Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aricak bende biliyorum.. ama sürekli telefona bakmayada sinir oluyorum bazen telefonumu alıp çekmecelere yüksek yerlere saklıyorum çocuk gibi..
eskisi gibi olma yolundada ilerliyo bu arada dediğini yapıyo yani.. girme dediğim sosyal sitelere mesajlar yazmış.. bende tesadüfen gördüm sürekli bakasım geliyo yine bişey yazmış mı diye.. sürekli dua ediyorum allahım bu işin hayırlısını ver artık, üzülmek istemiyorum diye inşallah en yakın zamanda kabul olur dualarım..:31:

bunu bende yaparım hep:1: dedigin gibi cnm hayırlısı olsun hayırlı degilse hic aramasın daha iyi

bunu bende yaparım hep:1: dedigin gibi cnm hayırlısı olsun hayırlı degilse hic aramasın daha iyi

amin canm inşallah.. şu günler bi bitse başka bişey istemiyorum şimdilik.. bu en uzun ilişkimdi ve çok hırpaladı beni.. yalnızlıkda güzel aslında ben hep kendi başımada mutlu olmuşumdur..
hepimiz için hayırlısı olsun topikçe inşaallllaahhh :1:

Son düzenleme:
O kadar zormuş ki bir ilişkiyi yürütmek, öyle yorucuymuş ki.. Öyle çaresiz hissediyorum ki bazen kendimi..

Ya sabrımızın son demlerinde evlenicez.. Ya da öyle ışte.

hoşgeldin tatlım nerelerdeydin sen yaa :29: gerçi ben de artık pek uğrayamıyorum
Hoşbulduk Sedefcim :) Ankara'dayım canım o yüzden pek giremiyorum, fırsat olmuyo gezmekten :10:
Sende KPSS yüzünden giremiyosun dimi? Ona çalışıyodun ya..Ahh ahh mahvetti bizi bu sınavlar benim sonuçlar da açıklandı, geçen sene daha iyi yapmışım.puanım 300. Abim bi sene daha daha hazırlanıcaksan, ama çok çok iyi çalışıcaksan Ankara'da kal, hazırlan derim yok eğer çalışmayacaksan tercih ver derim diyo..Bazıları da ver ver git diyo bende napıcağımı bilmiyorum :26:

semiramis engel mi var peki olmamasi icin? yani ne icin öyle düsünüyor?
yoo kendi aramızda takılan 2 yüzük için ne gibi engel olabilirki canımm aileler arasında olsa tmm dicem gerçi bunca seneden sonra onu bile istemesi lazım bi erkek olarak ama nerdeeee başka erkekler evlenelim diye sevgililerine yalvarırken bizimki yakında sözlenmeyelim evlenmeyelim diye yalvaracak :5:

sonra o isticek söz möz senin hevesin kaçacak işte inşallah böyle olmaz..
bazen etrafımdaki kızlara çok imreniyorum öyle sevgilileri var ki kız daha bişey demeden anlıyolar ne istediğini ve yapıyolar.. keşke banada onlardan biri denk gelseydi..
:52:
yok o istemezz benım yüzüğümü taşımak istemiyo o belkide utanıyo bilmiyorum facede bile ismimi yazmadığına göre :50:aynen katılıyorum yazdığına aslında ben ne istediğimi direk olarak belli ederimm anlamamasına imkan yok ama anlamamazlıktan geliyo bazı kızlar gibi suskun değilimdir o konularda ama işte anlamayana davul zurna çalsan az:31:

Kızlar selam.. size bir konuda danışmam lazım çok önemli bu mesele benim için

Ben temizliğe kişisel bakıma çok önem veriyorum kızlar sorunum ise tabi ki erkek arkadaşımla

Kızlar öğrenci evinde kalıyor ya erkek arkadaşım odasına bir bez dolap bile almadı bir çalışma masası bile almadı 1.5 yıldır al al diye tutturuyorum alacam diyor almadı henüz.

Ee dolap olmayınca ne oluyor? Tüm kıyafetleri yerde! yere atıyor.. Ben kıyafetlerin temizliğine ve ütüsüne çook dikkat ederim..

Ev desen pislik yuvası.. Yerlere basmaya tiksiniyorum kızlar artık o kadar dolmuşum ki yerler o kadar pis ki anlatamam ya..

Banyoları kokuyor tuvalete girmek istemiyor canım.. :( Ayrıca mikrop kaparım diye korkuyorum yahu..

Erkek arkadaşım pis içinde yerden kıyafetlerini alıp giyiyor...

Çamaşır yıkamıyor çorap giydiğinde aynı çorabı kaç kere giydiyse artık kokuyor işte.. :(

Kızlar böyle işte bu sorun beni iyice uzaklaştırdı ondan.. :(

Bez dolap alıp kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip asıp şu evinizi temizleyene kadar evinize gelmeyeceğim diyorum.. Bana böyle yaptırım uygulayamazsın saçmalıyorsun diyor..

Kızlar kim haklı kim haksız söyleyin lütfen.. :(

Onu defalarca uyardım ben kokuya hassasım kokuya sinir olurum ben kişisel temizliğe çok önem veririm diye defalarca söyledim.. :(

Evde böcekler filan görüyorum bi daha gelmem ya bu ne diyorum bana kızıyor ya burjuvasın sen diyor :( Böcek pislikten geliyor bence :(

yoo kendi aramızda takılan 2 yüzük için ne gibi engel olabilirki canımm aileler arasında olsa tmm dicem gerçi bunca seneden sonra onu bile istemesi lazım bi erkek olarak ama nerdeeee başka erkekler evlenelim diye sevgililerine yalvarırken bizimki yakında sözlenmeyelim evlenmeyelim diye yalvaracak :5:

canim ya kendi aranizdaki yüzügün gercekten bir önemi yok

bizim 8 yila yaklasan iliskimiz var sanirim 3.yiliydi ya da 2.yili tam hatirlamiyorum

uzagiz bizde o türkiyede ben yurt disinda bizim icin önemli bir günde sürekli hediyeler yollar filan

yüzük almis ay iste yüzükte altin gibi neyse o zaman ailemde bilmiyordu takamiyordum o takiyordu filan

sonra ben kaybettim:) oda takmadi yani gercekten cok anlamsiz geliyor o zaman sevinmisitm ucmustum ama degilmis

simdi onun kendi yüzügü bende duruyor gercekten resmiyete dökülmeyince tak istedigin kadar

o an iyi hos ama kendi aramizda sözden öteye gitmiyor...

birde cahil zamanlarimizdi alyans almis resmen..

peki normal aile arasinda yapilacak bir söz icin erken mi ? beklediginiz seyler mi var

iliskiler uzadikca hersey daha zorlasiyor ottan havadan tartisma cikiyor,artik insanin tahammülü kalmiyor..

bence eger sartlar uygunsa hic kendi aranizda yapmayin direk takin bir nisan yüzügü olsun bitsin

Ben temizliğe kişisel bakıma çok önem veriyorum kızlar sorunum ise tabi ki erkek arkadaşımla

Kızlar öğrenci evinde kalıyor ya erkek arkadaşım odasına bir bez dolap bile almadı bir çalışma masası bile almadı 1.5 yıldır al al diye tutturuyorum alacam diyor almadı henüz.

Ee dolap olmayınca ne oluyor? Tüm kıyafetleri yerde! yere atıyor.. Ben kıyafetlerin temizliğine ve ütüsüne çook dikkat ederim..

Ev desen pislik yuvası.. Yerlere basmaya tiksiniyorum kızlar artık o kadar dolmuşum ki yerler o kadar pis ki anlatamam ya..

Banyoları kokuyor tuvalete girmek istemiyor canım.. :( Ayrıca mikrop kaparım diye korkuyorum yahu..

Çamaşır yıkamıyor çorap giydiğinde aynı çorabı kaç kere giydiyse artık kokuyor işte.. :(

Bez dolap alıp kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip asıp şu evinizi temizleyene kadar evinize gelmeyeceğim diyorum.. Bana böyle yaptırım uygulayamazsın saçmalıyorsun diyor..

Onu defalarca uyardım ben kokuya hassasım kokuya sinir olurum ben kişisel temizliğe çok önem veririm diye defalarca söyledim.. :(

Evde böcekler filan görüyorum bi daha gelmem ya bu ne diyorum bana kızıyor ya burjuvasın sen diyor :( Böcek pislikten geliyor bence :(

tatlım tabii ki sen ona yaptırım uygulayamazsın ama sen onun iyiliği için söylemişsin ki
bence de temiz olana kadar eve gitmiceğine dair bi karar al ve taviz verme
belki o zaman aklı başına gelir, ama evde başka arkadaşları varsa ve onlar da pek temiz değilse sonuç vereceğini pek sanmıyorum
bi de bu biraz yapı meselesi, kimileri çok titiz olur kimileri çok dağınık
benimki de titiz mesela, o da hiç hoş değil
inanır mısın bir kere ağız tadıyla koltuğa yaslanıp kahve içemedim, yok kahve dökülürmüş, yok lekesi çıkmazmış, hep masa başında içirirdi, artık koltukta içiyorum, kahve fincanımı da o tutuyo. sırf dökülme ihtimalinden ne kadar dert yaratıyo kendine
evi de bana temizletmiyo, kendimi iyi temizlik yapmıyomuşum gibi hissediyorum, öyle demiyo ama anlaşılıyo hareketlerinden, hep ben süpürcem ben silcem..
ama siz birlik olup sevgilinin evini temizleyebilirsiniz. belki tek başına ona zor geliyodur, ama senin de yardımlarınla ona da heves gelir belki

canim haklisin kesinlikle...ama onunda düsünmesi lazim özellikle kokuyor diyorsun bu cok kötü

hadi durumu olmadi para vermek istemedi alamadi diyelim bari valiz icinde kalsin kiyafetler yikansin ütülensin...

ayrica su banyo ve wc ben kesinlikle durmam yikardim :)

zaten her gittigim yerde cok girmem gerekse yikiyorum...camasir suyunu seviyorum

veee sen dedigin gibi yap gercekten bir ceki düzen vermedikce gitme aslinda insan sevgilisi olunca daha özenli olmasi gerekiyor ama bilemiyorum

corap olaylari gercekten bu kadar acik konustugun halde yapmazsa ne deyim..

tatlım tabii ki sen ona yaptırım uygulayamazsın ama sen onun iyiliği için söylemişsin ki
bence de temiz olana kadar eve gitmiceğine dair bi karar al ve taviz verme
belki o zaman aklı başına gelir, ama evde başka arkadaşları varsa ve onlar da pek temiz değilse sonuç vereceğini pek sanmıyorum
bi de bu biraz yapı meselesi, kimileri çok titiz olur kimileri çok dağınık
benimki de titiz mesela, o da hiç hoş değil
inanır mısın bir kere ağız tadıyla koltuğa yaslanıp kahve içemedim, yok kahve dökülürmüş, yok lekesi çıkmazmış, hep masa başında içirirdi, artık koltukta içiyorum, kahve fincanımı da o tutuyo. sırf dökülme ihtimalinden ne kadar dert yaratıyo kendine
evi de bana temizletmiyo, kendimi iyi temizlik yapmıyomuşum gibi hissediyorum, öyle demiyo ama anlaşılıyo hareketlerinden, hep ben süpürcem ben silcem..
ama siz birlik olup sevgilinin evini temizleyebilirsiniz. belki tek başına ona zor geliyodur, ama senin de yardımlarınla ona da heves gelir belki

Canım ben titiz olsun istemiyorum vallahi biraz temiz olsun evini temizlesin bi bez dolap alsın kıyafetlerini assın çamaşır yıkasın ne olur sanki :(

Seninki biraz abartıyormuş ama olsun erkeğin dağınıklığı çekilmiyor canım..

Ben kokuya çok hassasım kıyafetleri koktuğu için ona sarıl(a)mıyorum herif anlamıyor sen başkasından mı hoşlanmaya başladın diyor bana soğuk davranıyorsun diyor

Evet soğuk davranıyorum artık bir anlasa..

Ben onun eviyle de okuluyla da uğraşmaktan bıktım..

Uğraşmak istemiyorum artık dedim.. Uğraşma o zaman kimlerle uğraşmak istiyorsan artık dedi..

Aramız limoni baya ve o şiddetle benim başkasına gönlümün kaydığını düşünuüyor bunu sürekli dile getiriyor.. :(

canim haklisin kesinlikle...ama onunda düsünmesi lazim özellikle kokuyor diyorsun bu cok kötü

hadi durumu olmadi para vermek istemedi alamadi diyelim bari valiz icinde kalsin kiyafetler yikansin ütülensin...

ayrica su banyo ve wc ben kesinlikle durmam yikardim :)

zaten her gittigim yerde cok girmem gerekse yikiyorum...camasir suyunu seviyorum

veee sen dedigin gibi yap gercekten bir ceki düzen vermedikce gitme aslinda insan sevgilisi olunca daha özenli olmasi gerekiyor ama bilemiyorum

corap olaylari gercekten bu kadar acik konustugun halde yapmazsa ne deyim..

Ben ona uzun bir süre ses etmedim ama artık dayanamıyorum söylüyorum hayatım lütfen dikkat et diyorum lütfen ya.. :(

Ve corabın kokuyor çıkarır mısın dediğimde zoruna gidiyordur eminim ama bunu onun düşünmesi lazım..

Ben onun evini temizlemek filan istemiyorum karısı değilim kendisi yapmak zorunda madem evde kalıyor madem ev sorumluluğu aldı..

Ben evine gitmiyorum uzun zamandır da adam bana mısn demiyor :) inada bindiriyor zorla yapmam diyor.. Sanki güzellikle yaptı da şimdi ben gelmem dediğim için zorlamış oluyorum :)

Şimdi msjlaşıyoruz bana yanlış yapıorsun diyor (hani ben evine gelmeyeceğim aramıza mesafe koyacağımm filan diyorum ya)

Ben de uzlaşmaya çalışıyorum hayatım madem o zaman ben nasıl bir yol izleyim sana bunları yaptırmak için filan diyorum bakalım..

Bugün oruç değil aslında temizlik yapabilir..

Ama ben onun evine gidip temizlik yapmam.. Madem eve çıktı evin sorumluluğunu almalı.

aslında temizlik içten gelmeli yap diyerek yaptıramazsın doğru söylüyor o konuda arkadaşın pis yani bi kere yapar sen istiyorsun diye sonra gene aynı olur
peki canım sen temizlemeyi denesen erkek arkadaşının odasını bez dolabıda sen al mesela götür çoraplarını kirli çamaşırlarınıda evine götür yıka pakla ütüle geri getir
gittiğinde de tuvaletlerine girmeyiver erkek evi sonuçta temizlik bekleme
öenmli olan kişisel temizliğine önem veriyor mu mesela ağzı kokuyor mu,ter kokuyor mu,dişleri temiz mi tartarlı mı dolaşıyor ,elleri temiz mi ,temiz kokuyor mu bunlarıda yapmıyorsa bu adam pis demektir:50:

Offff bu ne :26:
Yazdıklarında çok haklısın.Hemde çook
Tavrını koy bu konuda bence.İnsan pis pis gezen biriyle olmak istermi ya ...
Bu böyle devam ederse adam kendinden soğutup uzaklaştırıcakta...
Ne kadar düşüncesiz bi erkek bu...
Tamam çoğu erkek ev temizliğine dikkat etmez ama sen yerlere basmaya çekiniyorum diyorsunda göz var nizam var nasıl içi kaldırıyor onların öyle yere basıyorlar nasıl o pislikte banyo yapıyorlar... İnsan bir görmezden gelir iki gelir ama bi süre sonra hadiyin arkadaşlar şu evi bi toplayalım temizleyelim der...
Ayrıca sen ona yaptırım uygulamıyorsun ki senin bu dediklerin onun iyiliği için....
Neden pis yerden alıp o kıyafetleri giysin ki...
Neden temiz olmasın kıyafetler neden deterjan kokmasın...
yerler o kadar pisse kıyafetlerde bi süre sonra leş gibi kokmaya başlar...
Birde kıyafet yıkamıyorsa bu sıcaklarda bi kıyafeti yıkamadan giymek aman allahım diyorum...
Evet bence gerçekten tavrını koymalısın ev temizlenmeden ve dolap almadan arana mesafe koy. Hatta açık açık ona yanımda pis pis kokulu gezmeni değil temiz ve tertipli gezmeni istiyorum de...Belki utanır...
Bi insanın vücudunun temiz olması kokmaması ve temiz kıyafet çok önemlidir...

aslında temizlik içten gelmeli yap diyerek yaptıramazsın doğru söylüyor o konuda arkadaşın pis yani bi kere yapar sen istiyorsun diye sonra gene aynı olur
peki canım sen temizlemeyi denesen erkek arkadaşının odasını bez dolabıda sen al mesela götür çoraplarını kirli çamaşırlarınıda evine götür yıka pakla ütüle geri getir
gittiğinde de tuvaletlerine girmeyiver erkek evi sonuçta temizlik bekleme
öenmli olan kişisel temizliğine önem veriyor mu mesela ağzı kokuyor mu,ter kokuyor mu,dişleri temiz mi tartarlı mı dolaşıyor ,elleri temiz mi ,temiz kokuyor mu bunlarıda yapmıyorsa bu adam pis demektir:50:

Tuvaletten çıktıktan sonra ellerini yıkamıyor :27: Neymiş elini hiç biyere doknundurmuyormuş :27:

Ben erkek değilmişim anlamazmışım :27:

Kapı koluna dokunuyorsun bari elini yıka be :27:

Dişlerini de fırçalamaz :27:

Ben fırçala derim.. Yani ''hadi hayatım dişlerimizi fırçalayalım'' derim.

Offff bu ne :26:
Yazdıklarında çok haklısın.Hemde çook
Tavrını koy bu konuda bence.İnsan pis pis gezen biriyle olmak istermi ya ...
Bu böyle devam ederse adam kendinden soğutup uzaklaştırıcakta...
Ne kadar düşüncesiz bi erkek bu...
Tamam çoğu erkek ev temizliğine dikkat etmez ama sen yerlere basmaya çekiniyorum diyorsunda göz var nizam var nasıl içi kaldırıyor onların öyle yere basıyorlar nasıl o pislikte banyo yapıyorlar... İnsan bir görmezden gelir iki gelir ama bi süre sonra hadiyin arkadaşlar şu evi bi toplayalım temizleyelim der...
Ayrıca sen ona yaptırım uygulamıyorsun ki senin bu dediklerin onun iyiliği için....
Neden pis yerden alıp o kıyafetleri giysin ki...
Neden temiz olmasın kıyafetler neden deterjan kokmasın...
yerler o kadar pisse kıyafetlerde bi süre sonra leş gibi kokmaya başlar...
Birde kıyafet yıkamıyorsa bu sıcaklarda bi kıyafeti yıkamadan giymek aman allahım diyorum...
Evet bence gerçekten tavrını koymalısın ev temizlenmeden ve dolap almadan arana mesafe koy. Hatta açık açık ona yanımda pis pis kokulu gezmeni değil temiz ve tertipli gezmeni istiyorum de...Belki utanır...
Bi insanın vücudunun temiz olması kokmaması ve temiz kıyafet çok önemlidir...

Ay ellerine sağlık..

Şu ana kadar her şeyi zorla yaptırdım..

Sakal tıraşına bile zorla götürüyorum artık usandım yani kendisi yapsın istiyorum..

Tavrımı koymaya çalışıyorum ama bana mısın demiyor bana zorla yaptıramazsın diyor..

Tek umudum evlilik artık.. Çamaşırları ben yıkacayağım evi ben temizleyeceğim..

Ama sürekli de zorla ben dişini fırçalatamam ya.. :27:

Ben başak burcuyum burcumdan mıdır nedir titizim baya..

Yani evlenince başka yaşanacak meseleler aklıma geliyor da..

Temiz olması lazım :27:

Sanırım durumum vahim..
Ben bir şey düşündüm..
Bir gün buluştuğumuzda bu meseleyi eğrisiyle doğrusuyla konuşalım diyeceğim..
Bu böyle gitmez.. :(
En sinir olduğum şey ise erkek arkadaşım ''burjuvasın'' sen diyor
Evimi beğenmiyorsun diyor
Ulen o ev temiz olsun ben niye beğenmeyim o evi :)

Son düzenleme:
Tuvaletten çıktıktan sonra ellerini yıkamıyor :27: Neymiş elini hiç biyere doknundurmuyormuş :27:

Ben erkek değilmişim anlamazmışım :27:

Kapı koluna dokunuyorsun bari elini yıka be :27:

Dişlerini de fırçalamaz :27:

Ben fırçala derim.. Yani ''hadi hayatım dişlerimizi fırçalayalım'' derim.

:53:tuvaletten çıkınca ellerini yıkamıyor mu bunu çoğu kişiden duyuyorum eşlerini söylüyorlar wc den çıkınca ellerini yıkamıyor diye yakınıyorlaar
en korktuğum şey ALLAHIM umarım kocam köpürte köpürte yıkarr:18:
ya erkekle kadının en farkı var bir yere neden dokunmuyor mahrem bölgesini yıkamıyor mu bu adam ıyyy iğrençç kapı kolu bissürü yer var dokunduğu bakteri dolu olan
dişleri tartar dolu ve fırçalamayan biriyle de öpüşmek hiç hoş olmaz sanırım
işte temizlik içten gelmeli ya ama şu bir gerçek ki erkeklerin %80 i pis istisnalar hariç tabi neden temiz değiller neden kadınlar kadar özenli değiller yaa:31:

Ay ellerine sağlık..

Şu ana kadar her şeyi zorla yaptırdım..

Sakal tıraşına bile zorla götürüyorum artık usandım yani kendisi yapsın istiyorum..

Tavrımı koymaya çalışıyorum ama bana mısın demiyor bana zorla yaptıramazsın diyor..

Tek umudum evlilik artık.. Çamaşırları ben yıkacayağım evi ben temizleyeceğim..

Ama sürekli de zorla ben dişini fırçalatamam ya.. :27:

Ben başak burcuyum burcumdan mıdır nedir titizim baya..

Yani evlenince başka yaşanacak meseleler aklıma geliyor da..

Temiz olması lazım :27:

evet çok haklısın tamam hadi yuvayı dişi kuş yaparmış sen evi temizlersin donunu,çamaşırını yıkar eline verirsin ama peki kişisel temizlik
cinsellikte en önemli şey bence vücut temizliği çok doğru söylüyorsun
çok açık konuşucam belki ama bir erkeğin yanına kadın pasaklı,vajinasını temizlemeden gitsin bakalım tahrik oluyor mu
o yüzden bence erkek de ağız bakımına ve vücuduna bakmalı
hem temizlik imandan gelir ya
İNŞALLAH evlenince düzelir canım belli olmaz:31:

Back
X