- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #15.281
yarın gece izlemek için film arıyorum kendime 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neguzel canım şanslısın ozamann cok felaket bi ağrısı oluyo bide ağrıyan tarafın boğazına kadar şişiyoo benım iğne fobim varyaaaa napıcam benböyle olayları bende çok duymuştum benim 20likler çıktı ama çekilen dişin yerine çıkmışo yüzden bi sorun olmadı hatta çıktığını bile anlamadım doktora gittim de o söyledi senin dişler çıkalı çok olmuş diye
![]()
yarın gece izlemek için film arıyorum kendime![]()
neguzel canım şanslısın ozamann cok felaket bi ağrısı oluyo bide ağrıyan tarafın boğazına kadar şişiyoo benım iğne fobim varyaaaa napıcam ben![]()
yok tatlım aşılmaz yaaa valla şimdiden evleneceğim zaman kan alıyolar ya onu düşünmeye başladım hatta ben aldırmasam olmazmı mecburmu diye sordum bi kaç kişiyee ama pek net cvp alamadımbenim sevgilimde de var iğne fobisi
çok kötü bi durum
bu fobi aşılacak gibi durmuyor![]()
bende film izlemeyeli baya oldu ya 2 hafta falan..
sen ne tarz seviyosun? ben aşk filmlerini çok severim ama fena ağlatıcak bide bilim kurgu severim ama bilim kurgu etrafımda çok seven yok tek başımada izlemek istemiyorum o yüzden çok nadir izleyebiliyorum..![]()
yok tatlım aşılmaz yaaa valla şimdiden evleneceğim zaman kan alıyolar ya onu düşünmeye başladım hatta ben aldırmasam olmazmı mecburmu diye sordum bi kaç kişiyee ama pek net cvp alamadım:18:
canım yaa çocuk sevıo senı benceee hemde baya baya kıyamam benı sevıyomusun yazmışşşkızlar akşam benimki beni seviyo musun diye mesaj attı sevmiyorum yazdım.. eve gelincede aradım.. senin hala barışacağımıza dair umudun mu var dedim yok dedi iyi kendinle çelişme o zaman seviyo musun diye mesajlar atarak dedim tamam dedi kapattım..
salak mı ne ya? madem umudun yok neden seviyo musun diyosun.. :84:
fantastik filmler hoşuma gider
bir de şizofreni hikayeleri anlatan filmlere bayılırım.
aşk filmi nadir izlerim onlarda klasikleşen aşk filmleri olur işte melekler şehri, göl evi, kasımda aşk başkadır gibi... gerçi melekler şehrini fantastik diye açmıştım![]()
canım yaa çocuk sevıo senı benceee hemde baya baya kıyamam benı sevıyomusun yazmışşştelefonuna falan okadar baktığına ve msjlarına cvp verdiğine göre sende hala sevıyosun
![]()
özellikle kadın için cok büyük bi sorun bu iğne fobisi bunun hamileliği doğumu vs vs biz daha cok iğneye maruz kalıyoruz gibi geliyo banabenimki de askerlikte aşı yapılacak şimdi onu doladı diline
fantastik benimde hoşuma gider.. bu üç filmide izledim kasımda aşk başkadır favorimdir..
melekler şehride güzeldi.. göl evini sırf keanu için izlemiştimen son aşk filmi olarak beni çok etkileyen duvak ı izledim gerçi dram romantik diye geçer ama olsun..
bide en son izlediğim film bollywood filmiydi:idiots diye hoşuma gitmişti.. bazı sahneler iticiydi ama olsun o kadar..![]()
son bi şans vermeyi düşünmüyo musun ilşkinize kuzumm :26:ya da bundan sonrası için düşüncelerin neler çünkü bu sekılde önünede bakamıyosun ne onunla ne onsuz hesabımalesef seviyorum ama sinir etti beni..![]()
duvak edward norton nun oynadığı film değil mi ?
göl evini bende keanu için izledim. bu ara onun filmlerine taktım bugün constantine izledim o yüzden.
kasımda aşk başkadır benimde favori aşk filmlerim arasında zaten aşk filmlerim 10 u geçmez saysam
3 idiots süper ötesiydi hem gülmekten yarıldım hemde düşünmektençok hoşuma gitti o film
dans sahnelerini çıkarırsak 2 saat falan eder film![]()
son bi şans vermeyi düşünmüyo musun ilşkinize kuzumm :26:ya da bundan sonrası için düşüncelerin neler çünkü bu sekılde önünede bakamıyosun ne onunla ne onsuz hesabı![]()
aynen dans sahnelerini atlatasım geliyo izlerkenhem komedi hemde çok düşündürücüydü cidden..
constantine güzeldi bende bayılmıştım.. ama tabii keanu oynamasa o kadar beğenir miydim şüpheli
evet duvak o edward norton filmi çok ağlamıştım sonunda
keanu reeves in bi filmini izlemiştim ben sinemada ama pek beğenmemiştim gerçi:44: taktıysan ona o filmi izle izlemediysen tabii.. adı: suçlu kim? henry's crime
kim uyduruyomuş hadis??
izledim onu ilk çıktığında
var ya o kadar çok film izledim ki bazen film ismine bakıyorum izledim mi falan oluyorum
arşivde dolu film var 2 tb lik harici hard disk doldu yenisini almayı planlıyorum![]()