- Konu Sahibi _Semiramis_
- #14.421
canım ıkı gun aramadı dıye deıl pazar gunu ayrıldık kardeşlerinin yanında şiddetli kavga ettık.baska sehre gezmeye gıtmıstık gunumuz zehır oldu.ewe dönüşte barıstık sonra gercı ama yınede bişeyler kırıldı tabı.sonra ben aradım bunu eve gıdınce dedımkı ortam cok gerıldı kardeşlerin eglenebilmiş mi acaba dedım üzüldüm onlarda gerildi dedım bana dedıgı aynen su ;dedikoduyu ne cok sewıyosun sen yaaaa eğlenebildiklerini nasıl düşünürsün gunun nasıl gectıgını bal gıbı bılıyosun huzur mu bıraktın dedı.en son konusma bu yanı.we daha da aramadı.ve bugun kardeşleri döndü memlekete ve benı aramadılar gıdıyorz artık son gun goruselım dıe.canım ıkı gun aramadı dıye hemen neden olayları kotuye yorumluyorsun sen
kafam cok dalgın canım kusura bakma kacırdıgım bırsey mı oldu
yanı ıkı gun aramadı dıye ayrıldı anlamnına gelmez canım .
ama gecmıste bırsey olduysa bılemem canım .dedıgım gıbı bılıyorsun zaten
canım kafam allak bullak benım deo yuzden ne yasadıgınızı kacırmıs olabbılırım .
sanmıyorum canım.benden bıkmış artık bellı.o gun kavga ederken her şeyin batıyor dedı bana zaten.sıkılmış yanı...hürreimim dur bi belki yoğunluktan arayamamıştır seni hemen tasalanma ya
üzme kendini dur bi mutlaka arayacaktır seni
canım senın durumuna gelınce bence sende fevrı dawranmışsın gercı nıye dıye sormaması sinir bozucu ama bıtsın yerıne medenice nıye sormadıgını buna kırıldıgını soyleyebılırdın sen fevrı dawrandıgın ıcın oda fewrı cewap verecektır sımdı