Kızlar ben burayı uzun süredir ara ara takip ediyorum çoğunuzun ilişi gidişatına kadar biliyorum ama yorum yazmıyorum neyse şu dialoğu görene kadar okuyodum sadece ama bunu görünce dayanamadım yaa kuzumm bu nasıl bi ilişki,güzel güzel konuşurken ne alakaya maydanoz sokmuş erkek arkadaşın.
Kırılma şaşırdım kaldım yani anlamını bilmek,doğru yerde kullanmak zorunda değilsin ki.
Türkçe dersinde kompozisyon yazmıyosunuz sonuçta :53:

Kızlar ben burayı uzun süredir ara ara takip ediyorum çoğunuzun ilişi gidişatına kadar biliyorum ama yorum yazmıyorum neyse şu dialoğu görene kadar okuyodum sadece ama bunu görünce dayanamadım yaa kuzumm bu nasıl bi ilişki,güzel güzel konuşurken ne alakaya maydanoz sokmuş erkek arkadaşın.
Kırılma şaşırdım kaldım yani anlamını bilmek,doğru yerde kullanmak zorunda değilsin ki.
Türkçe dersinde kompozisyon yazmıyosunuz sonuçta :53:

evet canım canımı sıkan nokta o değer mi bunun için bana o kadar hakareti saymaya içim çok acıyor şuanda
affedilecek yeri yok şu yazdıklarının ne kuş beyinliğimi koymuş ne erdemliliğimi ne hazımsızlığımı:14:

yine ben :git kelime hazneni geliştir kimin ne olduğunu öğren öyle çık karşıma ama şimdi kaybol!

İkiniz de abartmışsınız.:31:

Benimki farksız mıyım yazsa ben farklı mıyım anlarım,adam akşam yediğini bile unutuyor.:9::9::9::9::9:

O da öyle yazmak istemiştir,eminim.:31:

Ama sonrası çok çirkin olmuş.:20:

Back
X