- Konu Sahibi _Semiramis_
- #14.361
balim lütfen biraz kendini geri cek ya,bu zor ama bi yap bakalim
bunun gelmeme nedeni kardesi degildi zaten bence maddi acidan skisik ya da ne bileyim
ihtimal vermek istemiyorum ama dedigi gibi görüsme süresinin kisaligi..
hani olur ya birseye para verirsin ama dibine kadar kullanilirsin onu sirf para verdim diye bununkide o mantik gibi
o kadar yol gelecem 2 saat az ama gelmezse o 2 saatte hic olmayacak farkinda degil..
biraz cek kendini arayinca acma bi süre,hayatimda en nefret ettigim sey ariyorsun arisyosun ulasamiyorsn ya
arayaninda bir derdi vardir illaki,birsey olsa ne bileyim anlayamiyorum..simdi sen desen ki eee hani kardesini birakamiyordn
diyecek ki eee ayni yerdeyiz bir arasa giderim..aman bu erkekleride anlamak mümkün degil
canım ben zaten onu aramıyorumki hiç.. bi buraya yazdığımda aradım oda diyeceklerimi diyip kapatacaktım..
yarım saat önce aradı açmayınca mesaj attı müsait olunca çaldır diye ama içimden hiç konuşmak gelmiyo onunla.. takılsın kafasına göre..
yok canım para değil gelememe sebebi uzun uzun konuştuk o konuyu.. dedim otobüs bileti paran mı yok.. oda o kadar değil canım maddi sorun var ama o kadar değil dedi..
kızları bırakamıyorum dedi bide babası memleketlerine giderken kızları evde tek bırakma demiş ona.. şimdi tek kalmadılar çünkü:)
bıraktım zaten naparsa yapsın kendi dünyasında..