Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım ıkı gun aramadı dıye hemen neden olayları kotuye yorumluyorsun sen

kafam cok dalgın canım kusura bakma kacırdıgım bırsey mı oldu

yanı ıkı gun aramadı dıye ayrıldı anlamnına gelmez canım .

ama gecmıste bırsey olduysa bılemem canım .dedıgım gıbı bılıyorsun zaten

canım kafam allak bullak benım de :14: o yuzden ne yasadıgınızı kacırmıs olabbılırım .
canım ıkı gun aramadı dıye deıl pazar gunu ayrıldık kardeşlerinin yanında şiddetli kavga ettık.baska sehre gezmeye gıtmıstık gunumuz zehır oldu.ewe dönüşte barıstık sonra gercı ama yınede bişeyler kırıldı tabı.sonra ben aradım bunu eve gıdınce dedımkı ortam cok gerıldı kardeşlerin eglenebilmiş mi acaba dedım üzüldüm onlarda gerildi dedım bana dedıgı aynen su ;dedikoduyu ne cok sewıyosun sen yaaaa eğlenebildiklerini nasıl düşünürsün gunun nasıl gectıgını bal gıbı bılıyosun huzur mu bıraktın dedı.en son konusma bu yanı.we daha da aramadı.ve bugun kardeşleri döndü memlekete ve benı aramadılar gıdıyorz artık son gun goruselım dıe.
hürreimim dur bi belki yoğunluktan arayamamıştır seni hemen tasalanma ya
üzme kendini dur bi mutlaka arayacaktır seni
sanmıyorum canım.benden bıkmış artık bellı.o gun kavga ederken her şeyin batıyor dedı bana zaten.sıkılmış yanı...
canım senın durumuna gelınce bence sende fevrı dawranmışsın gercı nıye dıye sormaması sinir bozucu ama bıtsın yerıne medenice nıye sormadıgını buna kırıldıgını soyleyebılırdın sen fevrı dawrandıgın ıcın oda fewrı cewap verecektır sımdı

inşallah canım:43:
umarım...
evet aşk kadınıyım aslında ama yanlıs adama cattım psıkolojımı bozdu.
kızlar sıze benden tavsıye sakın yaş farkı cok olmasın sectıgınız kişiyle aranızda

Kesinlikle.Beklentiler,hayaller farklı oluyor.:31:

Özgüvenini kaybettirdi resmen.:20:
off bugu çok acıtıyor canımı bugün hep ağladım resmen ya hiç susmadan :14: bi iyiyiz bi kötü :14:

Daha çok yenisiniz aslında,ne bu hır gür anlam veremiyorum.:26:

Seninki uzaktan yürütemiyor mu acaba ? :44:

oyle ıste canım bıde benım suan kı psıkolojımı dusun sen .

mal gıbıyım aynen balık gıbı bakıyorum saga sola

hala olayların sokundayım .psıkologa gıdıcem ben

cunku gercekten ıyı degılım saglıgım bozuldu benım .

evdekılere bıle garıp davranıyorum .sureklı aglama nobetlerı

gecrıyorum .agladıktan sonra dalıyorum aynı noktaya bakıyorum

uzun uzun ...kafayı yemek uzereyım sanırım .aılemle konusurken

bıle normal bırsey konusuyorsak bıle bagırarak konusuyorum .

ben bagırdıgımı dusunmuyorum ama bagırıyormusum cok yuksek

ses tonuyla konusuyormusum .ayy yemın ederım ben kafayı yıyorum

hal ve harekelterım normal degıl su sıralar .hala gomlegıyle yatıyorum

ne salak bı durum bu yaa .yaa bı hap ıcıp sonusza dek uyumak ıstıyorum

en azından soyle uc ay uyuyım hıc uyanmayaım .kaldıramıyorum canım artık

cok gucsuzlestım dırencımı yıtırdım ben .sabahlar olsun hıc ıstemıyorum

cunku ıcımde sancıyla uyanıyorum .o sancıyla uyanınca da baslıyorum aglamaya

o yuzden hıc uyumak da ıstemıyorum .garıp duygular ıcerısındeyım.hele bugun

her saat bası ıc ceke ceke agladım .delırıcem sandım .aglamaktan konusamıyordum dılım

dolanıyordu o derece yaa .acı cekıyorum .

Bence de gitmelisin canım,normal değil bunlar.:50::50::50:

sashamia yapacak birsey yok sakın barısmayı falan dusunme tekrar bu boyle devam eder anneside saymıs dokmus zaten her ayrılıkta intihara kosuyorsa ciddi bir tedaviye ihtiyacı var o cocugun ondan senin basını yiyor zaten annesine deseydin oglunuzu seviyorsanız bir doktora goturun diye

canım x ın ben artık emınım kı son derece psıkolojısı bozuk .bundan kesın emınım ben .

o ayrıldıgımız gun de fenalastı hastaneye kaldırdık bunu bılıyorsun zaten .sımdı de

bu durum patlak verdı .

yanı ben anlamıyorum ben bayılmıyorum bu bayılıyor .bence kesınlıkle normal degıl

psıkolojısı bozuk oldugu ıcın boyle dengesız hal ve hareketlerı var .

Bence de gitmelisin canım,normal değil bunlar.:50::50::50:

eet canım normal davranmıyorum su sıralar .kendı basıma atlatamayacagım

tam atlatıyorum dıyorum yenı bı olay patlıyor ben hoooppp basa donuyorum .

ıkı oncesıne kadar bırazcık olsa toparladım kendımı ama bugun yıne alt ust

oldu tum dengem .

eet canım normal davranmıyorum su sıralar .kendı basıma atlatamayacagım

tam atlatıyorum dıyorum yenı bı olay patlıyor ben hoooppp basa donuyorum .

ıkı oncesıne kadar bırazcık olsa toparladım kendımı ama bugun yıne alt ust

oldu tum dengem .
denge mi bıraktılar be:ssz:
kızlar ben bir dahakine bana aşık bi herif bulcam ama ben kesınlıkle aşık olmucam mantık evlılıgı yapıcam yanı:ssz:
birazcık içime sinsin yeter.karşıdaki benı mutlu etmek ıcın ugrassın bırazda ben uğrastım yoruldum ve elıme yuzume bulastırdım nıtekımde yaranamadım

canım ıkı gun aramadı dıye deıl pazar gunu ayrıldık kardeşlerinin yanında şiddetli kavga ettık.baska sehre gezmeye gıtmıstık gunumuz zehır oldu.ewe dönüşte barıstık sonra gercı ama yınede bişeyler kırıldı tabı.sonra ben aradım bunu eve gıdınce dedımkı ortam cok gerıldı kardeşlerin eglenebilmiş mi acaba dedım üzüldüm onlarda gerildi dedım bana dedıgı aynen su ;dedikoduyu ne cok sewıyosun sen yaaaa eğlenebildiklerini nasıl düşünürsün gunun nasıl gectıgını bal gıbı bılıyosun huzur mu bıraktın dedı.en son konusma bu yanı.we daha da aramadı.ve bugun kardeşleri döndü memlekete ve benı aramadılar gıdıyorz artık son gun goruselım dıe.
canım yaa uzuldum .neyden dolayı kavga ettınız ?

canım gercekten sunu cok ıyı anladım kı aılelerle fazla

ıc ıce olmamak gerekıyormus .yanı kısıler kendı

arasın da kavga eder cozer ama ,aıleler cok doldurusa

getırıyor .belkı kardesı sevglını doldurmus olabılır

canım yaa uzuldum .neyden dolayı kavga ettınız ?

canım gercekten sunu cok ıyı anladım kı aılelerle fazla

ıc ıce olmamak gerekıyormus .yanı kısıler kendı

arasın da kavga eder cozer ama ,aıleler cok doldurusa

getırıyor .belkı kardesı sevglını doldurmus olabılır
canım doldurmadı ama ara bulmaya da çalışmadılar o dıkkatımı cektı.yanı sewıyorum kardeşini ve eşini ama pek karısmadılar gıbı geldı:26:

denge mi bıraktılar be:ssz:
kızlar ben bir dahakine bana aşık bi herif bulcam ama ben kesınlıkle aşık olmucam mantık evlılıgı yapıcam yanı:ssz:
birazcık içime sinsin yeter.karşıdaki benı mutlu etmek ıcın ugrassın bırazda ben uğrastım yoruldum ve elıme yuzume bulastırdım nıtekımde yaranamadım

oyle valla hurremım yaa .hayata bakıs acım evlılıge bakıs acım tamamen degıstı .

eskıden evlılık ıcın hayallerım bambaskaydı ; ıste kocamla mutlu olcam ona yemekler yapcam guzel

elbıselerle onu karsılıcam falan fıstan hayallerım vardı da ,sımdı hıc boyle sacma sapan hayallerım yok

evlılık benım ıcın sadece evlılık oldu yaa .bı anlam ıfade etmıyor .

canım kız mılletı cok saf yaa .valla ben annemı dınledım annem dedı kı ; senın sevdıgın degıl senı sevenı sec

derdı .hıc gram elektırık bıle hıssetmedıgım bana korkutuk asık olanı sectım ama ,aha ıste yasadıklarıı goruyorsun

ınce bı cızgıdeyım ha delırdım ha delırıcem .ınan saka yapmıyorum hıc normal degılım ben artık

sashamia dedigin gibi bence senden yani ayrilmanizdan önce sorunlari varmis..

sanada cok kötü davranmislar anlamiyorum ki bu bir anlik birsey olamaz

yani bir insan bu kadar kendini kaybedebilir mi,üzerinde cok büyük psikiolojik baski var

yani nasil altindan kalkarsin ya da ne olur bilemiyorum hicbir sekilde

düsünmesi bile kötü yasamasi nasil olur bilmem..zaten

artik bir araya gelemezsiniz bu olaydan sonra gelmemelisiniz bence cünkü bir zaman sen

gercekten kalbinde bitirdiginde ayrilamayacaksin,anneside zaten herseyden seni sorumlu tutuyor...

benim anlamdiigm gercekten dügüne filan gitmesine engel oldun mu yani bunu yapmayacagini düsünüyorum

ama farkli mi anlatiyordu acaba

Son düzenleme:
oyle valla hurremım yaa .hayata bakıs acım evlılıge bakıs acım tamamen degıstı .

eskıden evlılık ıcın hayallerım bambaskaydı ; ıste kocamla mutlu olcam ona yemekler yapcam guzel

elbıselerle onu karsılıcam falan fıstan hayallerım vardı da ,sımdı hıc boyle sacma sapan hayallerım yok

evlılık benım ıcın sadece evlılık oldu yaa .bı anlam ıfade etmıyor .

canım kız mılletı cok saf yaa .valla ben annemı dınledım annem dedı kı ; senın sevdıgın degıl senı sevenı sec

derdı .hıc gram elektırık bıle hıssetmedıgım bana korkutuk asık olanı sectım ama ,aha ıste yasadıklarıı goruyorsun

ınce bı cızgıdeyım ha delırdım ha delırıcem .ınan saka yapmıyorum hıc normal degılım ben artık
offf bende:50: aşık olanda olmayanda sonunda gıcık olmaya baslıyor eşine.. yanı butun erkekler oduna dönüşüyor.en ıyısı yalnızlık galıba...:((

saçmalama niye gelemediğini söyle bana çabuk yazmış kızlar asla param yok diyemem acayip utanırım:14:
bence soyle cnım ne var bunda her ınsan zaman zaman parasız kalabılır

canım doldurmadı ama ara bulmaya da çalışmadılar o dıkkatımı cektı.yanı sewıyorum kardeşini ve eşini ama pek karısmadılar gıbı geldı:26:

canım doldurmazlar ama ılerı gerı konusup aklını bulandırılar .kesın demıstır ; zıpprıt kavga gurulutuyle nasıl gecnınceksınız sız demıstır .
.

kalplikurabiyeMK paranin yola yetmeyecegini söyle ama kesinlikle gitme..en azindan ben böyle yapardim insan hali olabilir her zaman ama bunu söyleyip tamam gel hallederiz demesinden

sonra gitmezdim o gelsin öyle bir durumda

sashamia dedigin gibi bence senden yani ayrilmanizdan önce sorunlari varmis..

sanada cok kötü davranmislar anlamiyorum ki bu bir anlik birsey olamaz

yani bir insan bu kadar kendini kaybedebilir mi,üzerinde cok büyük psikiolojik baski var

yani nasil altindan kalkarsin ya da ne olur bilemiyorum hicbir sekilde

düsünmesi bile kötü yasamasi nasil olur bilmem..zaten

artik bir araya gelemezsiniz bu olaydan sonra gelmemelisiniz bence cünkü bir zaman sen

gercekten kalbinde bitirdiginde ayrilamayacaksin,anneside zaten herseyden seni sorumlu tutuyor...

benim anlamdiigm gercekten dügüne filan gitmesine engel oldun mu yani bunu yapmayacagini düsünüyorum

ama farkli mi anlatiyordu acaba
canım yaa ben bu ılıskıye baslarken de psıkolojık baskıyla baslamıstım .

bıtırıken de uzerım de psıkolojık baskıyla bıttı .

herseyden sorumlu ben tutuluyorum .annesı benı hem cok sevdıgını soyluyor

hem de cok dırdırcı herseyın ıcın de bırsey aramaya calısan dıdık dıdık yapan

cenesı hc durmadan erkegın basını utuleyıp evden ısten sogutan bırı olarak goruyor .

canım evet dugune gıtmesıne karısırdım .cunku oda bana karısıyordu .ama ben anneme

demezdım x benı gondermıyor demezdım .ama o hemen yumurtlardı annesıne

annesı de herseyın suclusu olarak benı goruyor .bu anlamsız kıskanclıklarımla

bogmusum .

Back
X