• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ben de kabul etmiyorum bahane, arsa alsın yapsın gerekirse hıhhhh:19::1::1::1::1:
Şaka bir yana sitelerin bahçe katı da kabulüm, ben Maltepe de oturuyorum, bizim
komşu sitede en alt katların bahçelerini birbirinden ayırmışlar tahta perdelele,
minik minik bahçecikler yapmışlar mesela çok hoş:16:

Bende bahçelievlerdeyim canımm. Bizim arkamızdaki binayı yeni yaptılar. Birinci kata öyle güzel yapmışlarki alasım geldi. Bahçe dublekside olur yanii yaa :1:

evet gerçekten yaa:1:
Benimde fincanlarım var bu şekilde. Annem alıp getirmiş nasıl beğendim anlatamam:31:

Sen beni çeyizimi düzerken bulsaymissin yaa,hep böyle şeyler alırdım aklıma gelmedi hiç. Evlendikten sonra artik:1:

Olsun tatlım daha önünde çoookkkkk uzun yıllar var inşallah, daha çokkkk eşya eskitirsin yenilerini
alırsın:34: O zaman seve seve yardımcı olur fikirlerimizi söyleriz sana:54: Hem biz bayanlar pek doymak
da bilmeyiz,ne kadar alsak da gözümüzde hep bişeyler eksiktir. Sen de ara ara kendini kaybedersin resimlere bakıp:52::52::52:

Bende bahçelievlerdeyim canımm. Bizim arkamızdaki binayı yeni yaptılar. Birinci kata öyle güzel yapmışlarki alasım geldi. Bahçe dublekside olur yanii yaa :1:

Bir de bahçeye bakan cam boydan boya olursaaaaa misss gibi olur tadından yenmezzzzz:27::27::27:
Allahımmmmm duy sesimiziiii gönlümüze göre verrrrr:17::nazar:

Olsun tatlım daha önünde çoookkkkk uzun yıllar var inşallah, daha çokkkk eşya eskitirsin yenilerini
alırsın:34: O zaman seve seve yardımcı olur fikirlerimizi söyleriz sana:54: Hem biz bayanlar pek doymak
da bilmeyiz,ne kadar alsak da gözümüzde hep bişeyler eksiktir. Sen de ara ara kendini kaybedersin resimlere bakıp:52::52::52:

Tabi orası da doğru bi evleneyim bakalım da:) Fikirlerinize her zaman ihtiyacım olacak orası kesin:1:

Kesinlikle. Kanımızda mı var ne:9:

Ay eveet kış bahçesi yaparız orayıı. Ne gzl olurr. Aminn.
$20081225__1507379413.webp
Böyle de çok güzel oluyor direk evin bittiği yerden bahçe başlayınca da:46::46::46::46: Yeşillik ve
denizi seviyorum ben yaaaa orman çocuğuyum galibaaa:1::1::1:

Tabi orası da doğru bi evleneyim bakalım da:) Fikirlerinize her zaman ihtiyacım olacak orası kesin:1:

Kesinlikle. Kanımızda mı var ne:9:

Seve seve fikir veririz, senden de fikir alırız:54:

Back
X