canım sana bişi diyim mi beklentiye girmediğim günleride bilirim diğer ilişkilerimde hele özellikle önce ki ilişkimi dün gibi hatırlıyorum hiç bir beklenti içinde değildim ne ilgi bekliyordum ne bir güzel söz ne de kırılırdım ama o ben beklemedikce bana ilgi,sevgi ve aşk dolu sözler söylerdi hiç biri umrumda değildi beklentimde yoktu gözümde büyüttüğüm bişi de ama tek fark ona aşık değildim
evet buna beklentim büyük evet bunun her şeyini gözümde büyütüyorum evet bu bişi söyledimi herkesten çok kırılıyorum çok sevgi içindeyim beklentilerim i karşılayamıyor gibi geliyor çünkü bunuu çok seviyorum sebebi bu o kadar seviyorum ki bazen acı duyuyorum aşkından dolayı bu yüzden herşey belkide hassaslığımda bu yüzden ama işte bazen umut ettiğin herşey gerçekleşmiyor şu hayatta çok sevmeme rağmen beklentilerimi karşılayamıyor evet aslında bazen boşa konuşuyormuşum gibi hissediyorum hep aynı şeyler
bazen öyle bir oluyor ki sanki alıyo beni bir labirente bırakıyo ve ben çıkış yolumu bulamıyorum nerden nereye gideceğimi bilemiyorum