- Konu Sahibi _Semiramis_
- #20.201
kızlarr bebeğime bakınnnn sizden gizledim bi çocuğum oldugunuuu şimdi açıklıyorummm bakın bakalım fatıhe mi bana mı benzıyoo![]()
fatihi bilmemde sana hiç benzemiyor bu çocuk, hastanede karışmış olmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr bebeğime bakınnnn sizden gizledim bi çocuğum oldugunuuu şimdi açıklıyorummm bakın bakalım fatıhe mi bana mı benzıyoo![]()
canım Allah kavuştursunnn sevgilinin suan alışamaması normal bi süre sonra güzel bile gelecek ona bak emın ol benımkide morali bozuk gitmişti şimdi gene ordaki ortamı arıyorum bazen diyo 5 ay zatenn anlamayacaksın bilee gelir bikac ay sonraa özlem giderirsinizz![]()
fatihi bilmemde sana hiç benzemiyor bu çocuk, hastanede karışmış olmasın[/QUOTE
fatihe benzıyo hıhhhh![]()
arkadaslarıyla bi kaynaşsın sen gör ozamsnnn bol bol askerlik anısı dinliceksin her aksam konusurduk anlatırdı öyle oldu böyle olduuu falan diye güzeldi o günlerde yaaçabuk geçsin o zaman vakit
daha bi gün dolmadan içimi parçaladı ki o ne haldedir kim bilir... bir an önce uyum sağlar inşallah oraya
çabuk geçsin o zaman vakit
daha bi gün dolmadan içimi parçaladı ki o ne haldedir kim bilir... bir an önce uyum sağlar inşallah oraya
fatihi bilmemde sana hiç benzemiyor bu çocuk, hastanede karışmış olmasın[/QUOTE
fatihe benzıyo hıhhhh![]()
o zaman sen bu topiğe uygun değilsin
en ciddi adımı atmışsınız siz![]()
arkadaslarıyla bi kaynaşsın sen gör ozamsnnn bol bol askerlik anısı dinliceksin her aksam konusurduk anlatırdı öyle oldu böyle olduuu falan diye güzeldi o günlerde yaa![]()
attık tabiiii hemde kızım 3 aylık suandaa bu topikten bi yere gtmemmm ister kabul edin ister etmeyinnn hıho zaman sen bu topiğe uygun değilsin
en ciddi adımı atmışsınız siz![]()
![]()
attık tabiiii hemde kızım 3 aylık suandaa bu topikten bi yere gtmemmm ister kabul edin ister etmeyinnn hıh![]()
senin adımlar tersten başlamış şekerim
dayanamadık napalımmm bekleyemedikk okadar senesenin adımlar tersten başlamış şekerim
![]()
dayanamadık napalımmm bekleyemedikk okadar sene![]()
Allah analı babalı büyütsün o zaman![]()
amin kuzum sağollllAllah analı babalı büyütsün o zaman![]()
akrabamızın bebeği yaaaaa ama cooooooooook tatlı dmiiii bende istiyorummmmm :84:
amin kuzum sağollllakrabamızın bebeği yaaaaa ama cooooooooook tatlı dmiiii bende istiyorummmmm :84:
kız korkmuyo musun?? amann ben o doğum işlerini düşündükçe evlilikten soğuyorum :26:
yanı korku var tabiii ama işin sonunda böyle dünya tatlısı bana muhtaçç sevgilimle ortak bi meyvemizin olacağını düşününce hemen yapmak ıstıyorumkız korkmuyo musun?? amann ben o doğum işlerini düşündükçe evlilikten soğuyorum :26:![]()
yanı korku var tabiii ama işin sonunda böyle dünya tatlısı bana muhtaçç sevgilimle ortak bi meyvemizin olacağını düşününce hemen yapmak ıstıyorum![]()
ahaha oda güzelmiş
ben bi tuhaf oluyorum ya![]()
aynen bendee o günleri hayal edince bi heyecan kaplıyo içimiiahaha oda güzelmiş
ben bi tuhaf oluyorum ya![]()
bide ellerini bi emiyo şapırtı götürüyo ortalığııı Allahım ya fatihe dicem ben bebek istiyorummm
![]()