- Konu Sahibi _Semiramis_
- #14.461
kızlar canlarım nasılsınız biz bugün buluştuk oturduk enine boyuna herşeyi tartıştık bu arada zorla ikna etti beni böyle bir sebepten dolayı asla gelmemezlik yapamazsın dedi bende kabul ettim parayı kendisi ödedi
yüzyüze iken çözülmeyecek sorunumuz yok ama uzaklık işte
güzel bi gün geçirdik bowling oynadık yemek yedik gezdik stres attık çünkü ikimizde son zamanlarda baya gerilmiştik
anlaşılan o ki ilişkisini uzaktan sürdüren fakat çok tartışan topiğimizin hatunları aşkınızı hiç yere bitirmeyin inanın göz göze çözülmeyecek bişey kalmıyor
bize kalan sadece telefonda kendimize hakim olmak ve daha ılımlı yaklaşmak olaylara yoksa uzaklık asla engel değil ilişkilerimize
tatlım bu dediğine katılıyorum.. fevri tavırlarımızdan kaybediyoruz hep..
benimki bana derdi zaten hep "bizi bitirmeye getirecek şu olaylar, yanyana olsak tartışma sebebi bile olamazdı"diye.. çok doğru gerçekten..
bizde dün gece uzun bi konuşma yaptık onun öncesindede mesajlar attı hep, bana yardım et elele çıkalım bu zor durumlardan diye.. gecede konuştuk uzun uzun ve bana "ne istersen yaparım ama gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum" dedi.. "bilsem yapacam ama ne yapabilirim diye düşünmekten başka bişe yapamıyorum.. şöyle yapalım madem benim kafam çalışmıyo bu sorunları çözmek için, sen bana ne yapmam gerektiğini söyle yapıcam hepsini" dedi.. ben önce yok dedim ama sonra bakalım yapacak mı diyede şunları şunları yap dedim ve yapmaya başladı şimdiden.. yapmayada devam edeceğini söyledi gelecekteki isteklerim için, hiçbirinede olmaz yapamam demedi ki küçük şeylerde istemedim açıkçası.. bana "sen benim zayıf noktamsın beni deli edecek kadar kızdırsan kafamı attırsan da 1 dk sonra sen sakin konuşmaya başla bende dayanamam kuzu gibi olurum" dedi bende "biliyorum" dedim..