• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Kızlar ya bugün içim çok buruktu..
Kuzenlerim,arkadaşlarım babalarına sarılıp ellerini öptüler. Ben sadece baka kaldım öylece..

Bende çok özledim babamı.. Ne şanslılar:14::14:

topikciğimin tüm güzellerinin bayramı kutlu olsunnnnnnnnnn :32::72:kimler buralrda napıyosunuz bakalımmm :8:

ellerine saglik böyle güzel topik açtığın için melez ve lillium gibi dünya tatlılarını tanıdım:1:

Ben evi toparladim keyif yapıyorum simdi:52:
canım benım ya seviniyorum dostluklar kuruldukcaa bende cok güzel dostlar edindim :) önceden sabahlara kadar muhabbetler ederdik ama coğumuz adam akıllı giremiyoruz şimdi :31:senin ilişkin nekadarlıktı tatlım geçmişi okuyamadım belki yazmıssındır :)

canım benım ya seviniyorum dostluklar kuruldukcaa bende cok güzel dostlar edindim :) önceden sabahlara kadar muhabbetler ederdik ama coğumuz adam akıllı giremiyoruz şimdi :31:senin ilişkin nekadarlıktı tatlım geçmişi okuyamadım belki yazmıssındır :)

gerçekten ya:))
benim ilişkim 8 seneliik:1: sonunda da 25 gün sonra evlilik! :9: seni tanımıyorum cv ni dök bana:p:p

Tatlım gelinlik seçebildin mi bakim sennn:34: Konunu gördüm hatta bikaç model de paylaştım ama fazla
zaman kalmadı seçmişsindir büyük ihtimal:42:

tmm tatlım sevgilinin ve senın yaslarınızı evliliğe nekadar kaldıgını ve neden evlenmek ıcın bekledıgınızı yaz :54:

Ben 23 sevgilim 25:16: Biz daha pek düğün konularına giremedik tatlım o yüzden evlilik zamanı pek belli olmaz:1:
Sadece askere gitmeden bi ağzını yokladım ciddi düşünmüyosan boşuna beklemiyim diye (şaka tabikiii o kadar da
odunca sormadım:1:) benimle ciddi düşündüğünü söyledi o kadar:52:

4 senedir beraberiz:48:

Back
X