Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ahh ahh hepimizin derdi aynı :( bızımde 5 yıl oldu bıde ustune uzaktayız aramızda 6 saatlık yol var ayda bı defa o da en fazla 1 hafta gorusebılıyoruz bı ayda kı o bı hafta da bı mucıze olursa eger yoksa 3 gun anca gorebılıyorum yzunu .. şu iş güç okul dertleri olmasa hıc ne guzel olurdu hepımızın hayatı ...

annessiyle babası memleketlerine gitmişti.. ki kızkardeşleride küçük değil biri 21 diğeri 24 yaşında.. hem desenki beni 1-2 gün idare et ederlerdi eminim aramız çok iyidir kızlarla çünkü..
aynen şu an çok rahatım onun yüzünden yapamadığım herşeyi yapıyorum en basidi saçını kestirme boyatma derdi boyamayı belki yapmam o belli değil ama saçımı kestiricem haftaya.. güyaa o seviyo diye kesmezdim işte ne salaklık..:37:
ya konu 6 saat falanda değil istersen dünyanın bi ucunda ol fedakarlık olmadan olmaaazzz...

Çok haklısın konu fedakarlık. Buraya yazmak iyi geldi kızlar sağolun. Hani bende farkındaydım da işte gönül istiyor :)

öyle canım hele bir de sıcaklar eklenince hiç uyunmuyor :31:

sen yine dizi açmışsın şekerim
ben öylece oturuyorum amaçsızca :1:

Sedulum öyle valla bende pırpırı açtım ama banamısın demiyor oda sıcak üflüyor :(

kalplikurabiyem sırf ses olsun diye açtım valla aklımı diziye veremiyorum ki aklım başka yerde:(
Yani bende amaçsızca vakit geçiriyorum sadece:S
Ama şimdi kremleneyim yağlanayım :)Bakım yapayım :))))

Sedulum öyle valla bende pırpırı açtım ama banamısın demiyor oda sıcak üflüyor :(

kalplikurabiyem sırf ses olsun diye açtım valla aklımı diziye veremiyorum ki aklım başka yerde:(

o bakım olayı varya bebeğim bayılıyorum ya kendimle ilgilenmeye
en iyi terapi valla bize :1:

al benden de o kadar pırpır kendine çalışıyor :1::1:
yatağın çarşafını buzluğa koydum şimdi 5 dak sonra alırım da rahat rahat uyurum :1:

Back
X