Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kalplikurabiyeMK paranin yola yetmeyecegini söyle ama kesinlikle gitme..en azindan ben böyle yapardim insan hali olabilir her zaman ama bunu söyleyip tamam gel hallederiz demesinden

sonra gitmezdim o gelsin öyle bir durumda

dediğini yapacağım canım çok mantıklı bu
acayip utanırım ben öyle bi durumda zaten para mara konularında:25:

canım yaa ben bu ılıskıye baslarken de psıkolojık baskıyla baslamıstım .

bıtırıken de uzerım de psıkolojık baskıyla bıttı .

herseyden sorumlu ben tutuluyorum .annesı benı hem cok sevdıgını soyluyor

hem de cok dırdırcı herseyın ıcın de bırsey aramaya calısan dıdık dıdık yapan

cenesı hc durmadan erkegın basını utuleyıp evden ısten sogutan bırı olarak goruyor .

canım evet dugune gıtmesıne karısırdım .cunku oda bana karısıyordu .ama ben anneme

demezdım x benı gondermıyor demezdım .ama o hemen yumurtlardı annesıne

annesı de herseyın suclusu olarak benı goruyor .bu anlamsız kıskanclıklarımla

bogmusum .

canim diger seylerde birsey diyemecem ama ne kendine karistir nede bu sekilde karis...

bak benm yaklasik 8 yil olacak iliskime karismadim oda bana karismaz hos karissa zaten kiyameti koparirim,

sevgilim kocam degil ailemin onayladigi heryere giderim..oda gider benim pek cevre yok yurt disindayim arkadasimdada kalirim hoslanmaz kaldigim kiside

ama yinede sesini cikarmaz...haa o bi yere gidince gec gelirse eger az trip yaparim oda ne zaman ciksam böyle yapiyosun der pek cikmadigi halde

ama gidecekse gider,bu dediklerin aslinda sende kötü bir etki yapmamis yapsada cok takmamissin ama sanirim o bunu dedigin gibi paylasmis annesiyle

sende annene söylesen kizardi..

simdiden sonrasi kimseye hayatina müdahele ettirme gideceksin geleceksin vs vs..bu saglikli iliski türünde yok..sizler benden kücüksünüz sadece bir abla tavsiyesi olarak al...

Kzlarrrr Nolmus bu topige boyle bu topige ayrilan ayrilana. Simdi size tek bir yorumym olacak ,tlden yaziyorum kusura bakmayin. Hayatinizdan cikarttiginiz ve gercekten olmasi size zarar verecek adamlari hayatinizdan sokmamk uzere cikarin zor evet ama imkansiz degil. Dusunun o adamlarin goreviymis bu bunun icin girmis hayatiniza vesize
Belkide hsyatiniz askini getirecekler bunun icin hic uzulmeyin hic. Kotu iyinin habercisidir. Sashacim hakkinds hayrli olsun sucsz olup biraksaydi uzulurdum ama haktmis kkmse asktn olmemis. Hummerland yas farki yasanmislik cok onemli o doymus ve ihtiyclari farkli ve sen onu karsilamayabilirsin ve sonucnda uzulebilirsn. Hakkinizda topluca hayirlisi olsun

annesı benı sucladı canım .oglunun psıkolojısını bozmusum .

sureklı herseyı dıdıklıyormusum acık aramaya calısıyormusum .

yuvayı dısı kus yaparmıs .hersey bu kadar dıdıklenmezmıs kımsede

tad tuz bırakmamısım oglunun dengesı bozulmus .

ogluna hıc guvenmıyormusum akraba dugunune bıle gıtmeyeceksın

dıye baskılar kuruyormusum .ufacık sebeplerden dolayı bıttı deyıp cekılıyormusum

oglunun dengesı bozuluyormus .oglu da benım cenemden kurtulmak ıcın

elının altın da bılgısıyar olunca gırıyormus karı kızla dalga gecıyormus

benım cenemden kurtulmak ıcın onlarla dalga gecıp kafa dagıtmaya calısıyormus .

erkekler dırdırdan bunalırmıs daralırmıs .erkekler dırdıra gelemezmıs

kendımden kacırırmısım .onun oglu hıc bı kızla bulusmamıs hıc bı kızla yatıp kalkmadı .

benım oglum bı b*k yıyorsa nette karı kızla dalga gecmıstır ,oda sırf senın cenenden

dırdırından nefes alabılmek kafasına dagıtmak ıcınmıs.oglu para bırıktırıyormus

paranın 1 tlsıne bıle dokunmamıs .kotu nıyetlı olsa o parayla ıstedıgı kadınla da

takılırmıs .ne yapıyorsa sanal ortamın da yapıyor orada mılletle gır gır gecıyormus

kımsenın yuzunu gordugu bıle yokmus .bunu ona yaptıran da benım huzursuzlugummus

cenemmıs .herseyı cok derın yasıyormusum .oglu kımseyle yatmamıs kalkmamıs sanal da

kızın tekıyle konustu dıye ortalıgı ayaklandırmısım .butun erkekler sanal da bunaldıkların da

kafa dagıtmak ıcın karı kızla konusurlarmıs .mıs mıs da mıs .

aman bu ne ya.. oğlunu göklere çıkarmış, seni günah keçisi ilan etmiş resmen..
asıl o sana kötülük yaptı.. sen onu cümle aleme rezil etmedin tabi aslında öyle yapacaktın anlayacaktı.. onlar bu dilden anlıyo demekki..
erkektir yapar eder sözlerinden de nefret ederim.. erkekleri böyle tepelere çıkarıyolar sonra biz onları kısıtlıyoruz gibi bi durum oluşuyo..
böyle analar yüzünden kadınlar eziliyo aldatılıyo aslında.. oğullarına resmen sen erkeksin felsefesini empoze ediyolar.. sen bakma ona canım benim vik vik vik ötmüş işte :1:

valla sashamia bu seni geri dondurme politikası baska birsey degil madem boyle bir durum var ailesinin hic aramaması lazımdı seni hani hicbir aile boyle bir durumu karsı tarafa soylemek istemez

canim diger seylerde birsey diyemecem ama ne kendine karistir nede bu sekilde karis...

bak benm yaklasik 8 yil olacak iliskime karismadim oda bana karismaz hos karissa zaten kiyameti koparirim,

sevgilim kocam degil ailemin onayladigi heryere giderim..oda gider benim pek cevre yok yurt disindayim arkadasimdada kalirim hoslanmaz kaldigim kiside

ama yinede sesini cikarmaz...haa o bi yere gidince gec gelirse eger az trip yaparim oda ne zaman ciksam böyle yapiyosun der pek cikmadigi halde

ama gidecekse gider,bu dediklerin aslinda sende kötü bir etki yapmamis yapsada cok takmamissin ama sanirim o bunu dedigin gibi paylasmis annesiyle

sende annene söylesen kizardi..

simdiden sonrasi kimseye hayatina müdahele ettirme gideceksin geleceksin vs vs..bu saglikli iliski türünde yok..sizler benden kücüksünüz sadece bir abla tavsiyesi olarak al...

dogru soyluyorsun canım da benı boyle yapan o oldu .ben boyle bırı degıldım zaten

ama yasın yanın da kuru da yanar yaa aynen oldu .gıttıkce ona benzemeye basladım ben de .

bızım ılıskı en basından sorunlu bı ılıskıydı zaten .

aman bu ne ya.. oğlunu göklere çıkarmış, seni günah keçisi ilan etmiş resmen..
asıl o sana kötülük yaptı.. sen onu cümle aleme rezil etmedin tabi aslında öyle yapacaktın anlayacaktı.. onlar bu dilden anlıyo demekki..
erkektir yapar eder sözlerinden de nefret ederim.. erkekleri böyle tepelere çıkarıyolar sonra biz onları kısıtlıyoruz gibi bi durum oluşuyo..
böyle analar yüzünden kadınlar eziliyo aldatılıyo aslında.. oğullarına resmen sen erkeksin felsefesini empoze ediyolar.. sen bakma ona canım benim vik vik vik ötmüş işte :1:

oyle valla canım .anne bunu derse oglan ne yapmaz kı .

zaten ana kuzusunun tekıydı .hep beraber el ele

verıp delırttıler benı .tum akıl saglımı bozdum .

psıkologdan randevu alıcam bu hafta .

kurabiyem naptınız ayrılmayı kabul etti mi? bi mesajında bitsin yazmışsın..
hürrem canım daha çok gençsin seni mutlu etmiyosa yol ver gitsin.. sen onu önemsedikçe o kendini bişey sandı baksana.. sen ilgi şefkat aşk bekliyosun yat kat mücevher istemiyosun ki..
erkekleri anlamıyorum ya.. bu ne üşengeçlik bu ne vurdumduymazlık.. bi kıza aşk ve mutlulukta vermiyosan yoldan çekilde bari kısmetlerimizi kapatma di mi.. iyice feminist oldum ben ya :1:

Kzlarrrr Nolmus bu topige boyle bu topige ayrilan ayrilana. Simdi size tek bir yorumym olacak ,tlden yaziyorum kusura bakmayin. Hayatinizdan cikarttiginiz ve gercekten olmasi size zarar verecek adamlari hayatinizdan sokmamk uzere cikarin zor evet ama imkansiz degil. Dusunun o adamlarin goreviymis bu bunun icin girmis hayatiniza vesize
Belkide hsyatiniz askini getirecekler bunun icin hic uzulmeyin hic. Kotu iyinin habercisidir. Sashacim hakkinds hayrli olsun sucsz olup biraksaydi uzulurdum ama haktmis kkmse asktn olmemis. Hummerland yas farki yasanmislik cok onemli o doymus ve ihtiyclari farkli ve sen onu karsilamayabilirsin ve sonucnda uzulebilirsn. Hakkinizda topluca hayirlisi olsun
haklısın canım...
o yoldan dönüyor bense yola yeni çıkıyorum. Zor...
hepımızın hakkında hayırlıs olsun ayrılık cok acı ama herkes hayatında boyle bır acı yasıyor gozlemlerım kadarıyla, sonunda sevılmek ne demek er gec goruyorlar ınsallah bıze de boyle olur..

kurabiyem naptınız ayrılmayı kabul etti mi? bi mesajında bitsin yazmışsın..
hürrem canım daha çok gençsin seni mutlu etmiyosa yol ver gitsin.. sen onu önemsedikçe o kendini bişey sandı baksana.. sen ilgi şefkat aşk bekliyosun yat kat mücevher istemiyosun ki..
erkekleri anlamıyorum ya.. bu ne üşengeçlik bu ne vurdumduymazlık.. bi kıza aşk ve mutlulukta vermiyosan yoldan çekilde bari kısmetlerimizi kapatma di mi.. iyice feminist oldum ben ya :1:
evet canım sadece sevgı ve sadakat istedim zor geldı herhalde bunlar...
canım ınan zorlamayla olmuyormus içinden gelmesı gerekıyor ben ne desem boş.kendımı çekıyorum artk kına yaksın bı taraflarına...

oyle valla canım .anne bunu derse oglan ne yapmaz kı .

zaten ana kuzusunun tekıydı .hep beraber el ele

verıp delırttıler benı .tum akıl saglımı bozdum .

psıkologdan randevu alıcam bu hafta .

al canım kendine gel bi.. birazda kendin için bişeyler yap..
onlara da deseydin ne olursa olsun bana haber vermeyin bundan sonra diye..

evet canım sadece sevgı ve sadakat istedim zor geldı herhalde bunlar...
canım ınan zorlamayla olmuyormus içinden gelmesı gerekıyor ben ne desem boş.kendımı çekıyorum artk kına yaksın bı taraflarına...

yani biz kadınlar bazen kendimizi kandırıyoruz.. işte o böyle değildi değişecek biliyorum.. yok onca senenin hatırı var hemen bitirmim belki düzelir diye diye kendimizi perişan ediyoruz farkında değiliz.. onlara hiçbişe olmuyo yollarına devam ediyolar bi şekilde duygusal çöküntüleri psikolojik rahatsızlıkları biz çekiyoruz..

yani biz kadınlar bazen kendimizi kandırıyoruz.. işte o böyle değildi değişecek biliyorum.. yok onca senenin hatırı var hemen bitirmim belki düzelir diye diye kendimizi perişan ediyoruz farkında değiliz.. onlara hiçbişe olmuyo yollarına devam ediyolar bi şekilde duygusal çöküntüleri psikolojik rahatsızlıkları biz çekiyoruz..
aynen oyle hiç bişede duzelmıyo ınsanın huyu değişmıyo.kızlar bende telefona gecıcem yawas yawas yatıcam artıkta...

Tam tarih yazam bari. :D 08.09.2008 den beri birlikteyiz.. anamız babamız bile tanıştı ama ortada ne nişan var ne söz. anca kendi aramızda yüzük taktık.

bizim ki galiba şey olacak, bi an da kolundan tutup nikah dairesine götürüp imzayı attırıcam. :D

Son düzenleme:
oooooooof kızlar oooof neden hala bu işin içinde bi bit yeniğinin olduğunu düşünüyorum beni sevmediğinden değil bu gidiiiiiiş beni mutlu edemeyeceğini düşündüğü için ailesinden kopamadığı için onların hayatını yoluna koyana kadar kendi hayatına odaklanamayacağı için çıkacak kokusu elbet bir gün ama artık her şey için çok geç. biliyorum benimle olmak istediğini hala hissedebiliyorum. bundan önceki ayrılık kararlarının 2sinde de evden çıkmaz yemek yemez sabahlara kadar beni sayıklar olmuştu. bu 3.sü neyin nesi? düşünmemeye çalışıyorum ama 1-2 nokta var benim bu hissettiklerimi destekleyen. aklıma geldikçe "neden?" diye sormadan edemiyorum.

Maşallah canım,Allah tamamına erdirsin tez zamanda.:nazar::16:

canım ıyı bır baba olacagını dusunuyorum ıyı bır eşte olabılır belkı ama cok kırıcı konusmalar yapıyor.iyi yönleri de var kotu yonlerı de.tek derdım özel hissedilmek suan için:((

kesınlıkle atılıyorum canım.biz çantada keklık modda oldugumuzdan heyecan uyandırmıyoruz kaybetme korkusu yasasalardı asklarından ölürlerdi,hatayı basında yaptık cok sewmekle herhalde ınsanoğluna ıyılık yaramıyor.canım dedıgın gıbı cok patavatsız ve o durust dawrandıgını ıyı bişey yaptıgını dusunuyo ama bana gore cok acımasız,özgüvenım yerlerde canım kendımı bı kadın olarak bıle hissedemıyorum eve de kapandım zaten iyice bunaldım,:((

hadı yıne ıyısın gozun aydın canm

çok sevindim canım senin adına..
daha geçen gece sevgilinin ayrıyken sana attığı maili okumuştum gözlerimden yaşlar süzülmüştü..
bütün sorunları böyle aşarsınız inşallah..

cok sevındım canımm sizin sevginizin büyüklüğü ortadaydı zaten kayhan yazdığı mektupta hepimizi ağlatmıştı birbirinizin değerni bilin gerçek seven bulunmuyo en azından ben bulamadımm..inşallah nişanınızın düğününüzün hatta bebeğinizin bile haberini verirsin bizlere :16:
çok sağolun kızlar:16: hepinizin dualarına kocaman bir AMİN diyorum. iyi dilekleriniz için de çok çok teşekkür ederim:16:
Bu arada burayı çok özledim, yazdıklarınızı takip etmeyi çok istiyorum ama staj yapıyorum, eve gelince bitmiş oluyorum resmen:50: Evlenince nasıl ev hanımlığını ve işi bir arada götürcem bilemiyorum:31:

$Fotoğraf1425.webp kızlar yorum yapın bakem:1:

çok sağolun kızlar:16: hepinizin dualarına kocaman bir AMİN diyorum. iyi dilekleriniz için de çok çok teşekkür ederim:16:
Bu arada burayı çok özledim, yazdıklarınızı takip etmeyi çok istiyorum ama staj yapıyorum, eve gelince bitmiş oluyorum resmen:50: Evlenince nasıl ev hanımlığını ve işi bir arada götürcem bilemiyorum:31:

noldu kız geçmişi okuyamadım ammavelakin nişanlandınız mı yoksa bu tebrikler ne için:53:

kızlar canlarım nasılsınız biz bugün buluştuk oturduk enine boyuna herşeyi tartıştık bu arada zorla ikna etti beni böyle bir sebepten dolayı asla gelmemezlik yapamazsın dedi bende kabul ettim parayı kendisi ödedi
yüzyüze iken çözülmeyecek sorunumuz yok ama uzaklık işte:50:
güzel bi gün geçirdik bowling oynadık yemek yedik gezdik stres attık çünkü ikimizde son zamanlarda baya gerilmiştik
anlaşılan o ki ilişkisini uzaktan sürdüren fakat çok tartışan topiğimizin hatunları aşkınızı hiç yere bitirmeyin inanın göz göze çözülmeyecek bişey kalmıyor
bize kalan sadece telefonda kendimize hakim olmak ve daha ılımlı yaklaşmak olaylara yoksa uzaklık asla engel değil ilişkilerimize

Back
X