• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım Allah kavuştursunnn sevgilinin suan alışamaması normal bi süre sonra güzel bile gelecek ona bak emın ol benımkide morali bozuk gitmişti şimdi gene ordaki ortamı arıyorum bazen diyo 5 ay zatenn anlamayacaksın bilee gelir bikac ay sonraa özlem giderirsinizz :31:

çabuk geçsin o zaman vakit
daha bi gün dolmadan içimi parçaladı ki o ne haldedir kim bilir... bir an önce uyum sağlar inşallah oraya

daha bi gün dolmadan içimi parçaladı ki o ne haldedir kim bilir... bir an önce uyum sağlar inşallah oraya
arkadaslarıyla bi kaynaşsın sen gör ozamsnnn bol bol askerlik anısı dinliceksin her aksam konusurduk anlatırdı öyle oldu böyle olduuu falan diye güzeldi o günlerde yaa :40:

neden öyle ilk günden ağladıki acaba ??
sedulu sevgilin nazlı bi tip midir nasıldır yani? acaba alışık olmadığı için mi zor geldi ona bu durum??

arkadaslarıyla bi kaynaşsın sen gör ozamsnnn bol bol askerlik anısı dinliceksin her aksam konusurduk anlatırdı öyle oldu böyle olduuu falan diye güzeldi o günlerde yaa :40:

canım sevgilim o kadar kolay arkadaş olmaz
yani arkadaş olmuş gibi gözükür ama çok ince eler sık dokur. sivil hayatında bile dostum dediği 1 insan vardır. gerisi öyle boş muhabbet arkadaşı...
o yüzden orada ne yapar bilmiyorum. çok fazla ortamı inceler şimdi o...

Back
X