Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Cnm haklisin tabi ama bitti dersen donp dilasip senui suclu bulur. Tepkisz kalarak cezalandirabilirdn Gercktn uzulp kirildigini anladiginda pismn olacaktr

Evet errescim biraz fevri davrandım, farkındayım ama çok kırdı beni .Zaten hafta içi çalıştığızdan görüşemiyoruz ,sadece hafta sonlarımız var.

Düşcüm söyledim üzüldüğümü ,onunla vakit geçirmek istediğimi ama beni dinlemedi :( ben senden önce onlara söz vermiştim dedi .Annemler kırk yılın başında yazlığa gidiyorlar ,istese iptal ederdi öbür haftaya arkadaşları ile takılırdı .

Canım biz çok kırılganız biz sevdiğimizle vakit geçirelim diye arkadaşlarımızla randevumuzu iptal edebiliriz.. Yada düzgün bi şekilde kız arkadaşımıza durumu izah edip başka zaman görüşelim diyebiliriz...
Ama erkekler böyle değil... Onlarda arkadaşlarıyla buluşucakları günü iptal edebilirler.. Ama arkadaşlarının tepkileri bizim arkadaşlarımızınkinden daha farklı olur...
Direk alay konusu yapan erkekler var dalga geçen erkekler kılıbık diyen erkekler var vs vs vs çeşit çeşit erkek tipi var.. Belki erkek arkadaşında arkadaşlarının böyle olduğunu biliyor. Ve kendisiyle alay edilmesini istemedi.. Yoksa o da farkındadır senin kırıldığının.. Oda senle zaman geçirmek istemiştir ama bazen yapılan plan bozulamıyor...Hem arkadaşlarıyla nasıl bi plan yapmıştı?

canım biraz aceleci dawranmıssın marıtsacım
benımde basıma geldi biraz sessızlıkte yarar var
şimdi bensiz bişi yapmaz biraz anlayışlı olsaydın keşke
biliorum bence 100de1256485 haklısın ama erkek mılletı işte:38:

merhaba kizlar :)

Benim iliskimde uzun sureli 02/08/2012 de 3 yili doldurucaz insallah...
ben 20 yasindayim birlikte oldum kisi 22 yasinda.... bizde acikcasi bi cok kisi gibi dogru zamani bekliyoruz,,sevgilimin Pilot olusu ve benim college gitmem biraz engel oluyor suanda cunki ben ucus hostesligi istedim icin bekarsan daha kolay alimlar oldugundan suanda bizde dusunmuyoruz cok genciz diye dusunuyoruz...

yanlis mi yapiyoruz acaba :2:

Son düzenleme:
Canım biz çok kırılganız biz sevdiğimizle vakit geçirelim diye arkadaşlarımızla randevumuzu iptal edebiliriz.. Yada düzgün bi şekilde kız arkadaşımıza durumu izah edip başka zaman görüşelim diyebiliriz...
Ama erkekler böyle değil... Onlarda arkadaşlarıyla buluşucakları günü iptal edebilirler.. Ama arkadaşlarının tepkileri bizim arkadaşlarımızınkinden daha farklı olur...
Direk alay konusu yapan erkekler var dalga geçen erkekler kılıbık diyen erkekler var vs vs vs çeşit çeşit erkek tipi var.. Belki erkek arkadaşında arkadaşlarının böyle olduğunu biliyor. Ve kendisiyle alay edilmesini istemedi.. Yoksa o da farkındadır senin kırıldığının.. Oda senle zaman geçirmek istemiştir ama bazen yapılan plan bozulamıyor...Hem arkadaşlarıyla nasıl bi plan yapmıştı?

Kesinlikle öyle canım .Ben kaç kez onun için planları iptal ettim ,sırf onunla görüşeyim diye .Biz onlara göre, her yönden daha fedakar ve özveriliyiz.

Evet iki ihtimal var :44:ya benden sıkıldı arkadaşları ile vakit geçirmek istiyor ya da senin dediğin gibi, dalga konusu olmamak için gitti .Sen çok iyimser yaklaşıyorsun canım :16: keşke senin gibi olaya bakabilsem .

Arkadaşları ile yazlığa gideceklerdi :50: beni bile davet etmedi .Her hafta derdi "Maritsa gel ailemle seni tanıştırayım " diye (ailesi de yazlıkta şu an):50: bu hafta onu bile demedi .
Belki de şu an görmemi istemediği, benden sakladığı birşey var :50:

Son düzenleme:
Kesinlikle öyle canım .Ben kaç kez onun için planları iptal ettim ,sırf onunla görüşeyim diye .Biz onlara göre, her yönden daha fedakar ve özveriliyiz.

Evet iki ihtimal var :44:ya benden sıkıldı arkadaşları ile vakit geçirmek istiyor ya da senin dediğin gibi, dalga konusu olmamak için gitti .Sen çok iyimser yaklaşıyorsun canım :16: keşke senin gibi olaya bakabilsem .

Arkadaşları ile yazlığa gideceklerdi :50: beni bile davet etmedi .Her hafta derdi "Maritsa gel ailemle seni tanıştırayım " diye (ailesi de yazlıkta şu an):50: bu hafta onu bile demedi .

Canım hemen kötü düşünme..
Erkekler bazen arkadaşlarıylada tatil yapmak isterler.
Mesela ben bu ayın başında sevgilimle tatile gitmiştim bi haftalığına.
Sonra arkadaşlarıda demiş günübirlik gidelim diye. Biri hariç hepsinin sevgilisi var ve hepsi düzgün dürüst ve sadık insanlardır.Hepsinin sevgilisi izin vermiş. Geldi benimkide izin istedi ama izin vermedim.Oda sırf benim kıskançlığım yüzünden yoksa bende çok güvenirim ona. Bende dedim çok istiyorlarsa hep birlikte gideriz dedim çocuklar sevgilileri biz falan öylede gideriz ama çocuklar şimdi plan yapmışlar gideyim ne olcak dedi ama istemedim yinede. Ama onun arkadaşları öyle dalga geçen tipler değildir ve benim ne kadar onu kıskandığımı bilirler...
Bak seni önceden çağırıyormuş zaten bir şey olsa öncedende çağırmazdı. bu hafta erkek arkadaşlarıyla plan yapmış onların sevgilileri gelse tabiki senide alırdı arkadaşlarının içinde bi tek senin bayan olmanı istememiş olabilir.

erkekler sıkıya gelemezler rahat olmak isterler
bizde sevgilimle 2 hafta tatil yaptık dün döndük ve o istanbula arkadaşının yanına gitti dün akşam üzeri ben bişi demedim niye beni götürmüyorsun gibisinden
çünkü ben yanındayken arkadaşıyla sohbeti başka ben yokken başka
ben ısrarla git dedim azıcık erkek erkeğe sohbet edersiniz :1: benim ısrarlarım sonucu gitti :1:

aynen canm..sen napıosn tatlım nası gıdıo

benim berbat gidiyor bir şey isteyeyim dedim sevgilimden benim için vazgeçicek mi diye ki bir face inden bile vazgeçme di
düün bak bir sosyal ağ kadar değerim yok sonra mazi mi düşünüyorum hergün öyle yani
son veda mı vermiş oldum böylelikle:31:

kızlar mesaj atmış..
"son kez düşün" gibisinden bende "düşünecek ne varki ne değişti ayrılığımızdan beri hiçbişey" dedim..
"hiç mi iyi tarafım yok" dedi "var" dedim.. "ama yapılan büyük hatalarda öyle orda duruyo" dedim.. "onları affetmiştin" dedi "hayır affetmedim telafisini yapman için sana şans verdim kullanamadın hiç" dedim.. oda "peki anzer" dedi bende "peki" dedim ve sustuk..
peki içim neden yanıyo benim :43::43:

Üzülmen çok normal anzer. Ben bile hala kendime gelemedim ki sen ayrılmışsın. kolay mı öyle seneleri silip atmak. Ama geri dönmeyi asla asla düşünmüyorsan onun hiç iyi yönlerini düşünme hep kötülerini düşün. kendini gazla. Anılar felan filan gelirse aklına geri dönersin. Zaman en büyük ağrı kesici..

Üzülmen çok normal anzer. Ben bile hala kendime gelemedim ki sen ayrılmışsın. kolay mı öyle seneleri silip atmak. Ama geri dönmeyi asla asla düşünmüyorsan onun hiç iyi yönlerini düşünme hep kötülerini düşün. kendini gazla. Anılar felan filan gelirse aklına geri dönersin. Zaman en büyük ağrı kesici..

ya geri dönmekten çok bi halt ettiği yok dön diyo..
ne değişecem ne özür hiçbişey yok ya :43: yeter artık dayanamıyorum..

Canım hemen kötü düşünme..
Erkekler bazen arkadaşlarıylada tatil yapmak isterler.
Mesela ben bu ayın başında sevgilimle tatile gitmiştim bi haftalığına.
Sonra arkadaşlarıda demiş günübirlik gidelim diye. Biri hariç hepsinin sevgilisi var ve hepsi düzgün dürüst ve sadık insanlardır.Hepsinin sevgilisi izin vermiş. Geldi benimkide izin istedi ama izin vermedim.Oda sırf benim kıskançlığım yüzünden yoksa bende çok güvenirim ona. Bende dedim çok istiyorlarsa hep birlikte gideriz dedim çocuklar sevgilileri biz falan öylede gideriz ama çocuklar şimdi plan yapmışlar gideyim ne olcak dedi ama istemedim yinede. Ama onun arkadaşları öyle dalga geçen tipler değildir ve benim ne kadar onu kıskandığımı bilirler...
Bak seni önceden çağırıyormuş zaten bir şey olsa öncedende çağırmazdı. bu hafta erkek arkadaşlarıyla plan yapmış onların sevgilileri gelse tabiki senide alırdı arkadaşlarının içinde bi tek senin bayan olmanı istememiş olabilir.
Düş canım ya nasıl içimi rahatladın bir bilsen :54: söylediklerinde çok haklısın .
Ben artık bir bok yedim ,bitti artık diye .Gerçi sadece mesaj atma ayarınında engeledim istese arabilirdi ,neden böyle davrandın diye :50: aramadı .
Demek ki işine geldi benim bitirmem .

erkekler sıkıya gelemezler rahat olmak isterler
bizde sevgilimle 2 hafta tatil yaptık dün döndük ve o istanbula arkadaşının yanına gitti dün akşam üzeri ben bişi demedim niye beni götürmüyorsun gibisinden
çünkü ben yanındayken arkadaşıyla sohbeti başka ben yokken başka
ben ısrarla git dedim azıcık erkek erkeğe sohbet edersiniz :1: benim ısrarlarım sonucu gitti :1:
Tabii yeri geldiğinde ,arkadaşları ile çıksın eğlesinler ona lafım yok .Benimkisinin zamanlaması yanlıştı ,her hafta böyle müsait olmuyorum ki :50: bunu da söyledim hatta ama hiç umursamadı .
Canım ne güzel :nazar: siz 2 hafta birlikte tatil yapmışsınız ,bizim öyle bir şansımız da yok :(

Son düzenleme:
kızlar mesaj atmış..
"son kez düşün" gibisinden bende "düşünecek ne varki ne değişti ayrılığımızdan beri hiçbişey" dedim..
"hiç mi iyi tarafım yok" dedi "var" dedim.. "ama yapılan büyük hatalarda öyle orda duruyo" dedim.. "onları affetmiştin" dedi "hayır affetmedim telafisini yapman için sana şans verdim kullanamadın hiç" dedim.. oda "peki anzer" dedi bende "peki" dedim ve sustuk..
peki içim neden yanıyo benim :43::43:

Siz ne yaşamıştınız anzercim :50:

Kızlar bugün içim dışım bakım oldu :1: saç bakımı,spor,en son yüz maskemi sürdüm :1: napayım ,kafam dağılsın diye yapıyorum .:50::1:

Son düzenleme:
Back
X