- Konu Sahibi _Semiramis_
- #22.641
23 yaşındayım ben canım kaç gösterdğimi bilmiyorum ama![]()
Yaşını gösteriyosun bence :)
En küçükleriniz benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 yaşındayım ben canım kaç gösterdğimi bilmiyorum ama![]()
Kızlar ya bugün içim çok buruktu..
Kuzenlerim,arkadaşlarım babalarına sarılıp ellerini öptüler. Ben sadece baka kaldım öylece..
Bende çok özledim babamı.. Ne şanslılar![]()
Allah mekanını cennet eylesin kuzum bol bol dua et..
Mübarek günlerde kabul olur inş.
Bu arada sana ablamı diyim ? :44:
topikciğimin tüm güzellerinin bayramı kutlu olsunnnnnnnnnnkimler buralrda napıyosunuz bakalımmm
![]()
canım benım ya seviniyorum dostluklar kuruldukcaa bende cok güzel dostlar edindim :) önceden sabahlara kadar muhabbetler ederdik ama coğumuz adam akıllı giremiyoruz şimdiellerine saglik böyle güzel topik açtığın için melez ve lillium gibi dünya tatlılarını tanıdım
Ben evi toparladim keyif yapıyorum simdi![]()
canım benım ya seviniyorum dostluklar kuruldukcaa bende cok güzel dostlar edindim :) önceden sabahlara kadar muhabbetler ederdik ama coğumuz adam akıllı giremiyoruz şimdisenin ilişkin nekadarlıktı tatlım geçmişi okuyamadım belki yazmıssındır :)
Bayramın kutlu olsun canım senin deeetopikciğimin tüm güzellerinin bayramı kutlu olsunnnnnnnnnnkimler buralrda napıyosunuz bakalımmm
![]()
ellerine saglik böyle güzel topik açtığın için melez ve lillium gibi dünya tatlılarını tanıdım
Ben evi toparladim keyif yapıyorum simdi![]()
tmm tatlım sevgilinin ve senın yaslarınızı evliliğe nekadar kaldıgını ve neden evlenmek ıcın bekledıgınızı yazBayramın kutlu olsun canım senin deee
Ben de listeye eklenmek istiyorummmm
![]()
hadı ya 25 gun sonra gelinsin demek cok sevindimmmgerçekten ya:))
benim ilişkim 8 seneliiksonunda da 25 gün sonra evlilik!
seni tanımıyorum cv ni dök bana
![]()
tmm tatlım sevgilinin ve senın yaslarınızı evliliğe nekadar kaldıgını ve neden evlenmek ıcın bekledıgınızı yaz![]()