- Konu Sahibi _Semiramis_
- #15.181
Cnm haklisin tabi ama bitti dersen donp dilasip senui suclu bulur. Tepkisz kalarak cezalandirabilirdn Gercktn uzulp kirildigini anladiginda pismn olacaktr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet errescim biraz fevri davrandım, farkındayım ama çok kırdı beni .Zaten hafta içi çalıştığızdan görüşemiyoruz ,sadece hafta sonlarımız var.
Düşcüm söyledim üzüldüğümü ,onunla vakit geçirmek istediğimi ama beni dinlemediben senden önce onlara söz vermiştim dedi .Annemler kırk yılın başında yazlığa gidiyorlar ,istese iptal ederdi öbür haftaya arkadaşları ile takılırdı .
selam kızlar geldim yine
Hoş geldin:) Sefa geldin :)
hoşbulduk canım
bakımların yarısını bitirdim de mola verdim![]()
Canım biz çok kırılganız biz sevdiğimizle vakit geçirelim diye arkadaşlarımızla randevumuzu iptal edebiliriz.. Yada düzgün bi şekilde kız arkadaşımıza durumu izah edip başka zaman görüşelim diyebiliriz...
Ama erkekler böyle değil... Onlarda arkadaşlarıyla buluşucakları günü iptal edebilirler.. Ama arkadaşlarının tepkileri bizim arkadaşlarımızınkinden daha farklı olur...
Direk alay konusu yapan erkekler var dalga geçen erkekler kılıbık diyen erkekler var vs vs vs çeşit çeşit erkek tipi var.. Belki erkek arkadaşında arkadaşlarının böyle olduğunu biliyor. Ve kendisiyle alay edilmesini istemedi.. Yoksa o da farkındadır senin kırıldığının.. Oda senle zaman geçirmek istemiştir ama bazen yapılan plan bozulamıyor...Hem arkadaşlarıyla nasıl bi plan yapmıştı?
Kesinlikle öyle canım .Ben kaç kez onun için planları iptal ettim ,sırf onunla görüşeyim diye .Biz onlara göre, her yönden daha fedakar ve özveriliyiz.
Evet iki ihtimal var :44:ya benden sıkıldı arkadaşları ile vakit geçirmek istiyor ya da senin dediğin gibi, dalga konusu olmamak için gitti .Sen çok iyimser yaklaşıyorsun canımkeşke senin gibi olaya bakabilsem .
Arkadaşları ile yazlığa gideceklerdibeni bile davet etmedi .Her hafta derdi "Maritsa gel ailemle seni tanıştırayım " diye (ailesi de yazlıkta şu an)
bu hafta onu bile demedi .
Belki de şu an görmemi istemediği, benden sakladığı birşey var![]()
Kesinlikle öyle canım .Ben kaç kez onun için planları iptal ettim ,sırf onunla görüşeyim diye .Biz onlara göre, her yönden daha fedakar ve özveriliyiz.
Evet iki ihtimal var :44:ya benden sıkıldı arkadaşları ile vakit geçirmek istiyor ya da senin dediğin gibi, dalga konusu olmamak için gitti .Sen çok iyimser yaklaşıyorsun canımkeşke senin gibi olaya bakabilsem .
Arkadaşları ile yazlığa gideceklerdibeni bile davet etmedi .Her hafta derdi "Maritsa gel ailemle seni tanıştırayım " diye (ailesi de yazlıkta şu an)
bu hafta onu bile demedi .
Belki de şu an görmemi istemediği, benden sakladığı birşey var![]()
aynen canm..sen napıosn tatlım nası gıdıo
Üzülmen çok normal anzer. Ben bile hala kendime gelemedim ki sen ayrılmışsın. kolay mı öyle seneleri silip atmak. Ama geri dönmeyi asla asla düşünmüyorsan onun hiç iyi yönlerini düşünme hep kötülerini düşün. kendini gazla. Anılar felan filan gelirse aklına geri dönersin. Zaman en büyük ağrı kesici..
neden????????????????Bu topik beni öldürecek.
neden????????????????
Düş canım ya nasıl içimi rahatladın bir bilsenCanım hemen kötü düşünme..
Erkekler bazen arkadaşlarıylada tatil yapmak isterler.
Mesela ben bu ayın başında sevgilimle tatile gitmiştim bi haftalığına.
Sonra arkadaşlarıda demiş günübirlik gidelim diye. Biri hariç hepsinin sevgilisi var ve hepsi düzgün dürüst ve sadık insanlardır.Hepsinin sevgilisi izin vermiş. Geldi benimkide izin istedi ama izin vermedim.Oda sırf benim kıskançlığım yüzünden yoksa bende çok güvenirim ona. Bende dedim çok istiyorlarsa hep birlikte gideriz dedim çocuklar sevgilileri biz falan öylede gideriz ama çocuklar şimdi plan yapmışlar gideyim ne olcak dedi ama istemedim yinede. Ama onun arkadaşları öyle dalga geçen tipler değildir ve benim ne kadar onu kıskandığımı bilirler...
Bak seni önceden çağırıyormuş zaten bir şey olsa öncedende çağırmazdı. bu hafta erkek arkadaşlarıyla plan yapmış onların sevgilileri gelse tabiki senide alırdı arkadaşlarının içinde bi tek senin bayan olmanı istememiş olabilir.
Tabii yeri geldiğinde ,arkadaşları ile çıksın eğlesinler ona lafım yok .Benimkisinin zamanlaması yanlıştı ,her hafta böyle müsait olmuyorum kierkekler sıkıya gelemezler rahat olmak isterler
bizde sevgilimle 2 hafta tatil yaptık dün döndük ve o istanbula arkadaşının yanına gitti dün akşam üzeri ben bişi demedim niye beni götürmüyorsun gibisinden
çünkü ben yanındayken arkadaşıyla sohbeti başka ben yokken başka
ben ısrarla git dedim azıcık erkek erkeğe sohbet edersinizbenim ısrarlarım sonucu gitti
![]()
kızlar mesaj atmış..
"son kez düşün" gibisinden bende "düşünecek ne varki ne değişti ayrılığımızdan beri hiçbişey" dedim..
"hiç mi iyi tarafım yok" dedi "var" dedim.. "ama yapılan büyük hatalarda öyle orda duruyo" dedim.. "onları affetmiştin" dedi "hayır affetmedim telafisini yapman için sana şans verdim kullanamadın hiç" dedim.. oda "peki anzer" dedi bende "peki" dedim ve sustuk..
peki içim neden yanıyo benim![]()