- Konu Sahibi _Semiramis_
- #15.641
aynen oyle atractıvecım.karabulutlar dolasıyor bu donem.sız ne durumdasınız canm
biz diye bişi yok ki artık yalnızım dostlarım yalnızım yalnız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen oyle atractıvecım.karabulutlar dolasıyor bu donem.sız ne durumdasınız canm
hadı yaaa canım sızın de duzelmedıgınızden haberım yoktu.hayırlısı olsun artık.yalnızlık aslında en rahatı,tabıı kı unutana kadarbiz diye bişi yok ki artık yalnızım dostlarım yalnızım yalnız![]()
hadı yaaa canım sızın de duzelmedıgınızden haberım yoktu.hayırlısı olsun artık.yalnızlık aslında en rahatı,tabıı kı unutana kadar![]()
anlasılmıyoruz hiç konusmamak en mantıklısı aslında...biz hiç barışmadık ki ayrılalım bir kere kopunca bağlar ymalarla düğümlerle yürümüyor bu sabah mesela ilişki durumuyla ilgili içimden geçenleri bir anlamlı sözle ifade edeyim dedim anlamadı her zaman ki gibi anlamıcağını bilmeliydim aslında anlıcağım şekilde söyle diyor birde öküz çok sinir oldum ya sabah sabah uyku muyku kalmadı![]()
anlasılmıyoruz hiç konusmamak en mantıklısı aslında...
Eki Görüntüle 475962 ...................................
ilk gun bende oyleydım ağlayamadım ertesı gun susmamacasına aglarsın merak etme.üzüldüm yaaa noluyor herkese anlamadım umarım barısırsınız
Sabahın dokuzunda zart zart aradı.
Üçüncüde açtım.Ne var dedim...
Boğuk bir sesi vardı anlamadım ne dediğini..
Kapat konuşamayacağım dedim kapattık.
Tickerla şu yazıyı silsem iyi olacak da elim gitmiyor...:18:
Neden birden bitirdigini anlamadim.birgün, öncede bu duygular mi vardi hemen nasil degisti¿
Berceste akşam okudum şimdi yazmaya fırsatım oldu çok sevindim senin adına maşallah diyeyimNe güzel süpriz yapmış öyle
bugu_su Ne oldu canım size ya![]()
Bilmem.Yeter yaaa,ölmek istiyorum yaaaa...:84::84::84:
Nasılsın anzerim ? Düş sen de mi buralardaydın ?![]()
nasıl olduğumu bende bilmiyorum canım.. dün çok mutluydum bugünse mutsuz uyandım.. rüyanın etkisi olabilir.. berbat bişey bu ayrılık..
:26izlerim tutmuyor.